Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anneler burda kabul edilmedim mi acaba?
oto koltuğu kullanan dedim cevap yok, uyky tulumu dedim cevap yok, hoşgeldin bile yok ya(((
Cnm biz kraft kullanıyoruz.ana kucağında pek durmadı
Zaten bebek arabasında da durmuyor
Hep kucağımızda
Bu arada biz emeklemeye başladık kızlar ayrıca da sıralıyoruz
Bizim de 1 yasına kadar asımız yok
Günaydın kızlar ....
Bende kışın uyku tulumu düşünüyorum ama oğlum sıcağı hiç sevmiyor ve gece sürekli dönüyor onun üçünde rahat etmez diye düşünüyorum... Bu kışı atlatalım zaten büyüyor bebeklerimiz....
Nahide çalışıyor musun ?
nahide de kim:))
evet çalışıyorum malesef, 2 ay oldu işe döneli.hala vicdani muhasebe içerisindeyim, acaba dönmesemiydim , ücretsiz iznimi sonuna kadar kullansamıydım. sabahları onu bırakırken içim gidiyor. akşamları da beni görüncebir gülüyor heyecanlanıyor ki...
kuzum benimmm
benim kuzu maxi cosi ana kucağında duruyor. arabaya binmeden onu yerleştiriyoruz memnunuz
ama bu işler çocuklada alakalı heralde birde hastaneden çıkarken mutlaka ana kucağına koyun o zamandan alışıyorlar .
bizim ana kucağımızda 0-3 ay için ped vardı öyle kullandık çok rahattı.
arabamızda quinny buzz3 ana kucağı ona takılıyor keyifle gezdiriyorum. şimdi normal oturma ünitesini taktık.
ondada duruyor gezente oğlum. otobüse gelince eski arada demir olan otobüslere sığmıyor sığan bebek rabası varmı bilmiyorum.
ama yeni şu tekerlekli sandalyelerin bindiği otobüslere orta kapıdan biniyoruz biz. sorun yok.
:26: bir sorum olacak beyaz üzüm vermek istiyorum kabuğunu nasıl soyabilirim pratik bir yolunu bilen var mı?
elle soymak dışında? kaynatma vb. gb?
dr dan geldim herssey normal dedi kist yokmus reglimde iki haftaya kadar gelirmis agrilarimin sebebini bilemedi dr sanirim dogum sonrasinda oldu dedi.daml bugunde biraz hasta simdi onu uyutayim uyursa tabi sonrda biraz kitap okuyacagim
Günaydınlarr... Kızlar katlandığı zaman bayaaa bi ufalan çift yönlü kışlık bebek arabası arıyorum. Bitane arabamız var ama katlandığndada kocaman... Daha ufak bişi istiyorum. Sizler ne kullanıyosunuz öneriniz varmı. Bide çok pahalı bişi istemiyorum....
benim kizim genelde siyah uzumu cok seviyor ben elimde soyuyorum zaman aliyor ama suyunu akitmadan veriyorum gecen kucuk kucuk uzumlerden sadece cekirdegini cikardim verdim kabugunu soymedim yedi ama kakasi bes saat boyunca kabuklari cikardi dun yesil mercimek corbasi verdim kabuklarini ezmiyorum ben onunda kabuklari cikti amaannn ne yapaczalisacaklar zamanla:92:
Günaydınlarr... Kızlar katlandığı zaman bayaaa bi ufalan çift yönlü kışlık bebek arabası arıyorum. Bitane arabamız var ama katlandığndada kocaman... Daha ufak bişi istiyorum. Sizler ne kullanıyosunuz öneriniz varmı. Bide çok pahalı bişi istemiyorum....