2010 Aralık Anneleri

tamam canım böyle kalsın ben dr dan tam tarihini öğrenirim değiştiririz ellerine sağlık RABBİM razı olsun

esrasu sende sağol canım ALLAH razı olsun duyarsız kalmadın..

iyi düşünelim ki iy olsun canım inşaALLAH RABBİM bebişini meleğini sana bağışlar bu defa inşaALLAH hüsranla sonuçlanmaz. RABBİM yardımcımız olsun :1hug: :1hug:

cnm benim öyLe deme boL boL dua et inş Rabbim hayırLısıyLa kucağına aLmayı nasip etsin..

klava:klava:klava:klava: şimdi kızıcam sana olur mu hiç öle düşünmek bebişin kanda göstermiş kendini kesesini saklamıştır o zilli bilmezmiyim ben onları anneleri üzmeden meydana çıkmazlar peki ilk gittiğinde doktor dış gebelik için kontrol yaptımı

inş canım devam edicez hayırlısıyla
:enbuyukkk: :enbuyukkk:

inşallah canım saolsun herkes birbiribe destek gerçekten yavaş yavaş oturuyo topic ilk zamanlar bi tuaftı

kısLar herkese merhabaa..midem buLantıLarımdan böö geLdi artıkkk.KusmaLarda başLadı.NasıL geçicek 3 ay biLmiyorummmmmmmmmm :sinifsinif:

ersasu orays sagolun canim haykirircasina aglamak istiyom

Canım ne olur sıkma canını, Allah tan herşeyin hayırlısı. Belki kensini geç gösterecek ufaklık, belki geç döllenme falan oldu?

Ben bundan önce 8 haftalıkken kürtaj olmak zorunda kaldım. Ama doktorum ne dedi biliyor musun, sağlıklı bir bebeğin olunca bunların hepsini unutacaksın, bak sana bir ayet yazayım :

"Olur ki, bir şey sizin için hayırlı iken, siz onu hoş görmezsiniz. Yine olur ki, bir şey sizin için kötü iken, siz onu seversiniz. Allah bilir, siz bilmezsiniz."

canım benim ağlammı düşünsene içinde bi canlı var ve kabini görüosun nasılda atıo gizem görmen lazım canım görüürsün inşş canını skıp bunlartma kendini 3 hafta sonra tekrardan gidicem doktoraa hayırlısı olsun kızlr bnim için hadi artık kalbi duymayan görmeyen kalmasınkaydirigubbakcemile3:CüvCüv:

evet cok güzel bi ayet rabbim affetsin zaten bugün yeterince günahkar oldum allahim affetsin allahim affetsin allah bliyorya encok kizim icin istiyorumyalniz kalmasin boynu bükük kalmasin

evet cok güzel bi ayet rabbim affetsin zaten bugün yeterince günahkar oldum allahim affetsin allahim affetsin allah bliyorya encok kizim icin istiyorumyalniz kalmasin boynu bükük kalmasin

Ah canım, bak maşallah ne güzel bir kızın varmış. Buna da bişey olmaz inşallah, hiç günahkar olmazsın insan dayanamıyor biliyorum canım. Tövbe diye bişey var dimi canım:1hug:

Ahh ahh inşallah canım inşallah görürüz:Saruboceq::Saruboceq:

ama varya koparttım beni esra çok anlamlı bi söz hemen kopyalayıp faceme yapıştırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…