Ya bende istiyorum şu bakkal emziğinden. Bulamadım ki. Sen nerede oturuyorsun bacım. Yakınsak bir güzellik yapıp göndersene bana :)))
istanbul bağcılardayım. ama farketmez kargo her yere ulaşıyor
zaten olay alıştırmak sonra evdekilerden bi tanesini verirsin ağzına. bizde dayısının eczaneden aldığı emzikle büyüyoruz, zaten bende oğluma sürekli vermiyorum sütün içtikten sonra huysuzlanıyorsa veriyorum onunla uyuyor. sanırım hafif olmasıda buna bi etken olabilir. aldığım emziklere nispeten çok hefifti çünkü.
ben sırnaktayım ya bıbakayım bullabılırmıyım acep
selm kızlar konyla alakası yok yazcaklarımın dalıyorum dırek cok scanım sıkıldı yaaa..
ya ben evde yanlızım oglumla bu 2 hftadır da esım aksamları cok gec gelıyor.eve tıkıldım kaldım cok bunaldım yaaa.... dun aksam mısafır geldı gelenler benım patronumdu. daha ıyı agırlamak ısterdım acıkcası.. esım olsa hemen gonderırım bısıler almaya fılan artık evde ne varsa cıkardım. bıde sımdıye kadar takmıodum ama dun iş konusunca fılan ozledımmı dıe dsundum kı ben ucretsız ızın almak ıstıodum. ekonomık olarakta zorlancaz ama yınede ben bakmak ıstıodum bebısıme sımdı kafam karıstı. ama ıse baslayanlarınd sıkıntısını goruyorum oof offf kafam karıstı. hıc saglıklı dusunemıyorum benım gıbı gelgıtler yasayan varmı?:84::84:
kreşemi gönderceksin canım kim bakcak,çok minik ya bebişlerimiz,eğer az daha z0rlamazsan bence ücretsiz izine çık imkanın varsa yani
haklısın canım valla ıznımın bıtmesıne 12 gunum kaldı zaten bu zamandakadın bıle bulmak cok zor sacmalıyorum galıba bende dedıgım gıbı kafam corba...
Biliyorum canım internette resimlerini gördüm,aradım çok ama bulamadım. Yani eğer zahmet olmazsa çok memnun olurum. Ben özelden yazarım sana açık adresi.
ya banada banada lütfennnn
slm arkadaşlar
ben ocak annesiyim birşey sorucam cevaplarsanız sevinirim
2 aylık karma aşınızı sağlık ocağında mı yaptırdınız?kaç iğne oldu vede ateş yaptı mı?
oğlumda biz özel aşı yaptırmıştık civasız, sağlık ocağındada artık aşı civasız tek sefer demişlerdi ama doğru değilmi?lütfen cevap:44:
slm arkadaşlar
ben ocak annesiyim birşey sorucam cevaplarsanız sevinirim
2 aylık karma aşınızı sağlık ocağında mı yaptırdınız?kaç iğne oldu vede ateş yaptı mı?
oğlumda biz özel aşı yaptırmıştık civasız, sağlık ocağındada artık aşı civasız tek sefer demişlerdi ama doğru değilmi?lütfen cevap:44:
evet sağlık ocağında olduk biz,3aşı yapıldı cnm 5li karma verem bide bcg mi pnömökok mu ne öle bişey yapıldı biz 2gün ateşlendik valla çok sıvı kaybetti bebişim sonra bide nezle kaptı güçsüzlükten falan 2 haftada sadece 180gr alabildik gerçi dr.umuz enfeksiyon durumunda biz kiloyu korumayı iyi hal biliyoruz kızın bide 180gr almış daha iyi yani üzülme demişti atlattık şükür,civa miva durumlarını bilmiyorum canım ben özele gidiyorum hastanemizde sağlık ocağında yaptırın diye yönlendirmişti
sporstar cnm beni hatırlaadınmı eski nickim gülpembe hani nisan da çift çizgi topiğinden
5 li karma ile öbürleri faklı mı hepsi aynı iğnede mi cnm anlamadım?
aaaaa ne güzel çok sevindim cnm hatırladım ya,hepsi ayrı aşı cnm valla bi koldan 2 bacaktan yapılıyor çok ağlıyor bebişler ben giydirememiştim battaniyesine sarıp çıkmıştım sana tavsiyem sende öle yap,bide bebğini hemen kucağına al aşıdan sonra bisüre kucağında tut öyle geçiyor ağlaması banada hemşire demişti,birde aşıdan 1-2saat önce callpol ver benim dr.um dediği halde ben vermemiştim ateşlendi yavrucak ama ateşlenmeyen çok bebeğimizde var cnm bikaç kişinin ateşlendi yani seninde olmaz inşallah
evet cnm bizim öksürük şurubu yazmıştı o iyi geldi 5günde falan geçti amacnm ya geçmiş olsun peki enfeksiyon için ilaç kullandı mı bebişin?
nasıl gaz sıkıntısı falan var mı?gece uyuyor mu?
hepatit aşısında bile huzursuz olmuştu hepsi çok ağır ya mutlaka yansır bebişlere sanırım
biz daha düzene girmedik,gaz sıkıntısı oluyor haliyle bazı geceler uyuyamıyor
ama inşallah geçer
ocak 8 de doğum yaptım sen aralıkta sanırım
normal mi olducnm doğumun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?