2010 Aralık Anneleri

canım ilaçda verdiler hem igne hem ilaç kullanıyorum 9 ay her gün ayrıca bana normal doğumda yasak bebegim için razıyım yeterki sağlıklı olsun igneleri hergün onun ii olcagını düşünerek vuruyorum kendime :çok üzgünüm:

dogrudur canimm,her doktor bambaska seyler söylüyor..
aynen benimkide normal,üstelik her gidisimde üsteleyerek sordum..
hem tedavimi yapan klinikteki profesöre,hemde simdiki dogum doktoruma...
15 dakika hafif yürüyüs..bitti bu kadar...
ev islerini falan mümkün mertebe sürekli aralarla ve hafif yapicaksin dedi ve cok daha garibi ben yüksekte oturuyorum-4.kat- ve asansörümüz yok..
günde 1 defa inip cikabilirsin dedi..
yap sen bilirsin ama yorma canim kendini yinede,sunun surasinda 3 ay bitince zaten baslicak egzersizler yerimseniben olumunekankayizsmile

bende öle yapıcam bebeğim için herşeye katlanıcam bak o doğunca bana bi of püf desin totosuna totosuna yapıştırıcam

çooookkk saol bitanem iyiki varsın...bana bişeyler oldu kızlar şimdi sen böle yazdınya onada duygulanıp ağladım bi tuaf oldum ya hadi hayırlısı
ayy canim benim yaa,aglaman icin yazmadimm:teselli:
moral olsun,güclenelim beraberce diye..
sen benim gün icince agladigim sacma sapan seyleri duysan gülersin :kedi:
kocis ise gidiyor diye agliyorum düsünebiliyor musun kaydirigubbakcemile3
bu en önemlisi hemde,daha neler var bendeee :1ninca:

canim benimm..süper anneler olacaginiz inanin simdiden cok belli...
bebisleriniz cok ama cooook sansli dogacaklar,böyle fedakar anneleri olacagi icin a.s

yürüyüş yapamıyorum maalesef
belim daha çok ağrıyor
böyle hareketsizlikten kilo almak istemiyorum

kızlar bu meyan kökü kafama takıldı
inş. bebeğe bişey olmaz
içmseydim ama oldu birkere bir daha da asla içmem...

evet cnm şu 3 ay riskli dönem bende bahsederken hep şu 5 haftayı daha atlatsam diyorum,zaten 2-3 günde bir çıkıyorum oda okul için,onuda yürüyorum gidiş geliş 35dk yürüyorumdur yani,onun dışında pasif spor falan hiç bişey yapmıyorum ne olur ne olmaz,evdede işte artık haftada bir süpürge tutuyorum eşim işte zaten öle batmıyor çok,ama öle hasta muameleside yapmayalım kendimize tembelliğe alışırız sonra,bizim 1. kat allahtan,annemler 4. kat,artık 4e gelince baya yorulmuş oluyorum,enerjimiz azaldı ya,yormadan hafif hafif yapçaz işte artık

sağol canım benimmm duygulandım aglıcamm :çok üzgünüm:

yuruyus cok onemli ya ozellikle normal doguma cok faydasi varmis acaba kosu bandinda yuumenin sakincasi varmidir hamilelikte arkadaslar?
arada simdi ablamla konustum ondada sivilce cikmis ogluna hamileykenCADIARZU

bol bol su içsende vucut bi an önce atsa dışarı olur mu acaba

ay noluyo yahu bize bi duygusallık ki gitti walla alemiz he

yuruyus cok onemli ya ozellikle normal doguma cok faydasi varmis acaba kosu bandinda yuumenin sakincasi varmidir hamilelikte arkadaslar?

evet cnm birde 3 aydan sonra hafif hafif karın kası çalıştırmaya başlarız,nasipse normal yaparız ama çatı açılmazsa yapçak bişey yok,belirtiler herkeste farklı cnm ya o yüzden net bişey diyemiyoruz hiç,işte genellemelere göre yorum yapıyoruz,benim yemek yapma vaktim geldi arkadaşlar hepinize iyi akşamlar,byyy,dikkat edin kendinize

süpersin canim olumunekankayizsmile
sen beni görsen,her katta nefes nefese mola veriyorum kaydirigubbakcemile3

aaa kizlar,atalim artik su kasveti üstümüzden hihoyyyt
tatlim bi sakincasi olacagini sanmiyorum 3 aydan sonra tabii ama elbetteki acik havada yapilan spor ve yürüyüsün yerini ne tutabilir ki yerimseniben

bol bol su içsende vucut bi an önce atsa dışarı olur mu acaba

ay noluyo yahu bize bi duygusallık ki gitti walla alemiz he

evet yaa canlanalim artikk alkisalkisalkis

hadi hayirlisi insallah yerli yerinde gorunur bebegin....

kizma canim ben hergun biraz yuruyorum, anneme kadar gidip geliyorum, kendimi daha iyi hissediyorum ama neyse bidahaki doktora gidisimde sorayim bakim ne dicek opuyorumnanaktan

uzulme canim o ignelerin bebeginin saglikla sana gelmesi icin, yeterki saglikla alalim kucagimiza gerisi onemli degil, banada dun progestan fitili verdi ama bende onu sevmiyoirum igneyi tercih ederim, sanki hep geri akiyo bosa gidiyomus gibi....

simdilk normal herhalde, dun doktorum hersey cok guzel dedi, sadece biraz geriden takip ediyo, o'da benim adet duzensizligimden herhalde gec dollenme oldu...

evet cnm ondandır o,adetine yakın döllenmiştir o oyüzden,beslenmene çok dikkat et,meyve ye bol bol,bide 3öğünü kaçırma hiç,

fistikim neden kizayimm kaydirigubbakcemile3
bol bol dinlen madem..kiymetlilerimiz onlar bizim annesiii :1rolleyes:

ya kizlar ben sogan kokusuna tahammül edemiyorum..
ki cok severim ve biliyorsunuz hemen her yemekte ana maddedir..
o kokuya dayanamiyorum,birakin kavurmayi soyamiyorum bile..
varmi aranizda böyle tuhaf tuhaf huylar cikaran :sinifsinif:

dinleniyorum canim olumunekankayizsmile
bende tereyag eritirken cok midem bulandi, birde tavuk pisirdim ama herhalde artik uzun zaman tavuk yemem o ne kokuydu oyle iyyy dusundukce icim bulaniyo....

kizlar bende avatarima bebisimin ilk resmini koydum biraz kucuk oldu ama olsun zaten miniminnacik bebegim benim

hiçbişeyden tiksinmem yok bulantım yok şu anda ne görsem yiyesim geliyo sorun orda kaydirigubbakcemile3

Ben de tam bir çaykolikken şimdi bir bardak bile içemiyorum.Her öğün patates kızartması yiyebilecek kapasiteye sahipken şimdi adını duymak istemiyorum.

ayy cnm öle olanlar çokmuş,halam mutfağa bile giremiyodum soğan ve sucuk kokuyo gibi geliyodu hep diyor,bende daha olmadı,bakalım inşallah olmaz,her yemekte soğan oluyo ya nasıl yapçaz sonra

ahhh berbat bi durum demi canim ya :sinifsinif:
mutfaktan öyle tiksiniyorum ki,istahimda yok artik...
bulasiklari kocise devrettim napiyim,icim kalkiyoo :sinifsinif:
oyy massallah annesiii,cok cici olmusss
büyür daha kocaman olur annesiii...alkisalkisalkis
bende eklicem ama daha aktarmadim buraya

hiçbişeyden tiksinmem yok bulantım yok şu anda ne görsem yiyesim geliyo sorun orda kaydirigubbakcemile3

canim baslarda bende öyleydim,gece yarisini gecerken cikip fast food yemisligim var ama öyle böyle yemek degil,kitlikten cikmis gibi kaydirigubbakcemile3
gecti ama 2 hafta olmustur,ne görsem bulaniyorum,yiyemiyorum :sinifsinif:
ay sen böyle olmazsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…