2010 Aralık Anneleri

yok cnm ya çok değil normal ama 4aya kadar pek almamay bak en fazla 1 kg alın dr.lar da ilk 4 ay pek almayın diyorlar,yürüyüş yapabilirsiniz hafif hafif,hem doğumada hazırlık olur

sırnaşık şey kızlar bende 62 kg hamiş kaldım boyum 1,63 yaşımda 24 nasılım kızlarr kötü dimee zayıflmaya çalıordum yaa bidee:kedi:boshayallersmile
yok be ne kötüsü boşver en azından artık bi bahanen var cicim
ay evet ya nası sabırsızlanıyorum bi bilsen fenayım walla aklıma gelince kalbim pıt pıt oluyo inşallah onunkide pıt pıt dır
walla ben 2 kilo aldım bakalım hayırlısı ama çok su içiyorum onun şişkinliğide oluyo bakalım 9 ay sonra nolucaz

tatlım senin kesenin şekli nasıl çıktı ultrasonda? benim fasulye gibi erkek olucak diolar o yüzden:sm_confused:

valla kizlar ben hepinizden sismanim, tup bebek tedavilerme baslamdan once 65 kilo civariydim, sonra devamli tedaviler derken 12kilo filan aldim, ve 77 oldum 3ay oncede safra ameliyati oldum ve ayni yememe ragmen 3kiloda ordan aldim, yani 80kiloyla hamile kaldim, balik etliydim balina oldum :kedi:

bu mesajdı canım

tatlım senin kesenin şekli nasıl çıktı ultrasonda? benim fasulye gibi erkek olucak diolar o yüzden:sm_confused:

aaa cnm onu bilmiyodum hiç benimkide aynı fasülye gibi yuvarlak değil yani,zaten ilk annenin içine doğarmış cinsiyeti,neden bilmiyorum ama öle hissediyorum,cildim falan değişmedi hiç hatta kadife gibi oldu diyebilirim,birde bulantılarımda az,bütün erkek çocuğu olanlar öle diyor anneyi rahat bırakırmış erkek çocuğu,ama tabi genellemelerde olabilir bunlar

morel oldu valla şekerler saolun canlarım benim yürüyüşümü yapıorum kızlar saolsun eşim yaa sizleride bekliorum yarın pıt pıtlarınızı yazın olurmu teyzeleri çocuğum arkadaşlarını beklior haberlrinialsanaalsanasmilealsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile3

benim bulantılarım çok fazla cildimde bi bozulma yok içime kız die doğuo ama bilmiorum ki dün fasulye şeklini gördüm acaba dedimm erkek mi bilmooorum kii

hiç öle düşünme cnm sadece biraz dikkat et tansiyonunun yükselmemesi lazım,yağlı tuzlu yeme pek birde yürüyüş yap derim,şu dönem bile yapılabilirmiş dr uma sordum hafif hafif 30-40dk yürü fırsat buldukça,yanlış anlama sakın doğumda tansiyon sorunu yaşamayasın diye diyorum cnm

o fasülye şeklini dr mu dedi cnm ben hiç duymamıştım,bakalım 2 aya kadar bunun doğruluğunu onaylayabilirz,senin daha önce belli olur belki cinsiyeti bakalım ozaman yine konuşuruzkaydirigubbakcemile3

o fasülye şeklini dr mu dedi cnm ben hiç duymamıştım,bakalım 2 aya kadar bunun doğruluğunu onaylayabilirz,senin daha önce belli olur belki cinsiyeti bakalım ozaman yine konuşuruzkaydirigubbakcemile3

yok tatlım doktor demedi tecrübeli anneler dediguclubacismile
sağlıklı kucağıma alayım da farketmez benim için bebeğim o benim inşallah sağlıcakla gelir annecine

sporstar yanlis anlarmiyim canim neysem oyum bayanssulusmile, kiz kardesimde tansiyon sorunu cikmisti insallah bende cikmaz, zaten hergun biraz yuruyorum, ama cabuk nefesim tukeniyor, soluk soluga kaliyorum oysa yavas yavas yuruyorum, sizlerdede oluyomu?

cucum hosgeldin canimmmm

benim kese yus yuvarlakti resmen yuzuk gibi, hatta ben onu tek tas yuzuge benzettim boshayallersmile

inşallah cnm ya benim içinde farketmez hiç,ilk çocuğuz nasıl olsa ne olursa olsun,sağlıklı eyi ayağı sağlam olsun hepimizin inşallah o yeter,ama hissimi sorarsan erkek gibi geliyo işte :)))) kaç mm çıktı cnm benim 6+3ken 6.1mm çıktı

cucummm hoşgeldin canımın içi kaynattık kızlarla dönsen geçmişe boğulursun

en önemli gelişme cibel pıt pıtı duydu allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…