Merhabalar sevgili aralık anneleri benimde 27 kasım doğumlu bir bebeğim var 1 aralıktı doğum ama kasımda dünyaya geldi.Biraz geçte olsa bende aranıza katılabilir miyim?
Merhabalar sevgili aralık anneleri benimde 27 kasım doğumlu bir bebeğim var 1 aralıktı doğum ama kasımda dünyaya geldi.Biraz geçte olsa bende aranıza katılabilir miyim?
mrb annişler.. bende ocak 2011 annesiyim..size bişey danışcaktım.. bebegim pzt 40 ını yeni çıkarcak..uyumadıgı zamanlarda(ki bu epey fazla bi zaman) neyle oyalayabilirim onu?..sonuçta oyuncaklara tepki verecek kadar büyük degil.. ona hitap eden bi oyuncak falan var mı?? müzige gelince beşigndeki müzikleri bile sevmiyor.. sizler neler yaptınız ilk aylarda.??
aaa emziği aldımı canım fatoşu beğendi demekbugün gündüz deli gibi uyudu paşam. Fatoş emziğin faydası oldu. Uyudukça da üzülüyorum. Kendi kendine uykuya dalsın diye çabalıyorum.Kendi kendine uykuya dalmış diye ağlıyorum. Umarım oğlumun huyu bana benzemez de azıcık normal olur yavrum.
Bende uzuuun zamandan sonra temizlik yaptım. Temizlik için gelen ablayı da saygıyla andım. Hep üstünkörü yapmış meğer. Gece nöbetçiyiz kesin
ohhh hadi hayırlısı olsun canım,süslen süslen aferin ilişkiyi taze tutmak gerekiryemekler hazır babamızı bekliyoruz.ama beyzacık uyudu dayanamadı..brükselden ankaraya gelişine kadar dayandı da esenboğadan eve gelişine dayanamadı.ben de süslendim püslendim ohhhh
kızlar sabahtan beri elektirik yoktu 2 gundur kalorifer yanmıo deli oldum yaaa
teşekkür ederim fırsat buldukça görüşürüz
hoşgeldiiin. Bir yakışıklı daha mı geldi? Erkeklerin ezici bir çoğunluğu var bu topikte zaten. Facede de bir grubumuz var. Orada daha hızlı ilerliyor sohbet. Eğer face kullanıcısıysan acil tarafından gel canım,yarın gizleyeceğiz grubu,kimsecikler görmesin yazışmalarımızı diye.
Bu arada grubun adı 2010 aralık anneleri. Girdikten sonra tartışmalar bölümünde nicklerimiz başlığına nickini yazmayı unutma.
kızlar sabahtan beri elektirik yoktu 2 gundur kalorifer yanmıo deli oldum yaaa
İi akşamlar kızlar kızım sürekli kucağımda uyumak istiyor saatlerce uyuyabilir ama yatağına koyuyorum bes dk sonra uyanıyor ağlıyor gogsumle koltuğumun arasına kafasını sıkıştırıyor zor nefes alıyor zma böyle uyumak istiyor aksam 7 den 11 e kadar böyleyi napcam ben bilmiyorum(
slm anneler...
bugun kk ile cevahırde buluştuk.. çok guzel gun gun geçirdik.. ay kendıme geldım ya...
sudan çıkmş balıga döndum..
Sinem cim aldı fatoşu. Bebişleri emzik alan anneler hiç yoruluyorum demesin inanmam vallahi. Ne rahatlıkmış,harika.
Denizim bugün cevahirde istanbullu kk hatunlarının buluşması vardı,ondan bahsediyor sanırım hemra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?