2010 Aralık Anneleri

ben iki gun once kestirdim saclarimi uzundu ama artik taranmasi zorlasti, ve bebegime gereken vitaminlerin sacima gitmesini istemedim....

bende sabah kan verdim toksoplazma, gibi hamilikte yapilan butun testleri yazmis doktorum birde tiroide baktiriyo

walla kızlar ben tüp bebekliyim bize tedavi başlamadan bakıyolar herşeye
hatta hıv ve hepatitileri bile bakıyolar

benim cildim bozuldu kizlar ya 4 tane kocaman sivilce cikti cenemdeki acayip aciyor belim ve kasiklarimda agriyo agrilari anladimda sivilce neden cikti acaba sizdede varmi boyle ergenlik belirtisi gibi hamilelik belirtisi?:sm_confused:

bnmde saçlarım bi tuaf sönük cansız ve kuru sizinde ölemi

Aynen bende de ufak ufak sivilceler çıktı, hatta doktorum bile söyledi sivilcelenmişiz diye. Geçen hamileliğimde cildim çok güzelleşmişti bunda tam tersi oldu! Saçlarımda öyle. birde çabuk tüylenme oluyor sizinde öyle mi?

kızlar güzelliği kız bebek alır

erkek bebekten güzellik katar

ne oluyo acaba bize bakalım :)))

hepimize bi haller olduğuna göre kız nüfusta patlama olucak ne dersiniz....

bende de tam tersi oldu
cildim durulaştı ve parlaklaştı birden
saçlarım normalde çok cansız ve kuru tam tersi oldu ..
hayırlsı bakalım...

kızlar ben bir hata yaptım
dün dışrdaydım canım meyankökü şerbeti istedi
1 bardak içtim...
internette araştırdım sonradan
hamilelere zararmış
inş. bebişime bişey olmaz
siz de sakın içmye kalmayın
canınız istese de başka şeyler için
sağlıcakla

benimde içime hep kiz doguyo, saglikli olsun cinsiyeti hiç onemli degil hatta ben 9ay ogernmek istemiyorum tabii dayanabilirsem ama içimden hep kiz geciyo, cevremde cogu oyle diyo, kismet

benimde öle ilk gebeliğimde herkes çok güselleşmişsin diodu bu sefer elim yüzüm bi tuhaf oldu banada içime kız doğuyoo ama rabbim sağ salim dogmayı nasip etsin önemli olan oo ....

ayrıca benim gögüslerim balon gibi oldu eeşim dioki dokunmaya korkuom aşkım patlıcak gibi duruyo diyooo kaydirigubbakcemile3 laelaelaelaelae

meyan kökü şerbeti mi ömrümde içmedim cicim nerden satılıyo nerde içtin hiç aklıma gelmedi kolada varmış bi onu çok içerdim bıraktım zaten ama safi kendisini hiç içmedim

benim goguslerimde fazla siskinlik yok, ama sanki cildim gerilmis gibi, bide cok sanci oluyo sizdede oluyomu?

:asigim: aynı eşimde bana dio bu ne böylee kızlar bişi dicem kaç kg hamiş kaldınızzzzolumunekankayizsmile

ben evdeki tartımda 53 doktordaki dijital tartıda 56 kilo çıkıorum canım yaşımda 26 boyumda 1,63

yarın kontrol var dimi cicim seninde

evet canım nası sabırsızlanıyorum anlatamam yarın benim için büyük gün işiminde son günü eger bebişimide görmeyi allah nasip ederse evde parti vercem vallla allahım inşallah iksinide hayırlısıyla nasip eder..

seninde yarındı inşallah hayırlı haberler alırız tatlımm ..

bu arada ben kesin doktor tartısında 57 çıkarım iştahım çok açık çünkü baya yiyorumm kaydirigubbakcemile3

kızlar benim de saçlarım berbat bir hal aldı.Uzundu ve rahat taranıyordu,kestirdim hiç taranmıyor, habire dolaşıyor birbirine, özellikle de ense kısmı.
Tüylerimin dibine sanki gübre dökmüşsün...Maşallah (!) almaya yetişemiyorum,Cildim deseniz sivilcelendi minik minik, sanki sinek ısırığı gibi.Ama yeter ki sağlıkla bebişlerimizi kucaklarımıza alalım.Herşeye değer...
Bu arada 50 kg ile hamile kaldım şimdi aynı tartıda her sabah uyanınca tartılıyorum.Kimi zaman 53.30 çıkıyor kimi zaman 52.50 anlamadım valla.Ama şimdiden bu kadar hızlı kiko alırsam sonum ne olur bilmem.Boyum da öyle uzun değil 1.62...Siz kaç kilo alınız???

slm arkadaşlar benimde içime heep erkek hissi doğuyo etrafımdaki herkeste öle diyor ya bakalım bize hiç farketmez,ben 52 kg da hamile kaldım hala 52 yim boyumda 1.69 daha almam gibi geliyo biraz iştahsızlık yaptı buara,yiyorum ama isteyerek değil,bulantım az allahtan baya az,muayenesi olan arkadaşlar inşallah pıt pıt duyarsınız kalp atışlarını ben 2 gün önce duydum çook rahatladım valla

sırnaşık şey kızlar bende 62 kg hamiş kaldım boyum 1,63 yaşımda 24 nasılım kızlarr kötü dimee zayıflmaya çalıordum yaa bidee:kedi:boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…