• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık Anneleri

gunaydın kızlar
gununuz guzel olsun inş..bizim kızın burun tıkanıklığı tavan yapmış durumda yavrum doğruduzgun uyuyamıyor bıle derin dalamıyor gıbı ne yaptıysam olmuyor.son care yine burnuna hortum salmak olsun istemıyorum

Merhaba bizde de burun tikanikligi baya bi sorundu, esim eczaci, eczanelerdee otribebe diye bi burun acma aparati satiliyo, varolan pompalar gibi ise yaramaz diil, bi ucundan sen cekiyosun kisa kisa cekerek burnunu tamamen temizleyebiliyosun, ben bir hftadir her gece yatmadan ve gunduz bir kere once serum fizyolojik sikip sonra da onunla temizliyorum, zaten bi sumuk cikiyo ki burnundan o zaman anliyorum neden tikanmis:) oglusum cikar cikmaz gulucukler atmaya basliyo,rahatliyo, nefes aliyo, geceleri de yatmadan yapiyorum ve misim misil uyuyo..Kesinlikle tavsiye ederim sana ve burun tikanikligi problemi olan herkese.
bu arada oglum giyinmede bile sorun cikaran huysuz bi bebek olmasina ramen bununla burnunu acarken oyun saniyo gulucuklerle bekliyo:) Umarim isine yarar

Merhaba bizde de burun tikanikligi baya bi sorundu, esim eczaci, eczanelerdee otribebe diye bi burun acma aparati satiliyo, varolan pompalar gibi ise yaramaz diil, bi ucundan sen cekiyosun kisa kisa cekerek burnunu tamamen temizleyebiliyosun, ben bir hftadir her gece yatmadan ve gunduz bir kere once serum fizyolojik sikip sonra da onunla temizliyorum, zaten bi sumuk cikiyo ki burnundan o zaman anliyorum neden tikanmis:) oglusum cikar cikmaz gulucukler atmaya basliyo,rahatliyo, nefes aliyo, geceleri de yatmadan yapiyorum ve misim misil uyuyo..Kesinlikle tavsiye ederim sana ve burun tikanikligi problemi olan herkese.
bu arada oglum giyinmede bile sorun cikaran huysuz bi bebek olmasina ramen bununla burnunu acarken oyun saniyo gulucuklerle bekliyo:) Umarim isine yarar

ewet canım duydum bu aparatı ama bizim kız burnuna damla damlatırken bile huysuzlanıyor.bu aparat ne kadar burun içine giriyor nasıl bişey bilemiyourm.bi kere hortumla aldılar burnundan ağlamakdan catlıcakdı yavrum

ewet canım duydum bu aparatı ama bizim kız burnuna damla damlatırken bile huysuzlanıyor.bu aparat ne kadar burun içine giriyor nasıl bişey bilemiyourm.bi kere hortumla aldılar burnundan ağlamakdan catlıcakdı yavrum

ezocumkv yanında kalıosun ya hayranım sana ve sabrına
biz geçen yıl arada haftasonları kalıoduk patlıodum
seneye işe başlayınca kvde kalma durumumuz vardı ama sanırım yok olmaya başladı yavaştan
eşim idrak edio ne kadr zor olucanı
sanırım kreşe vericez küçüğümü ona da kıyamıorum ama ewimden taşınmak çok zor gelio işte
yakında deil ki her hafta sonu gelelim çok problem çıkar yani
eşimle ilişkimiz çok darbe alır taşınırak o yüzden hiç istemiorum

Kizlar dogundan sonra kontrole gittim 6. Haftada dr um yazdi burda genelde her dogum sonrasi yapiliyor gitmezssen o baska tabi..
rahimi eski duzenine koymak icin ayiptir doylemesi bazen wc mi yapiyorum tam kalkacagim sirada tekrardan idrar geliyor.. Yani bu rahim kaslarinin fazla calismadigini gosteriyor. evde kendimizde pratik yapabiliriz cisimiz varmis gibi bes -10 san sikiyoruz kendimizi sonra birakiyoruz( alt bolgeyi rahimi)

dogumdan sonra herseyi duzene giren varmi bilmiyorum.. Normal dogum yaptim ama bazen hafif agrilarim oluyor

Kizlar dogundan sonra kontrole gittim 6. Haftada dr um yazdi burda genelde her dogum sonrasi yapiliyor gitmezssen o baska tabi..
rahimi eski duzenine koymak icin ayiptir doylemesi bazen wc mi yapiyorum tam kalkacagim sirada tekrardan idrar geliyor.. Yani bu rahim kaslarinin fazla calismadigini gosteriyor. evde kendimizde pratik yapabiliriz cisimiz varmis gibi bes -10 san sikiyoruz kendimizi sonra birakiyoruz( alt bolgeyi rahimi)

dogumdan sonra herseyi duzene giren varmi bilmiyorum.. Normal dogum yaptim ama bazen hafif agrilarim oluyor

Canım benim normal doğum biraz zor oldu.Plesenta bile gelmedi arkadan ebeler çıkardı.Bende dikişlerde problem oldu açıklığım var haziranda tekrar estetik dikiş atılcak vüzt toplansım diye bekleniyor şimdi.Ama allaha şükür rahimde falan bir sıkıntım yok.Gerçi o idrar tutma olayını ben doğumdan bir kaç gün sonra kendim başlamıştım bir problem varmı yokmu diye.İnşallah seninde hemen düzene girer canım.

ezocumkv yanında kalıosun ya hayranım sana ve sabrına
biz geçen yıl arada haftasonları kalıoduk patlıodum
seneye işe başlayınca kvde kalma durumumuz vardı ama sanırım yok olmaya başladı yavaştan
eşim idrak edio ne kadr zor olucanı
sanırım kreşe vericez küçüğümü ona da kıyamıorum ama ewimden taşınmak çok zor gelio işte
yakında deil ki her hafta sonu gelelim çok problem çıkar yani
eşimle ilişkimiz çok darbe alır taşınırak o yüzden hiç istemiorum
kv iyi bi kadında ondan kalıyourm canım ama yinede insan bunalıyor.anlatmışdım onceden cocuk gık dese başımda sunu soyle yap bunu boyle yap bır suru sey...neyse benden cok onun sabrı ve annlayışındankaynaklanıyor canım..

ben gitmedin kotrole falan.suan için tek sıkıntım gebelikde bacak ve kasık arasında olan ağrılarım oluyor cok yurunce ve oturunca .bide topuklu gıyınce.bide ilişki sonrası idrar yanması.umarım normal durumdur..bu arada sezeryan oldum ben

kv iyi bi kadında ondan kalıyourm canım ama yinede insan bunalıyor.anlatmışdım onceden cocuk gık dese başımda sunu soyle yap bunu boyle yap bır suru sey...neyse benden cok onun sabrı ve annlayışındankaynaklanıyor canım..

ben gitmedin kotrole falan.suan için tek sıkıntım gebelikde bacak ve kasık arasında olan ağrılarım oluyor cok yurunce ve oturunca .bide topuklu gıyınce.bide ilişki sonrası idrar yanması.umarım normal durumdur..bu arada sezeryan oldum ben

bende bi kere gittim rahmime baktı temiz dedi. bişiy testi yapcaktı ama regl haline gelince kaldı öle şimdide işten izin alıp gitmem lazım oda çok zor.

ya arkadaşlar iki saattir şu vitamaltı araştırıyorum kullananız var mı bi hayrını gören sütü artan varmı çok merak ediyorum

bende bi kere gittim rahmime baktı temiz dedi. bişiy testi yapcaktı ama regl haline gelince kaldı öle şimdide işten izin alıp gitmem lazım oda çok zor.

ya arkadaşlar iki saattir şu vitamaltı araştırıyorum kullananız var mı bi hayrını gören sütü artan varmı çok merak ediyorum

CAnım bende ülkerin malatana diye bir mal içeceği vardı onu içtim.Ama bende migren olduğu için ve içinde bira mayası olduğu için bana baş ağrısı yaptı arttırma olayınıda bir kere içtiğim için bişey anlamadım tabi :)))

cnm ben kullanmadım.ama sut ıcın sana tavsiyem,helva,mercimek nohut bulgur,rezene,su ben bunları tuketiyourm rezeneyi kendim içiyorumki kızım gazlanmasın diye...bunun yanı sıra dinlenmek,stresden uzak olmakda onemli.bide sutun gelmese bile sağ goğüslerini muhakkak.sağınca beyinde prolaktın hormonu uyarılıyormuş ve sut geliyormuş.hamile olmayan kadınlarda bile bu denenmiş..

Humana nın emziren anneler için çayı var. Sütü bayağı arttırıyor. Ayrıca duş almakda sütü arttırıyor.

canım bebeği ilk zamandan veri mi bu ısıya alıştırdın benim ki 25 derecede yaşıyor ama hakla elleri ve ayakları ısınmıyor ne yapacam bilmem ayakları üşüyüncede karnı ağrıyor

onlar o ısıda üşümezmiş. yatarken sıcak su torbası al onu koy ayaklarının altına hem daha rahat uyuduğunu da göreceksin. ellerine de eldiven tak. ama devamlı takma elleri hava alması gerek. doktorumuz dedi ki bebekleri aman üşümesin şöyyle olmasın diye devamlı sıcak ortamda tutma dedi. çocuk soğuğa da alışsın dedi. 18 derece bebeklerin uyuması için uygun sıcaklıkmış. 18 dereceyi geçerse burnundaki kıkırdak şişermiş ve zor nefes alırmış hatta burnu tıkanık gibi ses gelirmiş.

Herkese selam.

Benim kız yine tozuttu ama yaaaa :43: uymuyor yine, uyusasa 40 kere kalkıyor,Devamlı başında duruyorum ki uyusun.Buraya giricek vaktim bile olmuyor, zamanla yarışıyorum resmen.ne yapacağım bilmiyorum :50:

UUYKUSUZUM, BAŞIM ÇATLIYOR.

yine uyandı işte

Herkese selam.

Benim kız yine tozuttu ama yaaaa :43: uymuyor yine, uyusasa 40 kere kalkıyor,Devamlı başında duruyorum ki uyusun.Buraya giricek vaktim bile olmuyor, zamanla yarışıyorum resmen.ne yapacağım bilmiyorum :50:

UUYKUSUZUM, BAŞIM ÇATLIYOR.

yine uyandı işte
bu aralar bu sıpalarda bu moda herhalde canım ya.bizimde gunduz kv bakıyor ama gece nobeti bende olduğu için zorlanıyorum.gunduzde durmuyor diyo kv gecede artık dayanamıyorda uyuyor ama oyle derin değil mızmızlanarak..ben burnunun tıkanıklığına veriyorum..doğru duzgun emmiyor bile gunde 500 -600 ml anca.bi içmeye 100 ml zor içiyor..bende zorlamıyrrum karnı acıkınca basıyor cığlığı zaten

onlar o ısıda üşümezmiş. yatarken sıcak su torbası al onu koy ayaklarının altına hem daha rahat uyuduğunu da göreceksin. ellerine de eldiven tak. ama devamlı takma elleri hava alması gerek. doktorumuz dedi ki bebekleri aman üşümesin şöyyle olmasın diye devamlı sıcak ortamda tutma dedi. çocuk soğuğa da alışsın dedi. 18 derece bebeklerin uyuması için uygun sıcaklıkmış. 18 dereceyi geçerse burnundaki kıkırdak şişermiş ve zor nefes alırmış hatta burnu tıkanık gibi ses gelirmiş.

sıcak su torbasını bende kullanıyorum.eldivenlerini yeni cıkardık artık elleri kokuyordu yavrumun...tırnaklarını kestik ve cıkardık kurtulduk eldiven derdinden elleri soğuyor ama ayakları daha onemli ellerinden...

Ya bende istiyorum şu bakkal emziğinden. Bulamadım ki. Sen nerede oturuyorsun bacım. Yakınsak bir güzellik yapıp göndersene bana :)))

istanbul bağcılardayım. ama farketmez kargo her yere ulaşıyor :34:
zaten olay alıştırmak sonra evdekilerden bi tanesini verirsin ağzına. bizde dayısının eczaneden aldığı emzikle büyüyoruz, zaten bende oğluma sürekli vermiyorum sütün içtikten sonra huysuzlanıyorsa veriyorum onunla uyuyor. sanırım hafif olmasıda buna bi etken olabilir. aldığım emziklere nispeten çok hefifti çünkü.

Ehe bende maltepedeyim :) Gönderir misin gerçekten? Bana hesap numarası verirsen bedelini yatırırım. Çok makbule geçer gerçekten gündüz azıcık rahat ederim alışırsa.

Ehe bende maltepedeyim :) Gönderir misin gerçekten? Bana hesap numarası verirsen bedelini yatırırım. Çok makbule geçer gerçekten gündüz azıcık rahat ederim alışırsa.

hesap nomu :9:
Gönderirim tabiki lafımı olur. Ama emzik çok basit bişiy görünce aa muydu diyeceğin kadar var yani. hatta fiyatı emzikten daha komik 1 tl mi ne. sen açık adres ver ben yollarım her türlü.

otribebeyi biz de kullanmaya başladık ne kadar çok sümük çıktığına inanamıyorum..çok memnunum

sıcak su torbasını bende kullanıyorum.eldivenlerini yeni cıkardık artık elleri kokuyordu yavrumun...tırnaklarını kestik ve cıkardık kurtulduk eldiven derdinden elleri soğuyor ama ayakları daha onemli ellerinden...

evet bende farkettim elleri kokmaya başlamıştı. çünkü artık tutmaya başladılar ya. eldivenleri dfe içten tutuyor terliyor kokuyor. tırnakları da 2 günde uzuyor. zaten keserken korkaak kesiyorum. sen ayaklarını üşütme bişey olmaz ben çorap üzerine de yün patiklerini giydiriyorum. merak etme. hem sakınan göze çöp batar derler

hesap nomu :9:
Gönderirim tabiki lafımı olur. Ama emzik çok basit bişiy görünce aa muydu diyeceğin kadar var yani. hatta fiyatı emzikten daha komik 1 tl mi ne. sen açık adres ver ben yollarım her türlü.

Biliyorum canım internette resimlerini gördüm,aradım çok ama bulamadım. Yani eğer zahmet olmazsa çok memnun olurum. Ben özelden yazarım sana açık adresi.

Back
X