selam güzel anne adayları nasılsınız bebişler nasıllar ?
Image URL canım bu yazıya tıkla sonra çıkan kopyala profiline yapıştır en altta tıcker yazan yere
kızlar günaydınnn hihoyyyt dün doktoruma gittim bebeğim büyümüş teyzleriiikalp atışlarını gördüm pıt pıt atıodu allhım dedim bu ne böylee ağladım çok güzel duygu kızlarr 3 hafta sonra eli ayağı çıkar dedi 3 hafta sonra giidicem doktora yeniden o günler geçermii şekerler:kedi:
çok teşekkürler canım oldu galiba.
ben kanser hastasıyım ikinci yapma şansım olmayabilir ikiz ihtimalim var yarın belli olcak inşallah öledir hayırlısıysa tabi bi daha şansım kalmazsa tek kalmaz yavrum gerçi tek olsun bnm olsun ama....
saol cnm bnm teşekkür ederim hepimizin kucakları minikleriyle dolar inşalahcanım benim yavrun sana bütün üzüntülerini hastalıklarını unutttursun inşallah sağlıkla doğsun sağlıkla büyüsün inşallahhh sende onun sevgsiyle moraliyle ii ol inşallahhh olumunekankayizsmile
mrb kızlar nasılsınız.
ben daha yeni okuldan daha yeni geldim.
yoruldum ya.
biraz uyusammı
hosgeldin gadife hemseriyiz sanirim hamilelik nasil gidiyo
selam canım nasıl olsun biraz mide bulantısı biraz uyku hali birazda halsizlik yuvarlanıp gidiyoruz sen nasılsın bakalım
hoşgeldin gadife şükür ben ve bebişim iyiyiz sen nasılsın.
Merhaba. ben aralık 2010 da inşallah 2. kez anne olacağım 3 yaşında bir oğlum var ve 3 gün önce bir bebeğimin daha olacağını öğrendim. çok mutluyum. Allah herkese nasip eder inşallah.:))
[ı]yatıcam dedim ama yatmadım henüz
bişeyler yiyeyim dedim.
Güzel bi sebze yemeği yedim.
Ekmek yememeye çalışıyorum.
Kilo almak istemiyorum.
Ben önceden bebeğimi kaybettiğim için riskli
dikkat etmem gerekiyo.[/ı]
[ı]tam bellİ deĞİl İŞte ama kİlo tansİyonu tetİklİyo ve tansİyon neden olabİlİr dendİ canım.[/ı]
[ı]tam bellİ deĞİl İŞte ama kİlo tansİyonu tetİklİyo ve tansİyon neden olabİlİr dendİ canım.[/ı]
selam kızlar geçmişe göz attım biras ne güzel kalp atışını duyanlar, keseyi görenler
darısı başıma bende cumartesi günü gidicem keseyi görmek için zar zor bikaç gün geçirdim
benim kasıklarım çok ağrıyo bazen sanki adet olucakmışım gibi hissediyorum sizde de var mı öyle ağrılar? Endişelendiğimden doktora sordum ama korkmamamı söyledi.
aa hatırladım doğru sen günde 3 kere tansiyon ölçüyosun dimi o zaman ekmeğe dikkat demekki
Benim eşimde de tansiyon var, hazır gıdalardan uzak dur güzelim. soda hazır meyve suları vs. hepsinde gıdaların korunması için sodyum var yani tuz. Rabbim bunu bağışlasın inşallaha.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?