• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık Anneleri

allah tamamina erdirsin canim ben tulumlari ilk aydan hatta ilk gunden giydirdim benim kizim iri olmadi icin bir aylik giydirdim ve ilk iki ay pek kiyafet almadim sana sayayim bes alti uzun kollu citcitli bady uc dort tane de uzerine kollu stvett soguk oluncada kollu ceket iki uc tane.tulumu da uc taneydi pantolunuda uc tane ve coraplar iki ay boyunca eldiven giydirdim ben elimde yikiyip serdim ertesi gune kurudu zaten kirli olmaz elbiseler hama sana derimki 3 aylik al aksamda uyku tulumu+battaniye yaza alirsin cokca ekgidaya gecince salyalarda baslyinca camasir dayanmaz:34::34::34:

teşekkür ederim... yarıdmlarınız için.. aldığım 3-6 aylık kadife tulumalrı değiştireyim o zaman:DD

allah tamamina erdirsin canim ben tulumlari ilk aydan hatta ilk gunden giydirdim benim kizim iri olmadi icin bir aylik giydirdim ve ilk iki ay pek kiyafet almadim sana sayayim bes alti uzun kollu citcitli bady uc dort tane de uzerine kollu stvett soguk oluncada kollu ceket iki uc tane.tulumu da uc taneydi pantolunuda uc tane ve coraplar iki ay boyunca eldiven giydirdim ben elimde yikiyip serdim ertesi gune kurudu zaten kirli olmaz elbiseler hama sana derimki 3 aylik al aksamda uyku tulumu+battaniye yaza alirsin cokca ekgidaya gecince salyalarda baslyinca camasir dayanmaz:34::34::34:

canım bebek doğduktan sonra ilk aylar alışverişe fırsatın olmayacak. benim bebeğim 3.400 doğömuştu. ama aldığım yeni doğum paketleri nedense hemen ilk günlerde küçük gelmeye başladı. yeni doğan satılan kıyafetler kendi aralarında çok farklı büyüklük bakımından. seçip büyük olnaları alın bence. mesala birçok şapka, eldiven olmadı. en çok bunda sıkıntı yaşadım. en azından elinizde şapka ve eldiveniniz olsun bolca.

Canim cana kiymaktan bahsetme CAN kurtarmak bahset Allah korusun Boyle bu durum basina geldi mi direkt agzina bak agzindakileri cikarabiliyorsan cikar hemen kucaginda cocuga elini yumruk yap karnina koy diger ellinide beline koy hafifce vur yumruk koydugun tarafa ( yumruk karinda olacak) allahim kimseye gostermesin

evt canım SÖZ önemlidir. içinden geçirsen bile söze dökme. ben de bebeğimi başkalarının kucağına vermek istemedim aylarca. ama çalıştığım için mecburum. ve hiç bir kimse bebeğine annesi kadar bakamaz.

annler bebeğime uyku tulumu almak istiyorum. kullanan var mı? terletmeyen rahat kullanacağımız birşey olsun istiyorum. hangi marka ya daçeşit alsam acaba?

slm kızlar .. ne zamandır uğramamışım buraya .. son 1 -2 sayfaya bakabildim.. ne kadar çok yazıştık burada ... birazdan eve gideceğim ama yarın mutlaka ( nasipse tabi) buralardayım .. özlemişim sizleri de .. öpüyorum

kızlar merhaba...

şuan kızım ayağımda uyuyor. bu aralar kafama takmış haldeyim. biz kızımla yer yatağında yatıyoruz. onu artık yatağında yatırmak istiyorum ama alanı kısıtlı olduğu için sağa ve sola dönüşlerde kenarlara çarpıp kendini uyandırıyo. emzirmek kolay oluyo diye yerde yatmaya çok alıştı. döne döne uyuyor. şimdi kara kara düşünüyorum yatakları nasıl ayırcam onu beşiğine nasıl alıştırcam diye... ne yapmalıyım sizce nasıl alıştırıcam onu....

kızlar merhaba...

şuan kızım ayağımda uyuyor. bu aralar kafama takmış haldeyim. biz kızımla yer yatağında yatıyoruz. onu artık yatağında yatırmak istiyorum ama alanı kısıtlı olduğu için sağa ve sola dönüşlerde kenarlara çarpıp kendini uyandırıyo. emzirmek kolay oluyo diye yerde yatmaya çok alıştı. döne döne uyuyor. şimdi kara kara düşünüyorum yatakları nasıl ayırcam onu beşiğine nasıl alıştırcam diye... ne yapmalıyım sizce nasıl alıştırıcam onu....

cnm benim kuzuyla biz de tatilde beraber yattık.o da kocaman yatakta dönmeye alıştı.Kendi beşiğinde sağa sola dönerken çarptığı için cok sık uyanıyor.Ama ben elimden geldiğince kendi yatağında yatırıyorum.

anneler oto koltuğu kullanan var mı acaba? ya da bilgisi olan? cybex , maxı-cosı ve römer arasında seçim yapamıyorum.....

cnm benim kuzuyla biz de tatilde beraber yattık.o da kocaman yatakta dönmeye alıştı.Kendi beşiğinde sağa sola dönerken çarptığı için cok sık uyanıyor.Ama ben elimden geldiğince kendi yatağında yatırıyorum.

havalar bıraz serınlesın dırek odasında baslıcam yatırmaya ozaman..... Bısekılde alısıcak... Baska cozum yok sanırım....

canlar bu ara canım sıkkın:( 2 gündür oğlum beni istemiyor ya babsından bana gelmek istemiyor
gelse bile hemen geri gidiyor
babası odadan içeri girince beni al diye ağlıyor
bana zaten çok düşkün bir çocuk değil
ama bu ara iice uzaklaştı gibi
benim oğlum da bana düşkün olsun yaaa:2:

canlar bu ara canım sıkkın:( 2 gündür oğlum beni istemiyor ya babsından bana gelmek istemiyor
gelse bile hemen geri gidiyor
babası odadan içeri girince beni al diye ağlıyor
bana zaten çok düşkün bir çocuk değil
ama bu ara iice uzaklaştı gibi
benim oğlum da bana düşkün olsun yaaa:2:

Buna canını sıkma ya benimki de bir ara öyleydi sonuçta babalarını bizi gördükleri kadar görmüyorlar...
Boşver babasına düşkün olsun başkasına olmasın :27:

ya benim kizim hala emeklemiyo gobusunu kaldiramiyo
oturdugu yerden emekleyecek gibi uzanip yuzustu yere yatiyo
sonrada sinirlenip ciyakliyo:44:
acaba bi tek benimkimi emeklemiyo

slm kızlar uzun süredr giremiorum özledim sizleri walla
geçen hafta başladı bizim okul seminerlere gidioruz
geçen hafta bebeğimle gittim ama bugünden itibaren bakıcıya bırakıcam
yarım saat sonra bebeğimden ayrılacağım ama ben buna hazır değilim
düşününce bile çokzor gelio
Allah yardımcımız olsun
umarım herkesin keyfi yerindedir
öptüm hepinizi annişşşlerrr :):16:

geçmiş olsun, ben ilk gün bebeğimi bıraktıgımda ağlamıştım:43:
şimdibile işte birisi bebeğimi sorsa gözlerim dolar gibi oluyor. ama ne yaparsın hayat şartları işte.
biz alışıyoruz da onlar alışıyor mu acaba. her pazartesi oğlum huysuzluk yapıyormuş. cumartesi pazar bana alışıyor sonra hopp anne tekrar yok. asıl onlar için zor. kuzum beniiiiiiiimmm. gene çok özledim onuuuu:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

slm kızlar uzun süredr giremiorum özledim sizleri walla
geçen hafta başladı bizim okul seminerlere gidioruz
geçen hafta bebeğimle gittim ama bugünden itibaren bakıcıya bırakıcam
yarım saat sonra bebeğimden ayrılacağım ama ben buna hazır değilim
düşününce bile çokzor gelio
Allah yardımcımız olsun
umarım herkesin keyfi yerindedir
öptüm hepinizi annişşşlerrr :):16:

benimki emekliyor. hem de yakalayana aşkolsun o hızda:emir_bebek:azıcık yüksek bişey bulsun tutup kalkıyor hemen. bi iki adımda tutundugu yerde atabiliyor. sonra hoopp popo üstü.10 aralık doğumlu.
sıkma canını. kimi bebekler emeklemez direk yürürmüş. emeklemesi, erken yürümeye başlaması falan çok önemli değilmiş. benimkinin de dişleri yok misal. hiç te niyeti yok gibi duruyor diş çıkartmaya

her bebeğin gelişimi birbirinden farklıdır. kıyaslamamak lazım. benim kızımın 4 dişi çıktı diğerleride patladı patlıcak. 6.5 aylık emekledi oturdu. 1 aydır sıralıyo koltuklara tırmanıyo. ama gel gelelim daha 7100 gr. neyapsam kilo aldıramıyorum. bakıyom aynı ayda doğan bebeklere 10 kiloyu görenler bile var. yani kıyaslarsak canımız sıkılır. her çocuk farklı. sağlıkları yerinde canları içinde olsun yeter :))))))

benim kızımda emeklemiyor, aynen anlattığın gibi emekleyecekmiş gibi kalkıyor sonra geri oturuyor sıonrada bana kızıyor ilerleyemedi diye. oturarak geziyor şimdilik. benim kocam emklemeden yürümüş herşeyi babasına benziyor sanırım bu konuda da babaya benziyor

Back