• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık Anneleri

kızlar günaydınnn hihoyyyt dün doktoruma gittim bebeğim büyümüş teyzleriii:D kalp atışlarını gördüm pıt pıt atıodu allhım dedim bu ne böylee ağladım çok güzel duygu kızlarr 3 hafta sonra eli ayağı çıkar dedi 3 hafta sonra giidicem doktora yeniden o günler geçermii şekerler:kedi:

ayy canımmm cok sevindimm senin adınaa cok güsell..:nazar:.yarında ben yazarım inşallahhh..nasıl gececkkk bu aylarrr bende cok sabırsızlanıyorumm:sm_cool:

ben kanser hastasıyım ikinci yapma şansım olmayabilir ikiz ihtimalim var yarın belli olcak inşallah öledir hayırlısıysa tabi bi daha şansım kalmazsa tek kalmaz yavrum gerçi tek olsun bnm olsun ama....

canım benim yavrun sana bütün üzüntülerini hastalıklarını unutttursun inşallah sağlıkla doğsun sağlıkla büyüsün inşallahhh sende onun sevgsiyle moraliyle ii ol inşallahhh olumunekankayizsmile

canım benim yavrun sana bütün üzüntülerini hastalıklarını unutttursun inşallah sağlıkla doğsun sağlıkla büyüsün inşallahhh sende onun sevgsiyle moraliyle ii ol inşallahhh olumunekankayizsmile
saol cnm bnm teşekkür ederim hepimizin kucakları minikleriyle dolar inşalah
mrb kızlar nasılsınız.
ben daha yeni okuldan daha yeni geldim.
yoruldum ya.
biraz uyusammı

uyu canım uyu ki bebeğin dinlensin sende dinlen

hosgeldin gadife hemseriyiz sanirim hamilelik nasil gidiyo

aa öylemi sivalımısın cnm ?
iyi gidiyo cok şükür yarın doktora gitcem ilk defa kesesi görünmesi ve kalp atışını duymak için cok heycanlıyım delikafadulden
inş herşey yolundadır :Saruboceq:

selam canım nasıl olsun biraz mide bulantısı biraz uyku hali birazda halsizlik yuvarlanıp gidiyoruz sen nasılsın bakalım

bende mide bulantısı yok ama halsizlik var cabuk yoruluyorum yerimseniben

hoşgeldin gadife şükür ben ve bebişim iyiyiz sen nasılsın.

hoşbulduk cnm cok şükür bende iyiyim:1hug:
bide yarın bebegimin kalp atışını duyup kesesini görürsem daha iyi olcam :emir_bebek:

Merhaba. ben aralık 2010 da inşallah 2. kez anne olacağım 3 yaşında bir oğlum var ve 3 gün önce bir bebeğimin daha olacağını öğrendim. çok mutluyum. Allah herkese nasip eder inşallah.:))

Merhaba. ben aralık 2010 da inşallah 2. kez anne olacağım 3 yaşında bir oğlum var ve 3 gün önce bir bebeğimin daha olacağını öğrendim. çok mutluyum. Allah herkese nasip eder inşallah.:))

merhaba cnm hoşgeldina.s.
hayırlı olsun inş :ecrin_bebek:

[ı]yatıcam dedim ama yatmadım henüz
bişeyler yiyeyim dedim.
Güzel bi sebze yemeği yedim.
Ekmek yememeye çalışıyorum.
Kilo almak istemiyorum.
Ben önceden bebeğimi kaybettiğim için riskli
dikkat etmem gerekiyo.
[/ı]

[ı]yatıcam dedim ama yatmadım henüz
bişeyler yiyeyim dedim.
Güzel bi sebze yemeği yedim.
Ekmek yememeye çalışıyorum.
Kilo almak istemiyorum.
Ben önceden bebeğimi kaybettiğim için riskli
dikkat etmem gerekiyo.
[/ı]

e dikkat et o zaman kilo sorunu yüzünden mi kaybettin bebeğini

[ı]tam bellı deĞıl ıŞte ama kılo tansıyonu tetıklıyo ve tansıyon neden olabılır dendı canım.[/ı]

selam kızlar geçmişe göz attım biras ne güzel kalp atışını duyanlar, keseyi görenler:nazar:
darısı başıma bende cumartesi günü gidicem keseyi görmek için zar zor bikaç gün geçirdim
benim kasıklarım çok ağrıyo bazen sanki adet olucakmışım gibi hissediyorum sizde de var mı öyle ağrılar? Endişelendiğimden doktora sordum ama korkmamamı söyledi.

[ı]tam bellİ deĞİl İŞte ama kİlo tansİyonu tetİklİyo ve tansİyon neden olabİlİr dendİ canım.[/ı]

Benim eşimde de tansiyon var, hazır gıdalardan uzak dur güzelim. soda hazır meyve suları vs. hepsinde gıdaların korunması için sodyum var yani tuz. Rabbim bunu bağışlasın inşallaha.s.

selam kızlar geçmişe göz attım biras ne güzel kalp atışını duyanlar, keseyi görenler:nazar:
darısı başıma bende cumartesi günü gidicem keseyi görmek için zar zor bikaç gün geçirdim
benim kasıklarım çok ağrıyo bazen sanki adet olucakmışım gibi hissediyorum sizde de var mı öyle ağrılar? Endişelendiğimden doktora sordum ama korkmamamı söyledi.

korkma cnm rahmin genişliyo bebek yer yapo kendine

aa hatırladım doğru sen günde 3 kere tansiyon ölçüyosun dimi o zaman ekmeğe dikkat demekki

Benim eşimde de tansiyon var, hazır gıdalardan uzak dur güzelim. soda hazır meyve suları vs. hepsinde gıdaların korunması için sodyum var yani tuz. Rabbim bunu bağışlasın inşallaha.s.

SAĞOLUN KIZLAR VALLA. DİKKET EDİYORUM ELİMDEN GELDİĞİNCE. Rabbim koror inşallah bebeişimi.

Back
X