• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık Anneleri

Slm kızlar. Kızım artık yürüyor. 2 aydan fazla süredir sıralıyodu. 1 2 haftadırda ellerini bırakıp bişiler yapmaya çalışıyordu. Bugün artık odanın bir ucundan diğer ucuna kendi başına gitti. Hafta sonu ilk adımınıda aldık ayakkabılarla daha rahat yürüdü kuzum.....
canım maaşllah kuzucuğa:)benim kızımda bikaç gündür kendisi toparlanıp ayağa kalkıyo,bi müddet ayakta bekliyor,galiba bizde yakında yrüycez:) face den arkadaşların bebişlerinden yürüyenler oldu,yanlış hatırlamıyosam Özlemin,ama daha başka yok:) bakalım sırada kim var:)
Maşallah kızına ...
İlk yürüyen bebek senin ki sanırım hadi gözün aydın...
Bakalım sizinkiler ne zaman yürüyecek...

Benim ki de bu haftasonu 39,5 40 derece ateşliydi doktora gittik iki kez hiçbir şey çıkmadı...
Geceleri uyumuyor hiç böyle yapmazdı dişlerine yoruyorum ben de umarım düzelir:..
çok geçmiş olsun canım,ah o dişler...
Kızlar dişlerle ilgili yazıları okurken bu yazıyı buldum .Ben fırçalamıyorum kızımın dişlerini ,siz fırçalıyor musunuz?

elan bende fırçalamıyorum daha,zaten yapmaya kalksam çıldırır,yaptırmaz,sanırım 1 yaşına kadarda yapmama,ama bişeyler yedikten sonra mutlaka su içiriyorum bardakla,özellikle gece uykusundan önce...

merhaba anneler, uzun bi surudir bakmiyordum bende oglum 10 ay 9 gunluk oldu. 3 hafta once ilk adimlarimizi attik :)

Merhaba
aralikanneleri@groups.facebook.com adresine mail atarak Aralık Anneleri Facebook grubuna ileti yollamış olursunuz.

Aralik Annelerinin Kadinlar Kulubu Facebook Grup Adresi : Aralik Anneleri Facebook Grup

Kadinlar Kulubu Facebook Sayfa Adresi : Kadınlar Kulübü Facebook Sayfa

Kadinlar Kulubu Facebook Hesabı : Kadınlar Kulübü Facebook Profil

Kadinlar Kulubu Facebook Grup Adresi : Kadinlar Kulubu Facebook Grup

Aralık annelerinde senelere göre ayırım yapmadık. Diğer gruplar böyle ayırımda bulunmuş bu tamamen kadınlar kulübü üyelerine ait bir gruptur.

Aralik Annelerinin Kadinlar Kulubu Facebook Grup için editor aramaktayız bu bilgiyide eklemek isterim ...

hayirli olsun face gurubumuz bende gireyim bakayim istiyorum

slm hatunlar neredesiniz?giriyorum sürekli bakıyorum bir kişi bile yok...bebişler nasıl ne var ne yok???

slm bende aralık 2010 annesiyim bir oğlum var bu aralar hiç uyumuyor ve kilo almıyor çok hareketli ve ben çalışıyorum emen bir bebek tabi işe başladıktan sonra gündüzleri yemek yemek zorunda ama yemiyor

Merhaba bende hep buralardayım bakıyorum kimse uğrar mı diye ama kimsecikler uğramıyor...
Demek ki bizi kimse aramıyor, özlemiyor.....

merhaba arkadaşlar uzun z grubuda amanndır giremedim kkya ve bu grubuda fark edemedim...
ben sizlerden fikir bekliyorum malum bebişlerimiz 1 yaşlarına basacaklar nasıl bir hazırlık düşünüyorsunuz.. Süslemeler pastalar vs...

Merhaba kızlar...
Benim oğlum artık tamamen yürüyor...
Geçen gün düştü burnunu vurdu çok kötü ..Morardı şişti ama şükür artık kendini koruyor rahatça oturup,yürüyebiliyor...
Onu böyle gördükçe o kadar mutlu oluyorum ki...
Ve Yaş günleri yaklaşıyor bende ne yapsam diye düşünüyorum...

mavrulam maşallah ogluna
bakalım sevde ne zaman yürüyecek...
bende pek giremiyorum ama kimsede kalmadı yahu
bakıyorum bakıyorum hep aynı sayfadayız
ümitsiz vaka artık burası maalesef...
eskşden ne güzel muhabbet vardı

mavrulam maşallah ogluna
bakalım sevde ne zaman yürüyecek...
bende pek giremiyorum ama kimsede kalmadı yahu
bakıyorum bakıyorum hep aynı sayfadayız
ümitsiz vaka artık burası maalesef...
eskşden ne güzel muhabbet vardı

Sağol canım seninki de en kısa zamanda yürür inşallah...
Haftalardır aynı sayfada kaldık malesef kimse uğramıyor...
Ne yapalım kim gelirse onunla konuşuruz bizde ....

merhaba,
nasılsınız benim oğlum henuz yürümüyor emekliyor ama birden bire emeklemeye başladı.
bakalım ne zaman kalkacak.
doğumgünü yaklaşıyor bi plan yapmaya çalışıyorum ve pasta araştırması yaptım çok pahalı ya 10tl dilimler.
50 kişilik yaptırsak siz düşünün fikri olan var mı?

benimn kızımında doğum gününe 1 ay kaldı aralığın23ünde doğum günümüz var nasıl yaptırsam diye pasta çeşitlerine bakıyorum.kzım 8 aylıktan beri emekliyo ve koltukları sıralıyo ama daha yürümeye başlamadı.ara ara anlık ayakta duruyo çok mutlu oluyorum ama biliyorumki yürümeye başlayıncada daha tehlikeli olucak ne yapalım gözümüzün önünden ayırmıycaz.hiç çocuğu 1 2 adım atmaya başlayan anneler varmı aranızda

merhaba,
nasılsınız benim oğlum henuz yürümüyor emekliyor ama birden bire emeklemeye başladı.
bakalım ne zaman kalkacak.
doğumgünü yaklaşıyor bi plan yapmaya çalışıyorum ve pasta araştırması yaptım çok pahalı ya 10tl dilimler.
50 kişilik yaptırsak siz düşünün fikri olan var mı?

nerdilcim sen o dilim hesabını şöyle yap
mesela 50 kişiyseniz 20 kişilik pasta yaprtır
onların 1 dilimi fazla büyük hesaplanıyo
mesela ben diş bugdayında 10 kişilik yaptırdım pastayı ama nerden baksan 30 dilim çıktı
hemde gayet kalındı
dogum günü içinde 15 kişilik sipariş vericem
artıyo bile

Sağol canım seninki de en kısa zamanda yürür inşallah...
Haftalardır aynı sayfada kaldık malesef kimse uğramıyor...
Ne yapalım kim gelirse onunla konuşuruz bizde ....

mavrulam bugün küçükprensin evindeydim
ve birkaç aralık annesi daha vardı faveteki gruptan
kulaklarını çınlattım hatta forumda bi mavrulam kaldı
istikrarlı bir şekilde hala yazıyo dedim:)
çok güzel bir gündü bebişler bi arada çok komikti

Ay ne güzel bir araya gelmişsiniz...Aynen ben burda devam duruyorum...
Bebişler de bir arada çıldırmışlardır...Benimki akranını gördü mü o kadar seviniyor ki anlatamam...

Bu arada pasta için nerdil bence de dilim yerine 25-30 kişilik bir pasta yaptırıp küçük dilimler verilmeli...

selamlar...çook çok zamandır bakıp bakıp çıkıyorum.muhabbetlEri ben de özledim.ben de doğum gününde kararsızım.bi arkadaşları çağırayım çocuklarla gelsinler gündüz bi de ailecek yapalım diyoruz bilmedi valla.2 pasta kesemem.eşim akşam ailem gelsin diyor benim kimsem yok bu şehirde sadece eşimin ailesi,ben de gündüzz arkadaşlarım gelsin çaylar pastalar falan..siz nasıl yapıcaksınız*

nerdilcim sen o dilim hesabını şöyle yap
mesela 50 kişiyseniz 20 kişilik pasta yaprtır
onların 1 dilimi fazla büyük hesaplanıyo
mesela ben diş bugdayında 10 kişilik yaptırdım pastayı ama nerden baksan 30 dilim çıktı
hemde gayet kalındı
dogum günü içinde 15 kişilik sipariş vericem
artıyo bile

doğru söylüyorsun bi arkadaşım daha aynısı söyledi ama yetmez felan diye çok korkuyorum gerçi çeşit olucak maksat tatmak doymak değil dediğin gb yapalım bizde... birde pastayı nasıl yaptırmayı düşünüyosun konsept felan belirlyecek misin?

Ay ne güzel bir araya gelmişsiniz...Aynen ben burda devam duruyorum...
Bebişler de bir arada çıldırmışlardır...Benimki akranını gördü mü o kadar seviniyor ki anlatamam...

Bu arada pasta için nerdil bence de dilim yerine 25-30 kişilik bir pasta yaptırıp küçük dilimler verilmeli...

aynen çok iyi yapmışsınız bebekler çok mutlu olmuştur benimki deliriyo arkadaş bulunca kendine yaşı ondan küçük büyük farketmiyo yanına oturup yüzüne bakıp bakıp konuşuyo seviyo çok komik oluyo.

pasta adet önerilerinizi dikkate alıcam :29:

selamlar...çook çok zamandır bakıp bakıp çıkıyorum.muhabbetlEri ben de özledim.ben de doğum gününde kararsızım.bi arkadaşları çağırayım çocuklarla gelsinler gündüz bi de ailecek yapalım diyoruz bilmedi valla.2 pasta kesemem.eşim akşam ailem gelsin diyor benim kimsem yok bu şehirde sadece eşimin ailesi,ben de gündüzz arkadaşlarım gelsin çaylar pastalar falan..siz nasıl yapıcaksınız*

canım karışık çağırıcam arkadaş ve akrabalar ama akşam beyleride davet ediyorum .... gündüz başlayıp akşama uzayacak yorulucaz ama değer.

Kızım 21 aralık doğumlu.Yemekleri fazla yemiyor kahvaltı hiç etmiyor sadece beni emmek istiyor.4 diş çıktı üstten iki tane daha çıkıyor.

Emekleme yok popo üstünde çok hızlı gidiyor.İşi çözdü artık.Ben yetişene kadar gidip kapıyor pc yi:)

Tutup dengesini sağlatınca ellerimi çekiyorum bana doğru gel yapoıyorum atıyor 6 7 adım.

Anne,baba,dede,mama, kendi ismi olan Ada,Allah,anneanne bebe kısacası aslında ne söyletirsek söylemeye çalışıyor...

Doğum günü kendi aramızda eşimle kutlucaz çünkü tanıdıgımız pek yok.

Bu topiğe uğrucam bundan soınra ...

Kızım 21 aralık doğumlu.Yemekleri fazla yemiyor kahvaltı hiç etmiyor sadece beni emmek istiyor.4 diş çıktı üstten iki tane daha çıkıyor.

Emekleme yok popo üstünde çok hızlı gidiyor.İşi çözdü artık.Ben yetişene kadar gidip kapıyor pc yi:)

Tutup dengesini sağlatınca ellerimi çekiyorum bana doğru gel yapoıyorum atıyor 6 7 adım.

Anne,baba,dede,mama, kendi ismi olan Ada,Allah,anneanne bebe kısacası aslında ne söyletirsek söylemeye çalışıyor...

Doğum günü kendi aramızda eşimle kutlucaz çünkü tanıdıgımız pek yok.

Bu topiğe uğrucam bundan soınra ...

Benim kızım da 21 aralık doğumlu :)3 ekim itibariyle emeklemeye başladı .Bıraksak yürüyecek ama yerler çok soğuk pek bırakamıyorum onu kendi haline.İçten içe de çok üzülüyorum gelişimini engelliyorum diye :(Ne kadar kombiye yüklensek de alttakiler yakmayınca kalebodurlar buzzz gibi oluyor :(Ben hiç bırakıp gel deme cesaretini gösteremedim çok korkağım :)
Benim kızım da her şeyi öğrenme gayretinde:)Lamba nerde diyoruz gösteriyor saat nerde diyoruz gösteriyor :)Burnun ve gözün nerde deyince şimdilik benim ya da babasının burnunu ve gözünü gösteriyor :)Ama kulağın nerde deyince gösteriyor :):nazar: Her şeye parmağını uzatıp sorma derdinde :)Artık halkaları güzelce yerleştirebiliyor el becerileri bayağı arttı :)
Konuşmayı soracak olursanız pek çok şeyi söylemeye çalışıyor :)takıl tukul konuşuyor :))

Bizim de 5. ve 6. dişimiz çıkıyor.Bundan 2 hafta önce vahim durumdaydı beslenmemiz.Sadece emiyordu :(Yavaş yavaş eski düzenine giriyor.Sabah kahvaltısında yumurta yemiyor sıkıntım o.Mutlaka gün içinde ayran içiyor.Çok şükür ayranı çok seviyor.Sabahları kahvaltısıyla mandalina suyu içiyor.Öğlen yemeğinde ayran içiyor yemeğin yanında :)Çorba da içmeye başladı yavaş yavaş.İçine kendi yaptığım ekmeği doğruyorum biraz biraz yiyor, keyfine göre :)Artık bizim yemeklerimizden yiyor ayrı yemek yapmıyorum.Bir de muzu çok seven kızım muz verince öğürüyor :(Ama ona da alışır inşallah :)

İştahsızlığının nedeni ağzında yara olabilir iyice bak bence.Benim kızım korkar olmuştu yemeklerden o derece dili yara olmuştu.Dişleri kanıyordu.Çok şükür şimdi iyiyiz :)
Şimdiden doğum günlerini kutluyorum tüm aralık bebeklerinin :)

Back