kız gizemli sana o kadar yazdım arkda sayfalar da hiç cevap vermedin bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile
slm arkadaşlar benimde içime heep erkek hissi doğuyo etrafımdaki herkeste öle diyor ya bakalım bize hiç farketmez,ben 52 kg da hamile kaldım hala 52 yim boyumda 1.69 daha almam gibi geliyo biraz iştahsızlık yaptı buara,yiyorum ama isteyerek değil,bulantım az allahtan baya az,muayenesi olan arkadaşlar inşallah pıt pıt duyarsınız kalp atışlarını ben 2 gün önce duydum çook rahatladım valla
yok be ne kötüsü boşver en azından artık bi bahanen var cicimsırnaşık şey kızlar bende 62 kg hamiş kaldım boyum 1,63 yaşımda 24 nasılım kızlarr kötü dimee zayıflmaya çalıordum yaa bidee:kedi:boshayallersmile
ay evet ya nası sabırsızlanıyorum bi bilsen fenayım walla aklıma gelince kalbim pıt pıt oluyo inşallah onunkide pıt pıt dırevet canım nası sabırsızlanıyorum anlatamam yarın benim için büyük gün işiminde son günü eger bebişimide görmeyi allah nasip ederse evde parti vercem vallla allahım inşallah iksinide hayırlısıyla nasip eder..
seninde yarındı inşallah hayırlı haberler alırız tatlımm ..
bu arada ben kesin doktor tartısında 57 çıkarım iştahım çok açık çünkü baya yiyorumm kaydirigubbakcemile3
walla ben 2 kilo aldım bakalım hayırlısı ama çok su içiyorum onun şişkinliğide oluyo bakalım 9 ay sonra nolucazkızlar benim de saçlarım berbat bir hal aldı.Uzundu ve rahat taranıyordu,kestirdim hiç taranmıyor, habire dolaşıyor birbirine, özellikle de ense kısmı.
Tüylerimin dibine sanki gübre dökmüşsün...Maşallah (!) almaya yetişemiyorum,Cildim deseniz sivilcelendi minik minik, sanki sinek ısırığı gibi.Ama yeter ki sağlıkla bebişlerimizi kucaklarımıza alalım.Herşeye değer...
Bu arada 50 kg ile hamile kaldım şimdi aynı tartıda her sabah uyanınca tartılıyorum.Kimi zaman 53.30 çıkıyor kimi zaman 52.50 anlamadım valla.Ama şimdiden bu kadar hızlı kiko alırsam sonum ne olur bilmem.Boyum da öyle uzun değil 1.62...Siz kaç kilo alınız???
slm arkadaşlar benimde içime heep erkek hissi doğuyo etrafımdaki herkeste öle diyor ya bakalım bize hiç farketmez,ben 52 kg da hamile kaldım hala 52 yim boyumda 1.69 daha almam gibi geliyo biraz iştahsızlık yaptı buara,yiyorum ama isteyerek değil,bulantım az allahtan baya az,muayenesi olan arkadaşlar inşallah pıt pıt duyarsınız kalp atışlarını ben 2 gün önce duydum çook rahatladım valla
çok geçmiş olsun canım. RABBİM yardımcın olsun.
dr gittim ben bugün kalp atışını gördüm 6+4 bana haber ver demiştin gerideki sayfalara yazdım görmedin galiba. şükür bebşimle ikimiz de iyiyiz. inşaALLAH sende yarın bu güzel haberi alırsın. inşaALLAH RABBİM sana çifte mutluluk yaşatır. bebişlerin ikiz olur ve kalp atışlarını duyarsın :1hug: :1hug: :1hug: :1hug: :1hug:
tatlım senin kesenin şekli nasıl çıktı ultrasonda? benim fasulye gibi erkek olucak diolar o yüzden:sm_confused:
aaa cnm onu bilmiyodum hiç benimkide aynı fasülye gibi yuvarlak değil yani,zaten ilk annenin içine doğarmış cinsiyeti,neden bilmiyorum ama öle hissediyorum,cildim falan değişmedi hiç hatta kadife gibi oldu diyebilirim,birde bulantılarımda az,bütün erkek çocuğu olanlar öle diyor anneyi rahat bırakırmış erkek çocuğu,ama tabi genellemelerde olabilir bunlar
valla kizlar ben hepinizden sismanim, tup bebek tedavilerme baslamdan once 65 kilo civariydim, sonra devamli tedaviler derken 12kilo filan aldim, ve 77 oldum 3ay oncede safra ameliyati oldum ve ayni yememe ragmen 3kiloda ordan aldim, yani 80kiloyla hamile kaldim, balik etliydim balina oldum :kedi:
selam kizlar nasilsiniz?
cok birikmistir simdi,okuyamam sanirim..herkes iyidir umarim
o fasülye şeklini dr mu dedi cnm ben hiç duymamıştım,bakalım 2 aya kadar bunun doğruluğunu onaylayabilirz,senin daha önce belli olur belki cinsiyeti bakalım ozaman yine konuşuruzkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?