cucummm hoşgeldin canımın içi kaynattık kızlarla dönsen geçmişe boğulursun
en önemli gelişme cibel pıt pıtı duydu allahın izniyle
inşallah cnm ya benim içinde farketmez hiç,ilk çocuğuz nasıl olsa ne olursa olsun,sağlıklı eyi ayağı sağlam olsun hepimizin inşallah o yeter,ama hissimi sorarsan erkek gibi geliyo işte :)))) kaç mm çıktı cnm benim 6+3ken 6.1mm çıktı
benimde icime ilk erkek dogdu nedense ama cin takvimine baktm kiz gorunuyo :ecrin_bebek:
keseyide henuz goremedik o yuzden fasulyeyemi benziyo nohutami bilmiyorum:kedi:
pzt gelsede kesesini gorsek minik kusumuzunnnnkaydirigubbakcemile2
canimm cok sükür,melegini gördün ya,artik yavas yavas kalp atislarini duyma zamanida gelir :Saruboceq:gordum bebisimi gordum allahim bu ne guzel duyguymus.....
yalniz kalbinni goremedik, cunki beinm bebis daha kucuk, benim cok duzensiz adetlerim vardi bu yuzden gec dollenme olmus, su an tam 6haftalikiz, ve haftaya sali sabah erkenden gidip kalbini gorecegiz insallah.....
cok mutluyum, bebegim cok guzel yerlesmis, rahimin ust kosesinde kendine cok guzel yer yapmis, sadece doktorum takviye olarak dahada iyi olsun diye utrogestan fitili verdi gunde 3defa ....
canimm hosgeldin aramizaa :lepi:Selam kızlar bende Aralık annesi olacağım nasipse.2008 Kasım annesiyim 17 aylık bir kızım var bu 2. sürpriz geldi :) Allah hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder İnşallah.Muhtemel doğum 17 Aralık ama önceki sezeryan olduğu için Aralık ilk haftası olur diye düşünüyorum.Midem çok bulanıyor......
ne güzel massallah,gözün aydin,pitpitlar duyulmusmerhabalar kızlarrrrrrrrrrrrrr. sabah doktor teyzeyle randevumuz vardı gittik bebişimle. ve kalp atışlarını gördükkkkkk çok şükür dr teyze herşey yolunda 1,5 ay sonra gelin dedi ayyy bana çok uzun geldi 1,5 ayyyy.
canimm gözün aydin,pitpitlari hemen hemen herkes duymaya basladi..kızlar günaydınnn hihoyyyt dün doktoruma gittim bebeğim büyümüş teyzleriiikalp atışlarını gördüm pıt pıt atıodu allhım dedim bu ne böylee ağladım çok güzel duygu kızlarr 3 hafta sonra eli ayağı çıkar dedi 3 hafta sonra giidicem doktora yeniden o günler geçermii şekerler:kedi:
canimm bol bol dua et,sükret..Allah sana tertemiz bir evlat vermis..O uygun gördüyse ikinciyide verecektir..icini ferah tut..insallah güzel haberlerle gelirsin.. :Saruboceq:bilmiyom gizemli seninle hemen hemen ayni satlarimiz ben sizi hep okuyom ama yazamiyom cünkü düsük hikayesi cok bende cekindim yazmaya
sat 17 mart bgecen hafta dra gittim cuma kanda deger500 cikti bu gün gittim ultrasonda bisey gözükmedi kan aldilar yarin ögleden sonra sonuclari alcam ona göre ne diyecek dr bilmiyom ne güzel hayallar kurmusplanlar yapmistim allahim affetsin isyan edercesine söylemlerim mi oldu simdide tövbe lerle oturuyorum
hosgeldin aramiza canimmm :lepi:Merhaba. ben aralık 2010 da inşallah 2. kez anne olacağım 3 yaşında bir oğlum var ve 3 gün önce bir bebeğimin daha olacağını öğrendim. çok mutluyum. Allah herkese nasip eder inşallah.:))
oh oh massallah,pitpitlarda duyulmus artik,deymeyin keyfimizeeKızlar bugün kontrolüm vardı.Herşey normalmiş çok şükür, gelişim haftasıyla uygun.İlk defa kalp atışlarınıda gördüm.Doktorum bir sürü tahlil istedi.Sizler tahlillerini nerede yaptırdınız.bilgi verebilirmisiniz arkadaşlar
canimm tebrikler,gözün aydin..dün bebişimin kalp atışını duydum
çok heyacanladım yaa
kalbim duracaktı nerdeyse
ama bebişimn kalbi çok hzılı atıyordu
sizler de nasıl?
acaba minik olduğu için mi ?
bu arada bnmde belim kırılack kadar ağrıdı dün dinlennce geçti
dün baya yürüdüm ondan olabilir..
belimde yıllardan beri zaten ağrı var sanırım sinir sıkışması
yürüyünce ve ayakta kalınca böyle oluyor
umarım bebeğe etkisi olmaz bu hastalığın
ilaç zaten kullanamayız.lokal ilaçlarım var jel olarak
ama onlarıda kullanmaya korkuyorum...
ne yapalım 9 ay katlanacaz bebişler için
onlar sağlıklı olsun yeter...
benim cildim bozuldu kizlar ya 4 tane kocaman sivilce cikti cenemdeki acayip aciyor belim ve kasiklarimda agriyo agrilari anladimda sivilce neden cikti acaba sizdede varmi boyle ergenlik belirtisi gibi hamilelik belirtisi?:sm_confused:
kızlar güzelliği kız bebek alır
erkek bebekten güzellik katar
ne oluyo acaba bize bakalım :)))
hepimize bi haller olduğuna göre kız nüfusta patlama olucak ne dersiniz....
benimde icime ilk erkek dogdu nedense ama cin takvimine baktm kiz gorunuyo :ecrin_bebek:
keseyide henuz goremedik o yuzden fasulyeyemi benziyo nohutami bilmiyorum:kedi:
pzt gelsede kesesini gorsek minik kusumuzunnnnkaydirigubbakcemile2
sirius senin neden supheli?ben herhalde bi yerlerde biseyler atladim...
sporstar ben belcikada yasiyorum ve mecbur kalmadikca sezaryen yapmiyorlar bu yuzden simdiden normal dogum fikrine cok hazirim insallah o gunleride goruruz...
bi arkadasm, ilk 3ay fazla yurume dogum yaklastikca yurumen lazim demisti
evet cnm boyu çıkıyor ya ultrason kağıdında onu sormuştumbebişin boyunu mu sordun şekerim
sirius senin neden supheli?ben herhalde bi yerlerde biseyler atladim...
sporstar ben belcikada yasiyorum ve mecbur kalmadikca sezaryen yapmiyorlar bu yuzden simdiden normal dogum fikrine cok hazirim insallah o gunleride goruruz...
bi arkadasm, ilk 3ay fazla yurume dogum yaklastikca yurumen lazim demisti
ızlar kötü haber iğneyi 11 haftaya kadar olucakmışım çok moralim bozuldu düşük riski olmasa bile vurunucakmışım..kalçamda yer kalmadı ya jel olsa dedim iğneyi bu haftalarda kesersek kanama yapar dedi ayrıca jel mantara vajinada ve rahimde kuruluğa sebep oluyo ve geri gelio o yüzden iğneye devam dedi sizin tedavi protoklllerini kötülemek için demedim ama bana bunu dedi şimdi ben nasıl dayanıcam ya 5 hafta daha
eşimde dayan bitandem dedi onunlada küstüm kalçamı ovalamaya gelince 5 dakka sonra kolum yoruldu bitanem diyosun seninlede küsüm deyip başladım ağlamaya
canım kaç haftalıksın
kizlarrr kim yürüyormus,niye yürüyormus??
kacirdim ben onu...
3 ay bitmeden yormayin kendinizi sekerler..
sükür riskli bir gebelik degil benimki ama ona ragmen günde 15 dakikadan fazla yürüyüs yasaklandi..
egilmeler,uzanmalar...iliski bile...hepsi yasak...
3 aydan sonra zaten hamile egzersizlerine baslariz hepbirlikteolumunekankayizsmile
sen şükret canım ben kan pıhtılaşmasından dolayı hergün göbegimden igne yapıorum kendime göbegim mos mor oldu ve bu 9 ay hergün devam edecek :çok üzgünüm:
ızlar kötü haber iğneyi 11 haftaya kadar olucakmışım çok moralim bozuldu düşük riski olmasa bile vurunucakmışım..kalçamda yer kalmadı ya jel olsa dedim iğneyi bu haftalarda kesersek kanama yapar dedi ayrıca jel mantara vajinada ve rahimde kuruluğa sebep oluyo ve geri gelio o yüzden iğneye devam dedi sizin tedavi protoklllerini kötülemek için demedim ama bana bunu dedi şimdi ben nasıl dayanıcam ya 5 hafta daha
eşimde dayan bitandem dedi onunlada küstüm kalçamı ovalamaya gelince 5 dakka sonra kolum yoruldu bitanem diyosun seninlede küsüm deyip başladım ağlamaya
çooookkk saol bitanem iyiki varsın...bana bişeyler oldu kızlar şimdi sen böle yazdınya onada duygulanıp ağladım bi tuaf oldum ya hadi hayırlısıoyy kiyamam yaa :teselli:
canim simdiye kadar bebeklerimiz icin nelere katlandik..
bebekler oldu bu defa sagliklari icin,yemedigimiz seyleri yedik,yapmadiklarimizi yaptik..
cogumuz eski hayatlarimizdan tamamen koptuk..
sosyal cevremiz yerlebir oldu..
vücutlarimizin deforme oluslarini bile keyifle izledik,takip ettik...
Allah bizlere ömür verdikcede daha nelereee dayanacagiz,hemde seve seve,icimizden geldigi icin...
cünkü bizler artik birer anne adayiyiz :asigim:
daha ötesi yok bu duygunun,mucizenin tam ortasindayiz...
lütfen lütfeeeeeen aglama bi daha ve 5 hafta daha dayanmaya calis...
cok aci cekiyorsun biliyorum,bende cok yasadim...
ama lütfennnn az daha dayan arkadasimm melegin icin :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?