Ben ve oğlum da çok iyiyiz şükür...
Faceye giremeyenler de burada kaldı işte
Ben de a rtık buradayım mavrulam :)vakit buldukça tabi :))
buralarda olmak artık bişey ifade etmiyor((kimsenin bişey yazdığı yok ki.gelin yarın akşam buuşalım.kaynatalım biz de.sat.22.00 ile 23.00 arası herkes müsait olur herhalde.saat tabi ki de değişebilir.hadi gari:....
Maalesef ben akşamları giremiyorum ,gündüzleri de bebeğimi uyutunca girebiliyorum :)Bu da genel de öğlen saatlerine denk geliyor .Biir sorun olduğunda elimden ve dilimden bir şey gelirse yardımcı olmaya çalışırım kendi adıma :)
Sadece öğle üzeri mi uyuyor çocuk...
Benimki günde 3 kez uyuyor ....
Yok canım sabah en erken 8 en geç 11 gibi uyanır :)Sonra da 2 kere uyur gündüz akşam 8 gibi yarım saatlik bir şekerleme yapar sonra gece uykusu şçşn yorma seanslarına geçeriz :))
Bu arada inciniz hayırlı uğurlu olsun geç oldu güç olmasın :)
Yok canım sabah en erken 8 en geç 11 gibi uyanır :)Sonra da 2 kere uyur gündüz akşam 8 gibi yarım saatlik bir şekerleme yapar sonra gece uykusu şçşn yorma seanslarına geçeriz :))
Bu arada inciniz hayırlı uğurlu olsun geç oldu güç olmasın :)
selam kızlar ....
elan sende benim gb uyku zzamanında nettesin demek... uyusunlarda büyüsünler.....
bizimde 2. dişimiz çıktı.... grip oldu ama çok şükür şimdi daha iyiiii....
uyandı benimki .......
Bu arada bizim de 4 dişimiz var ve 2 gündür kızım hafif ishal gibi .Günde iki kere kakasını yapıyordu 2 gündür 4-5 defa yapıyor.Ateşi falan yok neşesi de yerinde gece uykuları hariç :)Fırında karnabahar yapmıştım kıymalı ondan yedirmiştim ona acaba o mu yaptı diye düşünüyorum ...Eşim de diştendir diyor ilerler mi acaba siz de durumlar nasıl?
selam kızlar ....
elan sende benim gb uyku zzamanında nettesin demek... uyusunlarda büyüsünler.....
bizimde 2. dişimiz çıktı.... grip oldu ama çok şükür şimdi daha iyiiii....
uyandı benimki .......
Benim oğlumda da hiçbir sorun yoktu...
Sadece ishal oldu 2 gün ve hemen ardından diş çıkardı..Bence de diştendir yedirdiğin birşeyin etkisi 2 gün sürmez bence canım...
Yani inanırmısın kakasını yapsın diye her öğününde kavun verirdim şimdi de yapmasın diye muz verir oldum :)))Altan yan dişleri çıkacak galiba çünkü geceleri çok huzursuzSon bir haftadır gece uyanıp oynamak istiyor ,çok susuyor mesela acaba kötü mü besleniyor da bu kadar çok susuyor diye düşünmekten kendimi alamıyorum .
hayırlı olsun incileriniz.artık ısırmalar da başlar...geçen kanattı benim paşaay hadi bakalım pek mutlu oldum...
Ben akşamları yokum ama gündüz hep buralardayım ...
Bu arada kızlar dün oğlumun ilk dişi sonunda kendini gösterdi
Bu sabahta 2. si alttan iki dişimiz azcık gözüküyor ay pek mutlu oldum yahu
Maalesef ben akşamları giremiyorum ,gündüzleri de bebeğimi uyutunca girebiliyorum :)Bu da genel de öğlen saatlerine denk geliyor .Biir sorun olduğunda elimden ve dilimden bir şey gelirse yardımcı olmaya çalışırım kendi adıma :)
hayırlı olsun incileriniz.artık ısırmalar da başlar...geçen kanattı benim paşa
olsun canım ben muhabbet döner diye demiştim.önemli değil saat tabi.sen neden akşamları giremiyorsun ki?şu an iştesin de ondan mı?
biz baya zor günler yaşadık.aliş hastalandı.3-4 gün gece-gündüz düşmedi ateşi.hastanedeyken de tavan yaptı.soyduk,soğuk kompresler,fitil,iğne anca düştü ateş.boğaz enfeksiyonuymuş.iğne verdi antibiyoik,4 tane yaptık ishal ve döküntü yaptı.şimdi ilaca devam ediyoruz.şükür iyi.salgın var galiba...
grip aşısı hakkında kararsızım.sizim fikirleriniz nedir?
canım sanırım 6. hastalık denilen hastalığı yaşamışsınız,geçmiş olsun bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?