• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık Anneleri

günaydın kızlaaaaar.geçmişi oku oku bitiremedim koskoca bir sayfa:1: neyse herkes iyidir umarım.sababh sabah iki ziyaretçi var yine hiç misafir eksik olmuyo ama ev sahipleri evde yok:1:dişler de çıkar emeklerler de şişkolaşırlar da.sağlıkları yerinde olsun yeterki.bunlar ne kadar erken olursa o kadar zarar arkadaşlar takmayın fazla dicem ama takıyoruz işte.neyse yine gelirim öpüyoruzzz kuzucukla:54:

Slm kızlar nasılsiniz? Biz yorgunuz ev tasidik dün Damla kizamik aşısı oldu bugün huzursuz biraz sürekli benimle oynamak kucağımda durmak birlikte uyumak istiyor. Dr umuz 10 gün sonra belki vücudunda kizariklik olabilir dedi( aşıdan dolayı) kabakulak asisinida iceriyor tabi.. 1 yasinda iken asi rdv aldik 7 aralik o zaman iki tane asisi var Oda aynisi sanirim 8150kg ve 71cm :)

Selamlar...ekince evin hayırlı uğurlu olsun,yüzünüz hep glsün içinde.sonunda kendi evinin tadına bakıcan çok güzl...ya bu ne aşısı?bizim 1 yaşına kadar yok.Allah Allah...
ben de okula başladım.2 hafta eltim baktı.okul zamanı da eşimle dönüşümlü bakıcaz.hayırlısı bakalım.kimseler yazmayınca ben de bakıp bakıp çıkıyorum.iyibkın kendinize...

biz de kızamık aşısı olduk
istanbul bölgesinde yapıoruz dedi hemşire
1 yaşında tekrar olucakmış
salgın mı var istanbulda acaba ondan mı yaptılar

bizim de pazartesi kontrol var. ama biz de istanbuldayız. acep yavrukuşuma da kızamık aşısı yaparlar mı cız bız cız bız:25::26:

günaydın kızlar funahhhh:91: yakaladım seni:27: ve tabii ki hiç eksik olmayan ziyaretçilerimiz sizi de yakaladım.nabersiniz?
:34:

Merhaba kızlar...
Bari bir saat verelim de o saatte buluşup konuşalım :31:
Özledim valla sizleri ama gelmior kimsecikler

merhaba arkadaslar zun süredir giremiyorum herkesin bebişleri büyümüş emeklemeye baslamıs masallah:DD benim oğlumda geri vitesde emeklio artık kendi yerden kalkıp oturabilio:46: ya bu arada face deki siteden beni atmıssınızz cok üzüldüm tamamm cok fazla muhabbete dahil değildim ama sizi takip edip gelişimlerimizi izlemeye calısıodum...:5:

merhaba arkadaslar zun süredir giremiyorum herkesin bebişleri büyümüş emeklemeye baslamıs masallah:DD benim oğlumda geri vitesde emeklio artık kendi yerden kalkıp oturabilio:46: ya bu arada face deki siteden beni atmıssınızz cok üzüldüm tamamm cok fazla muhabbete dahil değildim ama sizi takip edip gelişimlerimizi izlemeye calısıodum...:5:

canmı ben de bi süre girememiştim... beni atmışlar.. tekrar eklenmek istedim ama yanıt almadım.. üstelik ben buraya niye giremediğimi de yazmıştım... kaynımı kaybettik diye ama bir kişi bile baş sağlığı dilemedi... oysaki burayı çok benimsemiştimm... ama kırıldım tabiii.... :5::5:

face'den afaroz edilenler kervanına hoş geldin şekerim. biz de burda kaynatırız muhabbeti nolcek boş verrr. biz atlattık bu şoku

kızlar face de aktif olmayanlar çıkarılmak zorunda kalınmıştı ayrıca daha sonra başka bir gruba taşındık adımız aynı ama.aynı kişilerle devam fakat dediğim gibi sadece okuyanlardn rahatsız olundu.gruba sadece arkadaşlar ekleniyor yada istek yollayanlar.katılmak isteyenler istek yollasınlar ki aranızdan kimse yollamadı diye hatırlıyorum..

anneler burda kabul edilmedim mi acaba?
oto koltuğu kullanan dedim cevap yok, uyky tulumu dedim cevap yok, hoşgeldin bile yok ya:((((

Hoşgeldin ...
Ben görmedim valla :)
Oto koltuğu kullanıyorum ben... uyku tulumu kullanan var mı kı şimdi kış için mi soruyorsun canım?
Ne sorudğunu tam bilmiyorum açıkçasıı

ya benim kizim hala emeklemiyo gobusunu kaldiramiyo
oturdugu yerden emekleyecek gibi uzanip yuzustu yere yatiyo
sonrada sinirlenip ciyakliyo:44:
acaba bi tek benimkimi emeklemiyo

selam aynı benimki can'da emeklemiyor. yalnız değil ;)

anneler burda kabul edilmedim mi acaba?
oto koltuğu kullanan dedim cevap yok, uyky tulumu dedim cevap yok, hoşgeldin bile yok ya:((((

ben maxi cosi kullandım çok memnunum hala onukullanıyorum 1 yaş sonrası içinde römer kullanıcaz oda güzel...
ama ana kucağımaxicosi tercih etmiştim.

Kızlar ben 2011 aralık annesi olacağım kısmetse..Sizlerden bebek arabası hakkında bilgi almak istedim..hangi arabaları kullanıyırsunuz ve memnun musunuz???fiyatı 400-500 lira olsun istiyorum...

slm kizlar bazen okuyorum yazilari ama cevap yazamada cikiyorum yani kendi adima diyecegim su ki bilerek yazmamazlik etmiyorum kusura bakmayin lutfen cvp veremedigim icin.oto oltugu ben romer kullandim ama daha iyisi olabilirdi ben mm pek degilim cunku 0/18 kilo aldik biraz kucuk gibi zaten kizimda pek iri degil ama guveilir olsunda gerisi bos.bebk arabasi olarak windoo nun hiy teck kullaniyorum uc tekerlekli baya buyuk mm degilim otobuse binemedim daha orkumdan sigmaz diye:1::1::1: tekerleklerini takip cikarabiliyorum ama ufak aksesuarlari bol bi araba lazim en cok mm kaldigim tekerlekleri istedigin yon e rahatca donuyor ayrica bi kas kuvvetine gerek yok:8::8::8:
ne diyecektim bi sey daha yazacaktim unuttum haa evimi ve bizi tebrik edenlere ve edeceklere cok tesekkurler:40::40:
asi olayinda burda 9 ayda ve 12 ayda ayniasilar vuruluyor uc tane 9 ayda kizamik kabakulak bide bisey di unuttum:44::44::44:
bi yasindada aynisi gitmeden bi saat once bacaga uyusturan bant var onu yapistirip gidiyoruz fazla aci hissetmesin diye
alinti yapamadim kizlar genel olarak yazayim dedim ok optuk sizi :56::56::56:

slm kizlar bazen okuyorum yazilari ama cevap yazamada cikiyorum yani kendi adima diyecegim su ki bilerek yazmamazlik etmiyorum kusura bakmayin lutfen cvp veremedigim icin.oto oltugu ben romer kullandim ama daha iyisi olabilirdi ben mm pek degilim cunku 0/18 kilo aldik biraz kucuk gibi zaten kizimda pek iri degil ama guveilir olsunda gerisi bos.bebk arabasi olarak windoo nun hiy teck kullaniyorum uc tekerlekli baya buyuk mm degilim otobuse binemedim daha orkumdan sigmaz diye:1::1::1: tekerleklerini takip cikarabiliyorum; ama ufak aksesuarlari bol bi araba lazim en cok mm kaldigim tekerlekleri istedigin yon e rahatca donuyor ayrica bi kas kuvvetine gerek yok:8::8::8:
ne diyecektim bi sey daha yazacaktim unuttum haa evimi ve bizi tebrik edenlere ve edeceklere cok tesekkurler:40::40:
asi olayinda burda 9 ayda ve 12 ayda ayniasilar vuruluyor uc tane 9 ayda kizamik kabakulak bide bisey di unuttum:44::44::44:
bi yasindada aynisi gitmeden bi saat once bacaga uyusturan bant var onu yapistirip gidiyoruz fazla aci hissetmesin diye
alinti yapamadim kizlar genel olarak yazayim dedim ok optuk sizi :56::56::56:

Back