doktorum benden de tam kan sayımı tsh falan istedi ama ilk hamileliğimde daha detaylı tahliller istemişti hatta idrar kültürü bile yaptırmıştı ama bu sefer o kadar detaylı bakmadı toksoplazma ilk hamişliğimde yapmıştı bu sefer yapmadı mesela
benim cildim bozuldu kizlar ya 4 tane kocaman sivilce cikti cenemdeki acayip aciyor belim ve kasiklarimda agriyo agrilari anladimda sivilce neden cikti acaba sizdede varmi boyle ergenlik belirtisi gibi hamilelik belirtisi?:sm_confused:
bnmde saçlarım bi tuaf sönük cansız ve kuru sizinde ölemi
kızlar güzelliği kız bebek alır
erkek bebekten güzellik katar
ne oluyo acaba bize bakalım :)))
hepimize bi haller olduğuna göre kız nüfusta patlama olucak ne dersiniz....[/QUO
içimde hep kız hissi var benim sizlere neler doğuo kızlar kalbinize
kızlar güzelliği kız bebek alır
erkek bebekten güzellik katar
ne oluyo acaba bize bakalım :)))
hepimize bi haller olduğuna göre kız nüfusta patlama olucak ne dersiniz....
meyan kökü şerbeti mi ömrümde içmedim cicim nerden satılıyo nerde içtin hiç aklıma gelmedi kolada varmış bi onu çok içerdim bıraktım zaten ama safi kendisini hiç içmedimbende de tam tersi oldu
cildim durulaştı ve parlaklaştı birden
saçlarım normalde çok cansız ve kuru tam tersi oldu ..
hayırlsı bakalım...
kızlar ben bir hata yaptım
dün dışrdaydım canım meyankökü şerbeti istedi
1 bardak içtim...
internette araştırdım sonradan
hamilelere zararmış
inş. bebişime bişey olmaz
siz de sakın içmye kalmayın
canınız istese de başka şeyler için
sağlıcakla
benimde öle ilk gebeliğimde herkes çok güselleşmişsin diodu bu sefer elim yüzüm bi tuhaf oldu banada içime kız doğuyoo ama rabbim sağ salim dogmayı nasip etsin önemli olan oo ....
ayrıca benim gögüslerim balon gibi oldu eeşim dioki dokunmaya korkuom aşkım patlıcak gibi duruyo diyooo kaydirigubbakcemile3 laelaelaelaelae
:asigim: aynı eşimde bana dio bu ne böylee kızlar bişi dicem kaç kg hamiş kaldınızzzzolumunekankayizsmile
ben evdeki tartımda 53 doktordaki dijital tartıda 56 kilo çıkıorum canım yaşımda 26 boyumda 1,63
yarın kontrol var dimi cicim seninde
yarın kontrol var dimi cicim seninde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?