vay başıma gelen...dün yoğurdumuz yoktu,ben de ilk kez,başkalarının sözüne kanarak ve hayatımın hatasını yaparak,,o öğünde oğluşuma patates püresi vereyim dedim veeeeeeeeeee nefes borusu TIKANDI!!oğlum nefessiz kaldı.ben bayılır gibi oldum el ayak çekildi.kıpırdayamadım.bi ara eşimin sırtına vurduğunu ve zorlukla ağzından çıkardığını görebildim.ve aklımda kalan kare bebeğimin kıpkırmızı yüzü....sonrasında Alime sarılıp saatlrce ağladım.abartmıyorum,tüm gün kendime gelemedim.hala da öyle gerçi...ya ben yalnız olsaydım?böyle çuval gibi yere yığılcak mıydım?ya oğlum kurtulamasaydı?yemin ederim ki o an kıyardım ben de canıma.çokkk bağlıyım ben,başkalarının kucağına bile vermek istemiyorum.deyim yerindeyse gözümden bile sakınıyorum.onsuz hayatı düşünemiyorum....Rabbim hepimizin bebeğini koruyup gözetsin inşallah,Alimi de....
Ahhhhhh canim cok gecmis olsun.. okurken Ben bile korktum . Patates puresini nasil verdin canim bayaa cok muydun Ben veriyorum pure ama ben uc aydir yediriyorum ayrica patatesi direkt verirsen yutma refleksi yoksa bogazina takilir .. ekgidalara gecmemismiydin.. Azicik suyla karisik verirsin sende yada sutle.. Ogunlerde ne veriyorsun Ali pasha ya?