9 ay mııııııııııııı ya neden kan sulandırıcı ilaç vermiolarda hep iğne bu iğne hep daha etkili oluyo ya onu tercih ediyolar bizim halimizi düşünnen yok gerçi bebeişlerimiz için razıyız ama
cnm ben 2 gün önce dr uma sordum bana yürüyüş yapabilirsin pasif sporda yapabilirsin dedi,normal gebelik seninki dedi,aynen dediğin gibi ağır kaldırma ters hareket etme falanda dedi,ama sporcu olduğum içinmi bunları dedi bilmiyorum ama bana yürüyüş yasak değil dedi
canım ilaçda verdiler hem igne hem ilaç kullanıyorum 9 ay her gün ayrıca bana normal doğumda yasak bebegim için razıyım yeterki sağlıklı olsun igneleri hergün onun ii olcagını düşünerek vuruyorum kendime :çok üzgünüm:
ayy canim benim yaa,aglaman icin yazmadimm:teselli:çooookkk saol bitanem iyiki varsın...bana bişeyler oldu kızlar şimdi sen böle yazdınya onada duygulanıp ağladım bi tuaf oldum ya hadi hayırlısı
canim benimm..süper anneler olacaginiz inanin simdiden cok belli...canım ilaçda verdiler hem igne hem ilaç kullanıyorum 9 ay her gün ayrıca bana normal doğumda yasak bebegim için razıyım yeterki sağlıklı olsun igneleri hergün onun ii olcagını düşünerek vuruyorum kendime :çok üzgünüm:
ayy canim benim yaa,aglaman icin yazmadimm:teselli:
moral olsun,güclenelim beraberce diye..
sen benim gün icince agladigim sacma sapan seyleri duysan gülersin :kedi:
kocis ise gidiyor diye agliyorum düsünebiliyor musun kaydirigubbakcemile3
bu en önemlisi hemde,daha neler var bendeee :1ninca:
canim benimm..süper anneler olacaginiz inanin simdiden cok belli...
bebisleriniz cok ama cooook sansli dogacaklar,böyle fedakar anneleri olacagi icin a.s
bol bol su içsende vucut bi an önce atsa dışarı olur mu acabayürüyüş yapamıyorum maalesef
belim daha çok ağrıyor
böyle hareketsizlikten kilo almak istemiyorum
kızlar bu meyan kökü kafama takıldı
inş. bebeğe bişey olmaz
içmseydim ama oldu birkere bir daha da asla içmem...
sağol canım benimmm duygulandım aglıcamm :çok üzgünüm:
yuruyus cok onemli ya ozellikle normal doguma cok faydasi varmis acaba kosu bandinda yuumenin sakincasi varmidir hamilelikte arkadaslar?
arada simdi ablamla konustum ondada sivilce cikmis ogluna hamileykenCADIARZU
süpersin canim olumunekankayizsmileevet cnm şu 3 ay riskli dönem bende bahsederken hep şu 5 haftayı daha atlatsam diyorum,zaten 2-3 günde bir çıkıyorum oda okul için,onuda yürüyorum gidiş geliş 35dk yürüyorumdur yani,onun dışında pasif spor falan hiç bişey yapmıyorum ne olur ne olmaz,evdede işte artık haftada bir süpürge tutuyorum eşim işte zaten öle batmıyor çok,ama öle hasta muameleside yapmayalım kendimize tembelliğe alışırız sonra,bizim 1. kat allahtan,annemler 4. kat,artık 4e gelince baya yorulmuş oluyorum,enerjimiz azaldı ya,yormadan hafif hafif yapçaz işte artık
aaa kizlar,atalim artik su kasveti üstümüzden hihoyyytsağol canım benimmm duygulandım aglıcamm :çok üzgünüm:
tatlim bi sakincasi olacagini sanmiyorum 3 aydan sonra tabii ama elbetteki acik havada yapilan spor ve yürüyüsün yerini ne tutabilir ki yerimsenibenyuruyus cok onemli ya ozellikle normal doguma cok faydasi varmis acaba kosu bandinda yuumenin sakincasi varmidir hamilelikte arkadaslar?
arada simdi ablamla konustum ondada sivilce cikmis ogluna hamileykenCADIARZU
bol bol su içsende vucut bi an önce atsa dışarı olur mu acaba
ay noluyo yahu bize bi duygusallık ki gitti walla alemiz he
canım benim bhcg degerlerim biraz düşük çıktı bide 2 tane kstim oluşmuş klomen le hamiş kaldım ben bhcg düşük oldugu için dış gebelik olabilir dedi doktor 2 kere gittim kese görünmedi doktor en son haftaya gel o zaman mutlaka görünmesii lazım demişti işte yarını iple çekiorum o yüzden
kizlarrr kim yürüyormus,niye yürüyormus??
kacirdim ben onu...
3 ay bitmeden yormayin kendinizi sekerler..
sükür riskli bir gebelik degil benimki ama ona ragmen günde 15 dakikadan fazla yürüyüs yasaklandi..
egilmeler,uzanmalar...iliski bile...hepsi yasak...
3 aydan sonra zaten hamile egzersizlerine baslariz hepbirlikteolumunekankayizsmile
ızlar kötü haber iğneyi 11 haftaya kadar olucakmışım çok moralim bozuldu düşük riski olmasa bile vurunucakmışım..kalçamda yer kalmadı ya jel olsa dedim iğneyi bu haftalarda kesersek kanama yapar dedi ayrıca jel mantara vajinada ve rahimde kuruluğa sebep oluyo ve geri gelio o yüzden iğneye devam dedi sizin tedavi protoklllerini kötülemek için demedim ama bana bunu dedi şimdi ben nasıl dayanıcam ya 5 hafta daha
eşimde dayan bitandem dedi onunlada küstüm kalçamı ovalamaya gelince 5 dakka sonra kolum yoruldu bitanem diyosun seninlede küsüm deyip başladım ağlamaya
evet cnm boyu çıkıyor ya ultrason kağıdında onu sormuştum
cnm eğer normal gebelikse dr normal yürüyüş ve pasif spor veriyor 2 gün önce sormuştum dr uma,ama riskli gebelikse 3 aydan sonra yürüyüş olabilir tabiki,kendini normal hissediyorsan,ters ve ağır bi hareket yapmadığın sürece hayatına kısıtlama getirme,hafif hafifte yürü,hiç fırsatın olmuyosa evde yürü odalarda bol bol kalk yani,rahat rahat doğuma kolaylık olur
hadi hayirlisi insallah yerli yerinde gorunur bebegin....
kizma canim ben hergun biraz yuruyorum, anneme kadar gidip geliyorum, kendimi daha iyi hissediyorum ama neyse bidahaki doktora gidisimde sorayim bakim ne dicek opuyorumnanaktan
uzulme canim o ignelerin bebeginin saglikla sana gelmesi icin, yeterki saglikla alalim kucagimiza gerisi onemli degil, banada dun progestan fitili verdi ama bende onu sevmiyoirum igneyi tercih ederim, sanki hep geri akiyo bosa gidiyomus gibi....
simdilk normal herhalde, dun doktorum hersey cok guzel dedi, sadece biraz geriden takip ediyo, o'da benim adet duzensizligimden herhalde gec dollenme oldu...
ya kizlar ben sogan kokusuna tahammül edemiyorum..
ki cok severim ve biliyorsunuz hemen her yemekte ana maddedir..
o kokuya dayanamiyorum,birakin kavurmayi soyamiyorum bile..
varmi aranizda böyle tuhaf tuhaf huylar cikaran :sinifsinif:
ahhh berbat bi durum demi canim ya :sinifsinif:dinleniyorum canim olumunekankayizsmile
bende tereyag eritirken cok midem bulandi, birde tavuk pisirdim ama herhalde artik uzun zaman tavuk yemem o ne kokuydu oyle iyyy dusundukce icim bulaniyo....
kizlar bende avatarima bebisimin ilk resmini koydum biraz kucuk oldu ama olsun zaten miniminnacik bebegim benim
hiçbişeyden tiksinmem yok bulantım yok şu anda ne görsem yiyesim geliyo sorun orda kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?