2010 Aralık Anneleri

evet cnm bende tıkanıyorum inanırmısın,spor akedemisinde okuyorum ben son 1 ayım mezun olucam,spor çok yapmış olmama rağmen 1 saat bile yürümemişken böle yorulduğumu hissediyorum,hatta derslikte sıra üzerinde 1 saat oturmak bile yoruyor,ille rahat biyerde oturcam,ama azda olsa yapmak gerekiyor işte,en sağlıklı en yararlı spor yürümek,allah nasip ederse normal doğum istiyorum inşallah onun içinde çok iyi kaslarımız güçsüz kalmaz

benimde 1 günüm kaldı ama sabrım kalmadı artıkk walla bide benimki şüphelii inşallah bebişimide kesesinide görürüm rabbim nasip eeder inşallahhh :Saruboceq:

benimde icime ilk erkek dogdu nedense ama cin takvimine baktm kiz gorunuyo :ecrin_bebek:
keseyide henuz goremedik o yuzden fasulyeyemi benziyo nohutami bilmiyorum:kedi:
pzt gelsede kesesini gorsek minik kusumuzunnnnkaydirigubbakcemile2

bebişin boyunu mu sordun şekerim

benimde icime ilk erkek dogdu nedense ama cin takvimine baktm kiz gorunuyo :ecrin_bebek:

canım kaç haftalıksın

sirius senin neden supheli?ben herhalde bi yerlerde biseyler atladim...
sporstar ben belcikada yasiyorum ve mecbur kalmadikca sezaryen yapmiyorlar bu yuzden simdiden normal dogum fikrine cok hazirim insallah o gunleride goruruz...
bi arkadasm, ilk 3ay fazla yurume dogum yaklastikca yurumen lazim demisti

kizlar kaynatmissiniz massallah,oku oku bitiremedim :))

canimm cok sükür,melegini gördün ya,artik yavas yavas kalp atislarini duyma zamanida gelir :Saruboceq:
massallah melegimize,yerlessin,tutunsun anneye simsiki

canimm hosgeldin aramizaa :lepi:
ne güzel massallah,gözün aydin,pitpitlar duyulmus
canimm gözün aydin,pitpitlari hemen hemen herkes duymaya basladi..
saglikla büyüsün melegin insallah
öyle cabuk geciyor ki..ilk ögrendigimden bu yana 4 haftadan fazla gecmis...nasil dersen,inan bi fikrim yok :)

canimm bol bol dua et,sükret..Allah sana tertemiz bir evlat vermis..O uygun gördüyse ikinciyide verecektir..icini ferah tut..insallah güzel haberlerle gelirsin.. :Saruboceq:
Merhaba. ben aralık 2010 da inşallah 2. kez anne olacağım 3 yaşında bir oğlum var ve 3 gün önce bir bebeğimin daha olacağını öğrendim. çok mutluyum. Allah herkese nasip eder inşallah.:))
hosgeldin aramiza canimmm :lepi:
oh oh massallah,pitpitlarda duyulmus artik,deymeyin keyfimizee
canimm tebrikler,gözün aydin..
elbetteki normal..dakikada 160-180 atiyormus miniklerimizin kalpleri..
onca olusuma,onca organ yapimina nasil kan pompalayacaklar yoksa..yerimseniben

benim cildim bozuldu kizlar ya 4 tane kocaman sivilce cikti cenemdeki acayip aciyor belim ve kasiklarimda agriyo agrilari anladimda sivilce neden cikti acaba sizdede varmi boyle ergenlik belirtisi gibi hamilelik belirtisi?:sm_confused:

kızlar güzelliği kız bebek alır

erkek bebekten güzellik katar

ne oluyo acaba bize bakalım :)))

hepimize bi haller olduğuna göre kız nüfusta patlama olucak ne dersiniz....

kizlar benimde en basindan bu yana kiz diye geciyor..
tabii önce saglik...
hicc farketmiyor cinsiyeti,ama dediginiz gibi annenin icine dogarmis..
ay ne bileyim her yerim sivilcelendi,cok cirkin hissediyorum kendimiiiii kafamçokkarıştı

inşallah görürsün cnm bakalım neye benziyo :)) benimde çine göre erkek çıkıyodu ama inanmıyorum ona,bakalım süpriz ne olursa bahtımıza,senin ne kadar oldu cnm bakalım kalbini duyabilcekmisin

canım benim bhcg degerlerim biraz düşük çıktı bide 2 tane kstim oluşmuş klomen le hamiş kaldım ben bhcg düşük oldugu için dış gebelik olabilir dedi doktor 2 kere gittim kese görünmedi doktor en son haftaya gel o zaman mutlaka görünmesii lazım demişti işte yarını iple çekiorum o yüzden

kizlarrr kim yürüyormus,niye yürüyormus??
kacirdim ben onu...
3 ay bitmeden yormayin kendinizi sekerler..
sükür riskli bir gebelik degil benimki ama ona ragmen günde 15 dakikadan fazla yürüyüs yasaklandi..
egilmeler,uzanmalar...iliski bile...hepsi yasak...
3 aydan sonra zaten hamile egzersizlerine baslariz hepbirlikteolumunekankayizsmile

ızlar kötü haber iğneyi 11 haftaya kadar olucakmışım çok moralim bozuldu düşük riski olmasa bile vurunucakmışım..kalçamda yer kalmadı ya jel olsa dedim iğneyi bu haftalarda kesersek kanama yapar dedi ayrıca jel mantara vajinada ve rahimde kuruluğa sebep oluyo ve geri gelio o yüzden iğneye devam dedi sizin tedavi protoklllerini kötülemek için demedim ama bana bunu dedi şimdi ben nasıl dayanıcam ya 5 hafta daha

eşimde dayan bitandem dedi onunlada küstüm kalçamı ovalamaya gelince 5 dakka sonra kolum yoruldu bitanem diyosun seninlede küsüm deyip başladım ağlamaya

bebişin boyunu mu sordun şekerim
evet cnm boyu çıkıyor ya ultrason kağıdında onu sormuştum

cnm eğer normal gebelikse dr normal yürüyüş ve pasif spor veriyor 2 gün önce sormuştum dr uma,ama riskli gebelikse 3 aydan sonra yürüyüş olabilir tabiki,kendini normal hissediyorsan,ters ve ağır bi hareket yapmadığın sürece hayatına kısıtlama getirme,hafif hafifte yürü,hiç fırsatın olmuyosa evde yürü odalarda bol bol kalk yani,rahat rahat doğuma kolaylık olur

sen şükret canım ben kan pıhtılaşmasından dolayı hergün göbegimden igne yapıorum kendime göbegim mos mor oldu ve bu 9 ay hergün devam edecek :çok üzgünüm:

cnm ben 2 gün önce dr uma sordum bana yürüyüş yapabilirsin pasif sporda yapabilirsin dedi,normal gebelik seninki dedi,aynen dediğin gibi ağır kaldırma ters hareket etme falanda dedi,ama sporcu olduğum içinmi bunları dedi bilmiyorum ama bana yürüyüş yasak değil dedi

sen şükret canım ben kan pıhtılaşmasından dolayı hergün göbegimden igne yapıorum kendime göbegim mos mor oldu ve bu 9 ay hergün devam edecek :çok üzgünüm:

9 ay mııııııııııııı ya neden kan sulandırıcı ilaç vermiolarda hep iğne bu iğne hep daha etkili oluyo ya onu tercih ediyolar bizim halimizi düşünnen yok gerçi bebeişlerimiz için razıyız ama

oyy kiyamam yaa :teselli:
canim simdiye kadar bebeklerimiz icin nelere katlandik..
bebekler oldu bu defa sagliklari icin,yemedigimiz seyleri yedik,yapmadiklarimizi yaptik..
cogumuz eski hayatlarimizdan tamamen koptuk..
sosyal cevremiz yerlebir oldu..
vücutlarimizin deforme oluslarini bile keyifle izledik,takip ettik...
Allah bizlere ömür verdikcede daha nelereee dayanacagiz,hemde seve seve,icimizden geldigi icin...
cünkü bizler artik birer anne adayiyiz :asigim:
daha ötesi yok bu duygunun,mucizenin tam ortasindayiz...
lütfen lütfeeeeeen aglama bi daha ve 5 hafta daha dayanmaya calis...
cok aci cekiyorsun biliyorum,bende cok yasadim...
ama lütfennnn az daha dayan arkadasimm melegin icin :teselli:

çooookkk saol bitanem iyiki varsın...bana bişeyler oldu kızlar şimdi sen böle yazdınya onada duygulanıp ağladım bi tuaf oldum ya hadi hayırlısı

geçmiş olsun cnm,napalım azıcık daha dayancan,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…