canım maaşllah kuzucuğa:)benim kızımda bikaç gündür kendisi toparlanıp ayağa kalkıyo,bi müddet ayakta bekliyor,galiba bizde yakında yrüycez:) face den arkadaşların bebişlerinden yürüyenler oldu,yanlış hatırlamıyosam Özlemin,ama daha başka yok:) bakalım sırada kim var:)Slm kızlar. Kızım artık yürüyor. 2 aydan fazla süredir sıralıyodu. 1 2 haftadırda ellerini bırakıp bişiler yapmaya çalışıyordu. Bugün artık odanın bir ucundan diğer ucuna kendi başına gitti. Hafta sonu ilk adımınıda aldık ayakkabılarla daha rahat yürüdü kuzum.....
çok geçmiş olsun canım,ah o dişler...Maşallah kızına ...
İlk yürüyen bebek senin ki sanırım hadi gözün aydın...
Bakalım sizinkiler ne zaman yürüyecek...
Benim ki de bu haftasonu 39,5 40 derece ateşliydi doktora gittik iki kez hiçbir şey çıkmadı...
Geceleri uyumuyor hiç böyle yapmazdı dişlerine yoruyorum ben de umarım düzelir:..
Kızlar dişlerle ilgili yazıları okurken bu yazıyı buldum .Ben fırçalamıyorum kızımın dişlerini ,siz fırçalıyor musunuz?
elan bende fırçalamıyorum daha,zaten yapmaya kalksam çıldırır,yaptırmaz,sanırım 1 yaşına kadarda yapmama,ama bişeyler yedikten sonra mutlaka su içiriyorum bardakla,özellikle gece uykusundan önce...