haklida olabilirsin belirtilerihemen hemen yasiyorim düsüklerden biride böyle olmustu benim dr izinliydi baska dr bakti aradi taradi yok sonra benim dr bakti kalbi bile atiyo dedi 1 ay dra gitmeyeyimmi napayim ne dersinizo zaman teyzesi sölesin onun ne olduğunu ben teyzesi olarak diorum ki bebeğin geç döllenmiş daha minik bi kesesi vardı yada baktırdığın yerdeki usg cihazı eski modeldi onlar daha geç görüyo
canım benim ağlammı düşünsene içinde bi canlı var ve kabini görüosun nasılda atıo gizem görmen lazım canım görüürsün inşş canını skıp bunlartma kendini 3 hafta sonra tekrardan gidicem doktoraa hayırlısı olsun kızlr bnim için hadi artık kalbi duymayan görmeyen kalmasınkaydirigubbakcemile3:CüvCüv:
haklida olabilirsin belirtilerihemen hemen yasiyorim düsüklerden biride böyle olmustu benim dr izinliydi baska dr bakti aradi taradi yok sonra benim dr bakti kalbi bile atiyo dedi 1 ay dra gitmeyeyimmi napayim ne dersiniz
ama varya koparttım beni esra çok anlamlı bi söz hemen kopyalayıp faceme yapıştırdım
sata göre 6+1 en son ikiadetim hep 37. günde geldi gec yumurtlama oluyodu ama bunda erken yumurtlama oldugun düsünüyom gecen haftaki gebelik hormonuna dr cok iyi dedi bugün yine aldilar gecen haftada bugünde ultrasonda dr bakti ona göre büyümemis ya gelismedi yada göremedişimdi sana bi daha ne zaman gel dedi canım doktorun kaç haftalıksın normalde şimdi
sata göre 6+1 en son ikiadetim hep 37. günde geldi gec yumurtlama oluyodu ama bunda erken yumurtlama oldugun düsünüyom gecen haftaki gebelik hormonuna dr cok iyi dedi bugün yine aldilar gecen haftada bugünde ultrasonda dr bakti ona göre büyümemis ya gelismedi yada göremedi
sence bence haftaya tekrar git doktora hemen olumsuzda olma peki tekrar kan tahlili yaptırdın mı değerinde artış varmı acaba
Hanımlar Arçelik in bu hayat böyle güzel şarkısıyla bir reklamı var izlediniz mi anneler günü için, o kadar güzel ki. Her seferinde bayılarak izliyorum
Sızden bır dost tavsıyesı ılkını ınsallah saglıkla kucagınıza alın ıkıncıye hıc ara vermeyın evlatlarızı tek bÜyÜtmeyın ben cok agladıgım gÜnler olurdu
Sızden bır dost tavsıyesı ılkını ınsallah saglıkla kucagınıza alın ıkıncıye hıc ara vermeyın evlatlarızı tek bÜyÜtmeyın ben cok agladıgım gÜnler olurdu
ben kanser hastasıyım ikinci yapma şansım olmayabilir ikiz ihtimalim var yarın belli olcak inşallah öledir hayırlısıysa tabi bi daha şansım kalmazsa tek kalmaz yavrum gerçi tek olsun bnm olsun ama....
ay esra batma sen emi aynen bende birini bi bulabilseydim allahınizniyleBenim bütün yeğenlerim tek, çok akıllı çocuklar. Kuzenleri kardeşleri gibi oluyor. Biz çok kardeş olduğumuz için bende çok çocuk isterim ama şu bi tanesini bi becerebilseydimkaydirigubbakcemile3
selam güzel anne adayları nasılsınız bebişler nasıllar ?
tabi senin durumunu bilmiyorum allah gönlüne göre versin hayirlisini versinben kanser hastasıyım ikinci yapma şansım olmayabilir ikiz ihtimalim var yarın belli olcak inşallah öledir hayırlısıysa tabi bi daha şansım kalmazsa tek kalmaz yavrum gerçi tek olsun bnm olsun ama....
tabi senin durumunu bilmiyorum allah gönlüne göre versin hayirlisini versin
Benim bütün yeğenlerim tek, çok akıllı çocuklar. Kuzenleri kardeşleri gibi oluyor. Biz çok kardeş olduğumuz için bende çok çocuk isterim ama şu bi tanesini bi becerebilseydimkaydirigubbakcemile3[/QUO allah seninde gönlüne göre versin
amin inşallah canım sende edişe etme haftaya tekrar git göstericektir kendini yaramaz[/QUOT sagol canimin ici rabbim kimseyi yavrusuz birakmasin
selam güzel anne adayları nasılsınız bebişler nasıllar ?
ben kanser hastasıyım ikinci yapma şansım olmayabilir ikiz ihtimalim var yarın belli olcak inşallah öledir hayırlısıysa tabi bi daha şansım kalmazsa tek kalmaz yavrum gerçi tek olsun bnm olsun ama....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?