Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:) bencede olma zatenböylesi daha iyi emin ol
![]()
Bende sana takılıyorum zatenBen yapamıyorum ya,ondandır
İyi yapıyon iyi..
![]()
kactım ben ıyı gecekr kocıs geldı adam bu saatte gelebılıo yaaa:84:
günayddıınnn...
pelincim aynııııı..demekki benimki de antika:)
akşam olunca keçiler geliyor diyorum kızıma:)
bir de önceden memede sızar kalırdı akşamları
şimdi bir inatlaşma başladı tam dalacakken
açıveriyor koca gözlerini
haydaaa dön başa...
çok arıcaksınız bugünleri diyor yaşına giren çocukları olan
arkadaşlarım..
günaydınlarrrrrrrrrr
oooo muhabbet almış bını gitmiş.
ahh bir de denk geelbilsemmmm süper olucak
buranın muhbbeti bi başka.
kızlar srmayın bu gece bu kız beni öldürdü ya. kaç dakika salladım yok uyumuo uyumuo.
kaç yer değiştirdik gözlerini kapatıo bikaç dkika sonra hopppp uyanıo.
ellleri kolalrı kıpır kıpır hep kendini uayndırıyo.
yorganının içine kouyorum bu seferde çıkarmnaya uğraşıyo
iyi hadi çıakr diyorum bu sefer elelri yzünde kıpraş kıpraş uymadı
zar zor 12de yatırdım sanırm 1 saat sonr aflan yanıma aldı yatağa orda uyudu
tek ben olsam yatakta bişi değil yatarız da eşim var ve deli yatıyo
eli kolu çarpar diye yatağına koydum Allahtan uaynmadı
sabah 5te uyandı emdi falan uyuyakaldı amaa az emdi yine kalktı
sonra gzüelce emdi kakayı da yaptı altını değiştirdik
uyumuo yine nasıl kımıl kımıl yani vücudunu kadırıyo heyecanlanıyo sesler elller kollar
bizde ıoynadık kızımla biraz
sonra lelri kolalrı kıpır kıpır olan cadı hep yüzünde ağzına götürmek istio
lelri açtı iki yana uyuyakaldı
niye böle yaptı acaba gece gzüel uyurdu Yağmur genelde
sizinkielrde bölemi ellerle başımız dertte sormayın
her gece böle olursa yandık
gündüz benişmki baya uyuyo ondanmı acaba.
uyutmasammı okadra
uyanık tutmayamı çalışsam
birde öğlenelri genelde yatakodasında kzıımı alıp yanıma öğlen uykusu çekiyoruz
alışıp benim yanımdamı uyumak istio
ama öle olsan gündüzleri dondisinde de uyumaz dimi. uyuyo.
birde benim kzı bi alem uyumadan herşeyi tam olucak emicek güzel kakasını da yapıcak
eğer kakayı tam yapmamışsa daha erken uyanıp onu yapmaya çalışıyo
yaparsa gzüelbi uyku çekiyoruz.
hepmi böleler yoksa bi benimkimi öle
hiç öle uzun sre 1 gün bile ypamdığı yok
bir de 3-4 gün yapamasa kakayı yandım ben ozman
Günaydın herkeslere... Biz uyandık oynaşıyoruz. Yahu bu çocuk da benim gibi antika. Sabahları inanılmaz neşeli koyduğun yerde kendi kendine bir şeylere bakıp heyecanlanıyor,oyalanıyor,mutlu. Akşam ise 5 dk beşiğinde tutamıyorum. Çığlık kıyamet ille kucak. Ortası yok yavrumun herhal...
güzel annişler güzel haftasonlarınız olsun inşallah..
bu hafta kar geliyormuş ankaraya
gene eve kapanıcaz((
Günaydın herkeslere... Biz uyandık oynaşıyoruz. Yahu bu çocuk da benim gibi antika. Sabahları inanılmaz neşeli koyduğun yerde kendi kendine bir şeylere bakıp heyecanlanıyor,oyalanıyor,mutlu. Akşam ise 5 dk beşiğinde tutamıyorum. Çığlık kıyamet ille kucak. Ortası yok yavrumun herhal...
maşallah poyrazıma bizde öle uyanınca bi kıkırdamalar duyuyorum gülüyo belli kafamı kaldırıp beşiğine bakıyorum nasıl gülüyor zıplıyor çırpınıyor resmen,ama bizimki dengeli şuan akşamda beşiğinde uyuyor hatta kucağımda uyumuyor hiç ama sanırsam seninki sana çekmiş azmı sabahlıyordun hamileyken çocuğu rahatsız ediyordun oda seni ediyo şimdiaferin benim poyrazıma çok akıllı benim yavrum çok
![]()
mrb annişler.. bende ocak 2011 annesiyim..size bişey danışcaktım.. bebegim pzt 40 ını yeni çıkarcak..uyumadıgı zamanlarda(ki bu epey fazla bi zaman) neyle oyalayabilirim onu?..sonuçta oyuncaklara tepki verecek kadar büyük degil.. ona hitap eden bi oyuncak falan var mı?? müzige gelince beşigndeki müzikleri bile sevmiyor.. sizler neler yaptınız ilk aylarda.??
bebeğin 40 ı çıkmadan bişeyle oyalayamazsın hatta 3 ayına girmeden. 40 ı çıkmayan bebek etrafındakileri tam net göremez bile ki oyuncaklara tepki versin boşuna bebek 40 ı çıkınca düzene girer demiyorlar. hem zaten o bebeğin uykuya ihtiyacı var.20 saat uyuması lazım günde.40 ı çıkınca 2 aydan sonra ayna karşısına geçir, konuş orda. O kadar hoşuna gider ki kendini bi başka bebek sanıyor. Onun dışında evde gezdir, dolaştır biraz. Daha ufak olduğundan yapacak bişeyin yok gibi. Müziğe gelince de benim kızım televizyondaki yada radyodaki müziklere ilgi duymaz. Halbuki işe gider gelirken devamlı müzik dinlerdim. İlla biz söyleyeceğiz. Mesela bir ara Dürüyenin Güğümleri şarkısını söylemesek uyumazdı. Ninni diye onu isterdi bizden. Büyüdükçe çeşit çeşit huyları çıkıyor. Ama 40 ını atlattınmı gerisi kolay. En zoru 40 ına kadar. Bundan sonrasıda senin elinde olan bişey. Uyku düzenini falan 40 ından sonra ayarlarsan çok rahat edersin.
canım ben şey duymuştum uykular bu aylarda bölük bölükmüş. en uzun uykuları 4-4,5 saat falan olurmuş. eğer onu gündüz uyursa gece bölük uykular kalıyor. ama bazen benim oğlumunda öle inadı tutuyor ki uyumuyor.
Seninle uyumak istiyor olabilir sonuçta kokularımız bebekleri sakinleştiriyormuş tenimiz onların tenine değdiğinde huzur bulurlarmış. dondini olayıda gece uyumayıp gündüz de yorgun düşüp sürekli sallandığından olabilir mi acaba
bendede oğlum emerken uyuya kaldığı için ilk uyanışı dört saat sonraki uyanışları her iki saatte bir oluyor
günaydın bu arada
bizde tam uyanınca pek bi neşeli oluyoruz. hatta gülücükler atıp herkesin uykusunu açıp bütün dikkati üstümüze topluyoruz. bu sabahta işe onun yüzünden geçiktim zaten. tam gitcem bi gülücük atıyor bişiyler mırıldanıyor koşup tekrar öpüp kokluyorum. aguu diyip lafa tuttu köftem işe geç kaldım.
mrb annişler.. bende ocak 2011 annesiyim..size bişey danışcaktım.. bebegim pzt 40 ını yeni çıkarcak..uyumadıgı zamanlarda(ki bu epey fazla bi zaman) neyle oyalayabilirim onu?..sonuçta oyuncaklara tepki verecek kadar büyük degil.. ona hitap eden bi oyuncak falan var mı?? müzige gelince beşigndeki müzikleri bile sevmiyor.. sizler neler yaptınız ilk aylarda.??
tuğba Ege çok tatlı bi bebek maşallah, Allah size bağışlasın....