• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık Anneleri

Teşekkür ederim estamp size de nice yıllar inşallah sağlıkla,mutlulukla:) Neden düşünmüyorsun aşıları yaptırmayı ?

rotayı gayet emin bi şekilde yaptırdım ve iyikide yaptırmışım dedim,doktorumuz nitelikli bi prof,çiçek yıllardır türkiyede görülmemiş bile,hepatitde tam koruyuculuk sağlamıyormuş,bide kötü hijyen koşullarında oluşuyormuş( mesela afrika gibi) bize durumu böyle açıkladı,ikna oldum bende... bu arada zaten doğumgünümüze 2 hafta var,fikrimi değiştirirsem nedeninide yazarım:))) sen düşünüyomusun canım

Bizim doktor uzman ama ne kadar uzman bilemem bir defa gittik.O dedi bize 1 ay sonra gelin aşılarınız var diye.Ben zaten yaptırmayı düşünüyordum ama iyice bir araştırayım dedim .Yapıtırınca zararı olmuyorsa yaptırırız faydası da olmuyorsa en azından yaptırıdk deriz ne bileyim iyice bir araştırıp ondan sonra kararımı yazarım canım :)

Bizim doktor uzman ama ne kadar uzman bilemem bir defa gittik.O dedi bize 1 ay sonra gelin aşılarınız var diye.Ben zaten yaptırmayı düşünüyordum ama iyice bir araştırayım dedim .Yapıtırınca zararı olmuyorsa yaptırırız faydası da olmuyorsa en azından yaptırıdk deriz ne bileyim iyice bir araştırıp ondan sonra kararımı yazarım canım :)

bu arad hata olmasın da çiçek hastalığının tehlikleli formu görülmüyormuş , o nedenle rutin aşı takviminden çıkarılmış

NERDİL ve LAVİUSC çok geçmiş olsun kızlar,ben de bu rahat insanlardan,tanımadığı halde elin çocuğunu öpüp ısırıp koklayanlardan nefret ediyorum,sanki babasının çocuğu gibi davranıyolar :20:
ayrıca tüm bebeklerimizin doğumgünleri kutlu olsun,Allah sağlıklı ,huzurlu,mutlu,başarılı,sevdikleriyle birlikte oldukları uzun bir ömür versin kuzucuklara...
sağol canım.valla 2 hafta oldu bişey yok.demek ki bulaşmamış çok şükür.umarım fıtık da geçer tez zamanda.

Bu arada hamilelere de hayırlı uğurlu olsun :)Ben de kıskanıyorum ya :(Kızım çabuk büyüdü ama kariyerime de çok ara vermek istemiyorum kızıımı biraz daha büyütüp işime bakmam lazım .Belli de olmaz bana :9:
ya şaıdım valla haöişleri duyunca.benim ilk aylar çoook fena geçtiğindn korkuyorum ama hayırlısı bakalım.sen çalışıyor musun?kariyer derken?

Ben normalde öğretmenim ama üniversiteyi düşüyorum. Kızım biraz daha büyüsün yarım bıraktığım doktoraya döneceğim hayırlısıyla :)kızım uyandı, karnı doymak ister :)Görüşmek üzere

Ben normalde öğretmenim ama üniversiteyi düşüyorum. Kızım biraz daha büyüsün yarım bıraktığım doktoraya döneceğim hayırlısıyla :)kızım uyandı, karnı doymak ister :)Görüşmek üzere

iyi meslektaşız demek.çalışıyor musun yoksa ücretsiz izinde misin?bi zamanlar ünv.benim de isteğimdi ama artık hayalllll.branşın nedir Elan?

yav bizim mahallede su çiçeği geçiren çocuklar oldu bu yaz,debu bir kaç çocuk türkiyeli sayılmıyor mu ki :1:ben de yaptırmayabilirim estamp cim açıklamandan sonra,zaten su çiçeği olan kişiye bişi olduğunu hiç duymadım,varsın olsun kuzucuk...

iyi meslektaşız demek.çalışıyor musun yoksa ücretsiz izinde misin?bi zamanlar ünv.benim de isteğimdi ama artık hayalllll.branşın nedir Elan?

Yok çalışmıyorum canım, istifa edenlerdenim :)Branşım Tarih ama yüksek lisansım sosyal bilimleri üzerine .Ben çok istekli değilim şu sıra alıştım evde durmaya :)Ama bazen kariyer aşkım kabarıyor hele kızım biraz daha büyüsün nasipse düşünüyoruz :)

yav bizim mahallede su çiçeği geçiren çocuklar oldu bu yaz,debu bir kaç çocuk türkiyeli sayılmıyor mu ki :1:ben de yaptırmayabilirim estamp cim açıklamandan sonra,zaten su çiçeği olan kişiye bişi olduğunu hiç duymadım,varsın olsun kuzucuk...

Su çiçeğinin bazen kötü etkileri olabiliyor mesela göze vurduğunda Allah korusun kör olma riski bile olabiliyormuş .Yani biz eşimle karar verdik yararı olsun ya da olmasın yaptıracağız :)

Arkadaşlar 1 yaş kontrolunde doktor nelere baktı sizde?Bizimki kan sayımı yaptırmadan feri-fer diye bir kan ilacı verdi.Balık yağı devit 3 le ağır olur dedi onu da vermedi devit 3 e devam edin dedi.Kan değerlerine bakması gerekmiyor muydu?

Su çiçeğinin bazen kötü etkileri olabiliyor mesela göze vurduğunda Allah korusun kör olma riski bile olabiliyormuş .Yani biz eşimle karar verdik yararı olsun ya da olmasın yaptıracağız :)[/QUOTE]
katılıyorum.ben de yaptııcam aşısını.

1 yaş kontrolunde genel kan tahlili istendi.demir,kalsıyum ve birçok şey.bizim kan değerlerimiz düşük çıktı.kan testinin dışında rutin muayene etti o kadar

rabbime cok sukur bende 10 aralik 2010 annesiyim.ALLAH olmayan her kese aralikda martda eylulde ne zaman olursa olsun saglikli bir bebek nasib etsin insallah

Arkadaşlar 1 yaş kontrolunde doktor nelere baktı sizde?Bizimki kan sayımı yaptırmadan feri-fer diye bir kan ilacı verdi.Balık yağı devit 3 le ağır olur dedi onu da vermedi devit 3 e devam edin dedi.Kan değerlerine bakması gerekmiyor muydu?

cnm bizden kan sayımı yaptırmamızı istedi.sonuca göre ferrrum ve devite dewam edicez biz.

Bizim de inş 29 u doğum günümüz.hazırlıklarımız tamam

Yeni hamişler bebişler hayırlı olsun inşş

$File227 (Small).jpg

selam kızlar bizde cumartesi baya kalabalık bir doğumgünü yaptık akşam erkeklerde katıldı bize gündüz kadın kadına.... çok yoruldum ama değdi güzel oldu. bide oğlum hasta olmasaydı. gece çok ateşlendi. boğazları enfeksyon olmuş çok şükür antibiotik olmadan atlatıcaz inşallah....

hamile olan arkadaşlar hayırlı olsun ben çok kıskanıyorum valla bende istiyorum ama eşim istemiyo....

suçiçeği aşısını doktorumuz yapıcak ben yaptırıcam ....

kan sayımı onu 9. ayda yapmıştı normal çktığı için bize yaşında demir ilacını kesti.

yalnız göz muayenesi var... bir ay sonra çiçek aşısına gittiğimizde onuda yaptırıcam.

Merhaba Sevgili Aralık Anneleri
Bir Gülümseme Bir Hayat ! Adı altında bir sosyal sorumluluk projesine başladık. Sizler annesiniz en duyarlı üyelerimizsiniz. Gelin bu projede elimizden tutun, kırmayın bizi anneler ! Bakın bizim aldığımız 2 tekerlekli sandalye sahibini buldu. Biri 12 diğer yavrumuz ise daha 8 yaşında. Sizler annesiniz gelin 'bir gülümse bir hayat' sayfasına (http://www.kadinlarkulubu.com/portal/bir-gulumseme-bir-hayat) sizin logonuzu altında kalbinizle koyalım ! Altına Yazalım Aralık Anneleri, bu kalp Aralık Annelerinin kalbidir ! Yazalım .....

Kampanyaya Katılan Gruplar :

* 70-79 Kilo Diyet Grubu
* Makara Kukara Geyik Başlığı
* 2011 Gelinleri
* BURADA SİZ OLMAK İSTEMEZMİSİNİZ ?

Sorularınız için ....

http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-pro-uyelik-kart-hakkinda/494563-gulumseme-hayat.html

slm aralık anneleri.benim oğlumda 19 aralık doğumlu bizde oğlumuzun ilkyaşgününü kutladık.çok güzel geçti.bazı arkadaşların yorumlarını okuyunca yazma ihtiyacı hissettim.oğlum11 aylıkken su çiçeği geçirdi.çok zorlu bir süreçti.aynı zamanda dişte çıkardığı için çok zor atlattık.ben ücretsiz izindeyim oğlumda bu yüzden çok az kişiyle karşılaşıyor aslında biz çok nadir dışarı çıkıyoruz.nasıl bulaştı anlamadık.ben bu sebepten herkesin aşı yaptırmasını öneririm.tam oğlum iyi oldu dedik.,yeni yürümeye başlamıştı düştü.sağ ayağının üstüne basamıyor.bugün dr.a götürdük şüpheli filmleri dedi.10 gün sonra bir daha görüşelim dedi.bu yaramazlar.büyüdükçe daha neler yaşıyacağız kimbilir.yinede allah dermansız dert vermesin diyorum.çok dikkat edin arkadaşlar.

slm kızlar. ben çalışmaya başladım. ama kızımı inanılmaz özlüyorum. bütün gün ağlamaklı geziyorum. kızımada annem bakıyo. sanki onu bırakmışım gibi suçlu hissediyorum kendimi. bunu yaşayan vardır aramızda. nasıl atlatıcam bu dönemi bilmiyorum. kızım akşamları bana değil babasına atlıyo görür görmez. daha bir yaşında aklı erermi acaba... off çok sıkıldım bunları yaşıyan :2:varsa paylaşabilirmi :(:(:(

slm kızlar. ben çalışmaya başladım. ama kızımı inanılmaz özlüyorum. bütün gün ağlamaklı geziyorum. kızımada annem bakıyo. sanki onu bırakmışım gibi suçlu hissediyorum kendimi. bunu yaşayan vardır aramızda. nasıl atlatıcam bu dönemi bilmiyorum. kızım akşamları bana değil babasına atlıyo görür görmez. daha bir yaşında aklı erermi acaba... off çok sıkıldım bunları yaşıyan :2:varsa paylaşabilirmi :(:(:(

canım bende kızımı 8 aylıkken bıraktım,4 aydır ananesi bakıyor.ilk zamanlarda tlfonuma bakmaya bile korkuyodum,kızımın fotoğrafını görünce milletin ortasında gözlerim doluyodu:( başlarda çok hırçınlaştı,uyku düzeni bozuldu, ama zamanla alıştık bu duruma...hani hep derler ya,önemli olan kaliteli zaman diye,o nedenle çokda canını sıkma,onlar bizden daha çabuk ayak uyduruyorlar.
ben öğretmen olduğum için şanslıyım ,haftada 4 gün dersim varve öğlen 1,5 gibi kızımı alıyorum şükür ve bu rutine alıştık ...
inşallah en kısa sürede uyum sağlarsınız

Son düzenleme:
teşekkür ederim canım. bizde kısa sürede alışırız inşallah.

Back