- 13 Ağustos 2010
- 1.264
- 74
- 113
Ay canım bırak dilediği gibi yapsın kakasını :)
Canım bebek bu arada geceleri oluyor öyle benim de bazı geceler açıyor gözleri duruyor sağı solu belli olmuyor bunların :)Ve benimki de çok su içiyor bence ihtiyaç duyuor buna kötü beslendiğini düşünme su içmesi onun için çok iyi yeter ki içsinler...
hayırlı olsun incileriniz.artık ısırmalar da başlar...geçen kanattı benim paşa
olsun canım ben muhabbet döner diye demiştim.önemli değil saat tabi.sen neden akşamları giremiyorsun ki?şu an iştesin de ondan mı?
biz baya zor günler yaşadık.aliş hastalandı.3-4 gün gece-gündüz düşmedi ateşi.hastanedeyken de tavan yaptı.soyduk,soğuk kompresler,fitil,iğne anca düştü ateş.boğaz enfeksiyonuymuş.iğne verdi antibiyoik,4 tane yaptık ishal ve döküntü yaptı.şimdi ilaca devam ediyoruz.şükür iyi.salgın var galiba...
grip aşısı hakkında kararsızım.sizim fikirleriniz nedir?
gündüzleri bende pek müsait degilim kızlar anca 9dan sonra nette olabiliyorum
okuyup okuyup çıkıyorum
sevdeninde 4. dişi cıktı!!!
doğum günleride yaklaşıyo kuzuların:))
neler planlıyosunuz bakalım?
ben hazırlıklara başladım yavaş yavaş
gerçi bizim 30 aralık
son bebişlerdeniz ama olsun:)
sorma şekerimhapşuruk kimseler yine yok....nolcak buranın hali?
Hayırlı olsun incileriniz ,bol ısırımsız günler dilerim :)))Biz doğum gününe hazırız eşim ben kızım kutlayacağız :))bizim de 21 aralık.Bu arada Sevde nin rahatsızlığı tamamen bitti mi hapşuruk ?kızarıklıkları yani.
Öğünler nasıl gidiyor hanımlar?
sevde de hep taşlara parkelere gidiyoMerhaba kızlar....
Bizde dişlerimizi ikiledik...Ay bir tatlı duruyorlar ki anlatamam....
Hapşurukcum geçmiş olsun bu arada...
Havalar soğudu evin heryerine halı sermeye çalışıyorum nerde halısız yer var oraya gidiyor sıpam
Merakla buranın tekrar şenlenmesini bekliyorum....
bizde gece 3 kere uyanıyoruz canımSlm kızlar.. Hareketlenmiş burası biraz. Göknilin 7. Dişide patladı. Ama üst dişler zor çıkıcağa benziyor.... Geceleri 3 defa uyanıyor göknil sizinkiler nasıllar..... Biz nezaman deliksiz uyucaz.... Çok özledim uyumayı....
sevde de hep taşlara parkelere gidiyo
ben oturma odasının yerine battaniye serdim
halının üstüne yani
bizimki gidip parkelerde taşlarda oturuyo
bide kayıo emeklerken:))
bugün temizlikçi abla geldi
işeri girdi bi baktı sevde 2/80 uzanmış taşa yalıyo yerleri:)))
bizim ev temiz sen gelme diyo heralde dedi kadın:))
bizde gece 3 kere uyanıyoruz canım
12 -2 -5 gibi
bende deliksiz uykuya hasretim walla
daha çooook var deliksiz uykulara
Slm kızlar.. Hareketlenmiş burası biraz. Göknilin 7. Dişide patladı. Ama üst dişler zor çıkıcağa benziyor.... Geceleri 3 defa uyanıyor göknil sizinkiler nasıllar..... Biz nezaman deliksiz uyucaz.... Çok özledim uyumayı....
3 kere mi ,12-2-5 mi :) Hapşuruk bu günlerin kıymetini bil :)ben 2-3 haftadır saat başı kalkıyorum dahası en erken 11.30 da uyuyor bunun 12-1-2 yi hatta 3 ü bulduğu da oluyor :)Allahtan sabah uykusu iyi onu da bazen deliyor aama iyi olsun da varsın ben uykusuz kalayım :)
Bu aralar pek düşkün bana yemek yedirecek oluyorum onun gözü başka yerde hatta eli :) illa emecek .Sizde de böyle mi ?Çok zor yedirir oldum yemeklerini
Teşekkür ederim canım umarım kolay çıkarır dişlerini...
Maşallah seninki sabahları güzel uyuyor benimki 6-7 arası uyanıyor işe gideceğiz ya bizi kaldırıyor sağolsun
Hoşgeldin canım dişler geç çıktı sizde de sanırım...
Geçmiş olsun bu arada grip salgınları başladı...
Bizim bayan bir doktor var çocuğa grip aşısı yaptır dedi ama ben pek yaptırma taraftarı değilim...Daha çok küçük ve sağlıklı bir bebek şükür bana yanlış geldi...
Bu arada bizim de 4 dişimiz var ve 2 gündür kızım hafif ishal gibi .Günde iki kere kakasını yapıyordu 2 gündür 4-5 defa yapıyor.Ateşi falan yok neşesi de yerinde gece uykuları hariç :)Fırında karnabahar yapmıştım kıymalı ondan yedirmiştim ona acaba o mu yaptı diye düşünüyorum ...Eşim de diştendir diyor ilerler mi acaba siz de durumlar nasıl?
Evet nerdil uyuduğunda giriyorum ara sıra tabi ev işlerinden de vakit bulabilirsem :))Seni de Can 'ı da merak ediyordum iyi oldu :)Nasıl durumlar ,gelişimi nasıl paşanın :))
gündüzleri bende pek müsait degilim kızlar anca 9dan sonra nette olabiliyorum
okuyup okuyup çıkıyorum
sevdeninde 4. dişi cıktı!!!
doğum günleride yaklaşıyo kuzuların:))
neler planlıyosunuz bakalım?
ben hazırlıklara başladım yavaş yavaş
gerçi bizim 30 aralık
son bebişlerdeniz ama olsun:)
Kızlar oturun çocuklarınıza dua edein valla....
En azından 3-5 saat deliksiz uyuyorsunuz benim ki de en fazla 2 saat uyuyor ve uyandığında dalması için sallamam lazım...Her 2 saatte bir emiyor :18:Ve sabah 6-7 arası uyanıyoruz işe gidiyoruz...
Bende deliksiz uyuyacağım günleri iple çekiyorum...
elann benim ki de sürekli emmek istiyor ama her isteiğinde vermemek lazım süt birikip verirsek daha iyiymiş...
yaaa??
bende soylenip duruyorum ne zaman deliksiz uyuycaz diye:))
maşallah benim cadıya o zaman:) sabahları 6da kalkıyoruz ama neyse:)
biz memeyi 7. ayda bıraktık maalesef
oyuzden yemeklerını guzel yiyo
ama sebze corbasını vermeden önce 3-4 saat aç bırakıyorum
o zaman güzelce yiyo
evet geç çıktı bizimde....
geçmiş olsun dileğin için sağol...
grip aşısı ben yaptırmayacağım
canım 4-5 ne ki 7 defa yapıyodu Can gece bile uyanıp kakiş yapıyodu. oda diştendir...
bende uyuduğunda fırsat bulursam giriyorum,çok şükür gelişimi iiyi gidiyor
neler yaptın hazırlık olarak bende başlasam ama ne yapabilirim bir fikrim yok... 1. yaş günü şekerleri dağıtıcak mısınız?
bizimde 21 aralıkta doumgünümüz analı oğullu aynı gun...
biliyo musunuz bi ara akşam yatırıyodum sabah kalkıyodu ama 3-4 gün devam etti... dişten öncede gecede 1 kere kalkıyodu sabah 7gb uyanıyodu... ama bu aralar gündüz uykusu hiç yok çok az yada bana öyle geliyo öğlen 1 saat, akşam üstü 1,5 saat sonra 10-11 gb gece uykusuna yatıyor ve 3gb kalkıyor sonra 6 da tekrar kalkıor her kalkışında emiyor en son da 8buçuk gb güne başlıyoruz... henüz işe başlamadım.
Kızlar oturun çocuklarınıza dua edein valla....
En azından 3-5 saat deliksiz uyuyorsunuz benim ki de en fazla 2 saat uyuyor ve uyandığında dalması için sallamam lazım...Her 2 saatte bir emiyor :18:Ve sabah 6-7 arası uyanıyoruz işe gidiyoruz...
Bende deliksiz uyuyacağım günleri iple çekiyorum...
elann benim ki de sürekli emmek istiyor ama her isteiğinde vermemek lazım süt birikip verirsek daha iyiymiş...
nerdilcim ben 1 yaş kurabiyesi yapıp dagıtmayı düşünüyorumevet geç çıktı bizimde....
geçmiş olsun dileğin için sağol...
grip aşısı ben yaptırmayacağım
canım 4-5 ne ki 7 defa yapıyodu Can gece bile uyanıp kakiş yapıyodu. oda diştendir...
bende uyuduğunda fırsat bulursam giriyorum,çok şükür gelişimi iiyi gidiyor
neler yaptın hazırlık olarak bende başlasam ama ne yapabilirim bir fikrim yok... 1. yaş günü şekerleri dağıtıcak mısınız?
bizimde 21 aralıkta doumgünümüz analı oğullu aynı gun...
biliyo musunuz bi ara akşam yatırıyodum sabah kalkıyodu ama 3-4 gün devam etti... dişten öncede gecede 1 kere kalkıyodu sabah 7gb uyanıyodu... ama bu aralar gündüz uykusu hiç yok çok az yada bana öyle geliyo öğlen 1 saat, akşam üstü 1,5 saat sonra 10-11 gb gece uykusuna yatıyor ve 3gb kalkıyor sonra 6 da tekrar kalkıor her kalkışında emiyor en son da 8buçuk gb güne başlıyoruz... henüz işe başlamadım.
Oh oh maşallah :)Benim kızım sanırım memeye güvendiği için boşladı bu aralar yemeyi bir de diş faktörü tabi. mesela hamsinin buğlamasını yaptım akşam 5 tane hamsi 1 dilim patates yedi o kadarhapsuruk neler yapıyorsun ,zahmet olmazsa öğünlerini yazar mısın ?Bize de fikir olur :)Teşekkürler şimdiden
mavrulam hele bir vermeyim cıngar çıkarıyor :))Ben de önlemimi aldım bir öğününde birinden emiyor diğerinde öbüründen :)Bi de kucağa yatıp emmiyor değişik stiller geliştirdi :)Çok komik oluyor,gittiğimiz yerde adamı rezil eder yani :)))
Kızlar bu arada ben doğumdan önceki kiloma indim ama göbeğim çok gibiyumuşacık ,akşama doğru 4 aylık hamile gibi oluyorum siz de durumlar nasıl?var mı önerileriniz ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?