• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık Anneleri

o zaman teyzesi sölesin onun ne olduğunu ben teyzesi olarak diorum ki bebeğin geç döllenmiş daha minik bi kesesi vardı yada baktırdığın yerdeki usg cihazı eski modeldi onlar daha geç görüyo
haklida olabilirsin belirtilerihemen hemen yasiyorim düsüklerden biride böyle olmustu benim dr izinliydi baska dr bakti aradi taradi yok sonra benim dr bakti kalbi bile atiyo dedi 1 ay dra gitmeyeyimmi napayim ne dersiniz

:nazar:

canım benim ağlammı düşünsene içinde bi canlı var ve kabini görüosun nasılda atıo gizem görmen lazım canım görüürsün inşş canını skıp bunlartma kendini 3 hafta sonra tekrardan gidicem doktoraa hayırlısı olsun kızlr bnim için hadi artık kalbi duymayan görmeyen kalmasınkaydirigubbakcemile3:CüvCüv:

amin canım hepimizin sırayla peşinden geliriz inşallah bildiğim kadarıyla yarın kontrolü olan ben hariç 3 kişi var

haklida olabilirsin belirtilerihemen hemen yasiyorim düsüklerden biride böyle olmustu benim dr izinliydi baska dr bakti aradi taradi yok sonra benim dr bakti kalbi bile atiyo dedi 1 ay dra gitmeyeyimmi napayim ne dersiniz

şimdi sana bi daha ne zaman gel dedi canım doktorun kaç haftalıksın normalde şimdi

şimdi sana bi daha ne zaman gel dedi canım doktorun kaç haftalıksın normalde şimdi
sata göre 6+1 en son ikiadetim hep 37. günde geldi gec yumurtlama oluyodu ama bunda erken yumurtlama oldugun düsünüyom gecen haftaki gebelik hormonuna dr cok iyi dedi bugün yine aldilar gecen haftada bugünde ultrasonda dr bakti ona göre büyümemis ya gelismedi yada göremedi

Hanımlar Arçelik in bu hayat böyle güzel şarkısıyla bir reklamı var izlediniz mi anneler günü için, o kadar güzel ki. Her seferinde bayılarak izliyorum

sata göre 6+1 en son ikiadetim hep 37. günde geldi gec yumurtlama oluyodu ama bunda erken yumurtlama oldugun düsünüyom gecen haftaki gebelik hormonuna dr cok iyi dedi bugün yine aldilar gecen haftada bugünde ultrasonda dr bakti ona göre büyümemis ya gelismedi yada göremedi

sence bence haftaya tekrar git doktora hemen olumsuzda olma peki tekrar kan tahlili yaptırdın mı değerinde artış varmı acaba

Hanımlar Arçelik in bu hayat böyle güzel şarkısıyla bir reklamı var izlediniz mi anneler günü için, o kadar güzel ki. Her seferinde bayılarak izliyorum

ben izlemedim dur dikkat ediim bari bende çok heycanlıyım allah nasip ederse ilk annler günümüz ve ilk babalar günümüz olucak çok anlamlı

Sızden bır dost tavsıyesı ılkını ınsallah saglıkla kucagınıza alın ıkıncıye hıc ara vermeyın evlatlarızı tek bÜyÜtmeyın ben cok agladıgım gÜnler olurdu

Sızden bır dost tavsıyesı ılkını ınsallah saglıkla kucagınıza alın ıkıncıye hıc ara vermeyın evlatlarızı tek bÜyÜtmeyın ben cok agladıgım gÜnler olurdu

ben kanser hastasıyım ikinci yapma şansım olmayabilir ikiz ihtimalim var yarın belli olcak inşallah öledir hayırlısıysa tabi bi daha şansım kalmazsa tek kalmaz yavrum gerçi tek olsun bnm olsun ama....

ben kanser hastasıyım ikinci yapma şansım olmayabilir ikiz ihtimalim var yarın belli olcak inşallah öledir hayırlısıysa tabi bi daha şansım kalmazsa tek kalmaz yavrum gerçi tek olsun bnm olsun ama....

Benim bütün yeğenlerim tek, çok akıllı çocuklar. Kuzenleri kardeşleri gibi oluyor. Biz çok kardeş olduğumuz için bende çok çocuk isterim ama şu bi tanesini bi becerebilseydimkaydirigubbakcemile3

Benim bütün yeğenlerim tek, çok akıllı çocuklar. Kuzenleri kardeşleri gibi oluyor. Biz çok kardeş olduğumuz için bende çok çocuk isterim ama şu bi tanesini bi becerebilseydimkaydirigubbakcemile3
ay esra batma sen emi aynen bende birini bi bulabilseydim allahınizniyle
selam güzel anne adayları nasılsınız bebişler nasıllar ?

selam canım nasıl olsun biraz mide bulantısı biraz uyku hali birazda halsizlik yuvarlanıp gidiyoruz sen nasılsın bakalım

çok geçmiş olsun canım. RABBİM yardımcın olsun.

dr gittim ben bugün kalp atışını gördüm 6+4 bana haber ver demiştin gerideki sayfalara yazdım görmedin galiba. şükür bebşimle ikimiz de iyiyiz. inşaALLAH sende yarın bu güzel haberi alırsın. inşaALLAH RABBİM sana çifte mutluluk yaşatır. bebişlerin ikiz olur ve kalp atışlarını duyarsın :1hug: :1hug: :1hug: :1hug: :1hug:

Back
X