Bende sağlık ocağında yaptırdım.arkadaşların dediği gibi 2 bacak ve 1 koldan oldu.Hemşire bebekten bebeğe değişiyor, 2 saat sonra kontrol et,ateşi çıkarsa ateşdüşürücü verirsin dedi.Bizim ateşimiz çıkmadı çok şükür ama akşam çok huzursuzdu,1 çay kaşığı calpol verdim bende sonra rahat rahat uyudu..
Geçmiş olsun canım,bede nane limon tavsiye ediyorum bu durumda olan herkese :) bana çok iyi geliyo çünkü.Hatta geçenlerde eşimde bu durumdayken yaptım verdim,hemencik etkisini gördük.. 1 limonu sıkıp kabuklarıyla atıyorum cezveye,bol nane koyup suda ekleyip kaynatıyorum.bardağa süzdükten ve 10 dk kadar bekledikten sonra 1 tatlı kaşığı bal ve azcıkta tarçın atıyorum içine..tam bir şifa kaynağı oluyo
ezocum canım benim kızda öyle.Yani görünürde bişe yok,akıntı yok ama ses var.yani nasıl tarif etsem,böle tıkır tıkır sesler :) Gerilerde bişeyler olduğu belli.Özellikle emerken ve sabahları nefes alamıyo,huzursuzlanıyo.Ben okyanus suyu damlatıyodum ama bunu sırf yumuşatmak için yapıyorsun.Kendi sütümü de damlattığım oldu,oda aynı işi görüyor.Bazen ve genellikle de bişe damlatmadan çekiyorum.Damlattığın zaman çekmek için çok efor sarfetmiyorsun o kadar :) Biz eczaneden 14 tl ye aldık,okyanus suyu 18,5 tl. alırken bende biraz tereddütlüydüm ama kullandıktan sonra çok memnun kaldım.Verdiğin paraya fazlasıyla değiyor yani..yinede aklına takılan bişey olursa sor ama dediğim gibi şiddetle tavsiye ediyorum