2010 Aralık Anneleri

korkma cnm rahmin genişliyo bebek yer yapo kendine
o yeterki iyi olsun ben çekerim ama benim ilk hamileliğim o nedenle biraz yağmurdan nem kapma durumum var
birde pko var bende o nedenle de tedirginliğim war doktorlar bu şekilde olması çok zor demişti ama geç döllenmeyle korunmayı bıraktığımız ilk ay hamile kaldım

Kızlar bugün kontrolüm vardı.Herşey normalmiş çok şükür, gelişim haftasıyla uygun.ılk defa kalp atışlarınıda gördüm.Doktorum bir sürü tahlil istedi.Sizler tahlillerini nerede yaptırdınız.bilgi verebilirmisiniz arkadaşlar

slm arkadaslar, guzel annerl ve bebekleri nasil bugun?
biz iyiz allah sukur, bebiside dun gorduk içimiz cok rahat, yalniz bu sabah biraz bulantiyla uyandim ve genelde ben uyanir uyanmaz, formda olurum yani hiç uyku sersemligim olaz, ama bu sabah cok suratsizdim sempatiksalakcinni zor ayildim gibi sizdede oluyomu?

birde sirius dun ben doktoruma gittigimde ben belirtilerimi anlatmadan doktorum bana sordu belin filan agrirsa korkma, rahim genisledigi için dedi, benim belimden cok kasiklarimda agri oluyo, ne guzel bunlar hep olumlu isaretler, bebek iyice yerlesiyo dedi.....

rahat olalimki bebislerde rahat olsun,
burda herkesin kendine gore bi oykusu var ben 3-4 asilama 7tup bebek denedim tupbebekten bi dusugum bide gelismeyen gebeligim oldu, ama allahhim emeklerimin karsiligini dogal yoldan verdi, bende pko esimdede morfolojik ve hareket sorunu vardi.....

dün bebişimin kalp atışını duydum
çok heyacanladım yaa
kalbim duracaktı nerdeyse
ama bebişimn kalbi çok hzılı atıyordu
sizler de nasıl?
acaba minik olduğu için mi ?

bu arada bnmde belim kırılack kadar ağrıdı dün dinlennce geçti
dün baya yürüdüm ondan olabilir..
belimde yıllardan beri zaten ağrı var sanırım sinir sıkışması
yürüyünce ve ayakta kalınca böyle oluyor
umarım bebeğe etkisi olmaz bu hastalığın
ilaç zaten kullanamayız.lokal ilaçlarım var jel olarak
ama onlarıda kullanmaya korkuyorum...
ne yapalım 9 ay katlanacaz bebişler için
onlar sağlıklı olsun yeter...

birde sirius dun ben doktoruma gittigimde ben belirtilerimi anlatmadan doktorum bana sordu belin filan agrirsa korkma, rahim genisledigi için dedi, benim belimden cok kasiklarimda agri oluyo, ne guzel bunlar hep olumlu isaretler, bebek iyice yerlesiyo dedi.....

inşallah öledir canım yaa ilki düşük olunca iinsan korkuyo bide sabahtan beri hiç durmadan baya agrıyoo şu an işte zor duruyorum yane o derecede :a015:

kan tahlillerimin çoğunu sağlık ocağında yaptırıyorum.
kadın dr. um özel...kendisi sağolsun çok ilgileniyor...ve tahlilleri değerlendiriyor
zaten troid hastası olduğum için ömür boyu sürekli kan tahliliyle uğraşmak zorundayım
bu yuzden eve yakın olduğundan ve daha ekonomik oluğundan tercih ettim sağlık ocağını...

cnm ben kendi hastanemde yaptırıyorum medical park göztepede ssk geçiyo ama fark maşallah
rabbimin mucizesi işte ya veren allah veriyo allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah
minik olduğu için değil canım yeni olduğu için sıfır km kalp daha ne olsun onların kalbi yapı gereği çok yoğun çalışma olduğu için bizden 2 kat fazla atar ve o yüzden hamile kadınların vucut ısılarında artış olur bunlar çok normal

inşallah bende yarın kalp atışını duyarım yavrumun

kafamçokkarıştı kızlar ben de daha dün dinledim görüdm kalp atışlaını ama bana şimdilik tahlil yaptırmyaa gerek ytok dedi 3 hafta sonra gel dedi size hep tahlil yapılmış ama bana bişi yaptıttırmadı hcg bakafamçokkarıştışka sizce normalmii

benim cildim bozuldu kizlar ya 4 tane kocaman sivilce cikti cenemdeki acayip aciyor belim ve kasiklarimda agriyo agrilari anladimda sivilce neden cikti acaba sizdede varmi boyle ergenlik belirtisi gibi hamilelik belirtisi?:sm_confused:

sirius uzulme canim iyi dusun iyi olsun, ama eger cok agriyosa doktora git bence en azindan icin rahat eder.....

bugun bende kan tahlili yaptirdim, pazartesi doktora ulasirmis, bende zaten sali gunu gidecem, pitpilari gormeyi tahlil sonuclarimida alirim

cibel senin haftan henüz erken.Benim 8 haftam bitiyor.ılk gittiğimde 6 haftamdaydım.birde bugün gittim.şimdide tahlilleri istediğin yerde yaptırabilirsin dedi.Bizimde ssk mız olduğu için sizlere sorayım dedim.Ben de özel hastaneye gidiyorum.orda hesapladılar baya tuttu.Bende acaba başka nerelerde yaptırabilirim diye soruyorum.Tahlillerin hepsini sağlık ocakları yapmıyormuş.Sağlık ocağına gidip sorucam.Gerisinide önerilerinizi bekliyorum..

benim cildim bozuldu kizlar ya 4 tane kocaman sivilce cikti cenemdeki acayip aciyor belim ve kasiklarimda agriyo agrilari anladimda sivilce neden cikti acaba sizdede varmi boyle ergenlik belirtisi gibi hamilelik belirtisi?:sm_confused:

BENİMDE cildim çok bozuldu ve blimde de agrı oluyo yüzümde kocaman sivilceler çıktı hatta hayatımda ilk kez sırtımda sivilceye şahit oldum dün ve şok oldumkafamçokkarıştı

cnm devlet hastanesinde yada eğitim ve araltırma hastanelerinde yaptırmak için kadın doğumcuya muyanene olman ve onların istek yapması gerekio başka çaren yok

hapsuruk benim cildimde biraz var, gerdanimda cok sivilcelenme oldu, ustelik daha hamile oldugumu bilmiyodum adetime yaklasirken olmustu...halada var....birde saclarim cok kotu oldu...

canım demir şeker troid toksoplazma kızamık kabakulak v.s v.s. 7 tüp kan verdim ben herşeye bakıldı ama her doktorun sistemi farklı demek ki..

bnmde saçlarım bi tuaf sönük cansız ve kuru sizinde ölemi

AYNEN öle saçlarım oyuncak bebeklerin yolunmuş saçlarına benziyo aynen kaydirigubbakcemile3 bebegimin iyi oldugunu bilsem bel agrılarına sivilcelere salarıma herşeye katlanırımda aklımda soru işaretleri olunca herşeyden bişe çıkarıp korkuyo insan bide bizim gibi zor bulduysa :a015:

doktorum benden de tam kan sayımı tsh falan istedi ama ilk hamileliğimde daha detaylı tahliller istemişti hatta idrar kültürü bile yaptırmıştı ama bu sefer o kadar detaylı bakmadı toksoplazma ilk hamişliğimde yapmıştı bu sefer yapmadı mesela

kasığıma bi ağrı giriyor rahimede yanma gibi ağrı uyuşup kalıorum yaa doğum sancısı nasıl allah bilir kızlarreyvahedigeldismile valla kolay deill yaa evet bende de yüzümde kocaman kocaman sivlce çıktı normalde hiç sivilce çıkmazdı gebelikten sanırım bide göğüslerim çok ağrıor ve dolgun şekilde şiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…