2010 Aralık Anneleri

tugbasi zor günler geçirmişsin anladığım kadarıyla,insan evladına hiç kıyamıyor,Allah bir daha yaşatmasın..

Amin Amin. Allah razı olsun Rabbim kimseye yaşatmasın. İçin gidiyor için birşey yapamamak seni mahvediyor

ay yavrum kıyamam ya. İnşallah son çareye gerek kalmadan açılır minicik burnuşu.
kış bebeği gerçekten çok zor bi daha aralıkta doğurmicam :2:

gunayydin ama ben geri yatıyorum saat daha sekiz ve çok erken:))Tugbasi canım gecmis olsun Allahım bir daha üzmesin sizi bencede kis cocuğu zor anneme diyor bir daha kıs da dogurmiucem ama ne yapalım öyle denk geldi :)) en iyisi 6.7. Ayda hamile kalıp 3.4. Ayda dogum yapmak yine soğuk olur ama zaten kırk gün dışarı fazla çıkmıyoruz yaz cocuğu buyururuz bir dahakine anlaşalım öyle yapalım benim ilk cocuk damla :))

benimde ilk elbet ikinciyide düşünüyorum hatta bazen neden üç olmasın diyorum ama üçüncü olursa çooooook uzun bi süre beklerim. Tabi kader bellimi olur büyük konuşmim

Aman Yarabbim... okurken bile fena oldum,kıyamam ben hem san hemde bebişine...Allah böyle durumlarda bol bol sabır ve soğukkanlılık versin hepimize...
arkadaşlar bi sorum olacak ben de aralıkda anne olmak istiyorum.bunun için martta adet olmamam mı gerekiyor yoksa nisanda mı?bu aralar yumurtlama dönemim bu ay başlamalımıyım sizce??
canım ben 3 ocakta doğum yaptım,kızım 40+1 de doğdu,yani sonuna kadar çatır çatır bekletti beni bebişim ,son adetim 27 marttı... yani özetle martta adet görmezsen aralıkta doğum yaparsın inşallah
bide ben deniyim şu bakkal emziğini,evde emzik koleksiyonu var, ama hatun almıyo
amin canımmm,çok teşekkürler...

Canım benim yaaa,neyseki annen bakıyomuş,için çok rahattır,zaten dünyada onlardan başka en emin kime emanet edebilirizki...Bende yakında bırakmak zorunda klıcam bebişimi,sonuçta onlar için çalışıyoruz...
teşekkürler canımmmm...yerim ben o muhabbet isteyen bebişi,demekki annesine doyamıyobenimkide iştahlı değil,10 dk ancak emer,sonra kucak ister,oda oda dolaşayım,pencereden bakayım ister,huyuna giderse de ödül olarakta gülücükler saçar
arkadaşına dedikodu mu yapmış salak...doğum kilosu zaten iyiyimiş çocuğu açmı bırakıcakmışın tövbe tövbe... zaten diş çıkarırken falan kilo kaybediyomuş kuzucuklar,yani şimdilerde ne alsalar iyidir...
tamamen aynı fikirdeyim canım bıktık bu soğuklardan... ,ama tek cazip tarafı kasımda doğum öncesi izne çıktım, ocakta doğum yaptım,mart 15te iznim bitiyo, 3 ay aylıksız izinden sonrada yaz geliyo,5 eylülde işbaşı,veee kızım 8 aylık... sadece 3 ay aylıksız izinle 8 aylık oluyo kuzum...yani özetle izin açısında ideal bi zaman dilimi,aralık-ocak....

canım geçmiş olsun,kış bebeği olmanın dezavntajlarından biri daha işte....

Son düzenleme:
benimde ilk elbet ikinciyide düşünüyorum hatta bazen neden üç olmasın diyorum ama üçüncü olursa çooooook uzun bi süre beklerim. Tabi kader bellimi olur büyük konuşmim

ayyy bende aynen yaa...bebişimi sevmeye doyamıyorum,3. bebek fikrine asla sıcak bakmayan ben,ilk bebişin tadını alınca neden olmasın demeye başladım ama Allah kısmet ederse arka arkaya düşünüyorum çünkü yaş 28 ve kızıma evliliğimin 5. yılında aşılamayla kavuştum...
Allah hepimizin gönlüne göre versin:86:

bebekler ağzıları elleri vs vs özellikle kokuları eşsiz. bende 26 yaşındayım ikinci 30da yapsam 37 gibide olursa üç olur diye kendimce bi hesap yapıyorum ama kısmet işte. daha dün üçüncüyü düşünmeyen ben şimdi üçüncünün hayallerini kuruyorum

inşallah canım,Allah gönlümüze göre versin

kızlar inşallah,sizlerde bebişlerinizde mışıl mışıl uyuyosunuzdur,saatlerdir saçma sapan topiclere bile laf yetiştiriyorum...biz bugün gece yıldızları saydık sıpamla,şimdide müzik eşliğinde uyuyo,klasik müzik,yada ney falan dinletiyim diyorum hemen kıpırdamaya başlıyo... Bangır bangır rock dinliyoruz, duman,badem,şebnem ferah...Allah ne verdiyse... utanmasa anne metallica aç diycek
işin kötüsü müzik varken bide ben uyuyabilsem...
bu arada komşular kapıya dayanmak üzere

estamp ne çok ortak yönümüz varmış ben de evlilimizin 5. yılında aşılamayla hamile kaldım ve yaş 29
3. bebek biraz zor gibi ama 2. kesin düşünüyorum bebek olayı hakikaten harika bişeymiş hergün nasıl doycam sana diye seviyorum hatta geçenlerde eşim hadi bi bebek daha yapalım da bunun pabucunu dama atalım diyor :))

Aaaa,canım çok sevindim bende aynı şeyi söylüyorum eşime,hemen yapalım bidaha diyorum:))
ama kıyamam bennn,atmayın pabucunu dama annesi:)))) ilkler bi faklı olur sanki

şimdiden böleyse ilerde rock müzik yaparsa hiç şaşmamak lazım. anne karnında onlarımı dinledin acaba?
acaba gece bi kulaklık alıp taksan kulağına uyur mu?

şimdiden böleyse ilerde rock müzik yaparsa hiç şaşmamak lazım. anne karnında onlarımı dinledin acaba?
acaba gece bi kulaklık alıp taksan kulağına uyur mu?

aynen öyle canım yaaa,hamileyken hep öyle şeyler dinledim,eşim kızıp duruyodu,şu kulaklık fikri fena değilmiş ama kıyamamki...

ya kızlar ben çok bunaldım
siz sıkılmamamk için ne yapıosunuz
ewin bi sürü işi var ortalık darmadağım ama gücüm isteğim yok pooooffff:26:

Canım sıkılıyor ( evde olunca sürekli birseyler yeme ihtiyacı duyuyorum ( yarın ebelerle rdv um 10 seans rahim den masaj terapisine gitcem bakalım damlayla nasıl gitcem yarım saat sürüyormuş aslında doğumdan 6 hafta sonra ama rdv yü şimdiye verdiler.. Hiç giden varmi nasıl oluyor bilmiyorum arkadasım makina koyuyorlar sıkıp gevsetiyorsun dedi..

ay yavrum kıyamam ya. İnşallah son çareye gerek kalmadan açılır minicik burnuşu.
kış bebeği gerçekten çok zor bi daha aralıkta doğurmicam :2:
çok sağol canım cok kotuydu bi kere yaptılar eşim kafasını kayınvalidem kollarını tuttu burnuna hortum sokup aldılar kesin bi çozum olsa tamamda yine aynı oldu..o içerde bağırırken ben dışarda öldüm öldüm dirildim yavrum oyle bağırıyorduki((uff bı kotu oldum.canım sanda cok gecmiş olsun rabbim beterinden korusun bi dahada yasatmasın

ya kızlar ben çok bunaldım
siz sıkılmamamk için ne yapıosunuz
ewin bi sürü işi var ortalık darmadağım ama gücüm isteğim yok pooooffff:26:
aynen benim ev almış başını gıdıyor.zaten kv de kalıyoruz evsiz yurtsuz gibi oldum..çalışmaya başladım ama biraz gecti sıkılmalarım..ama yinede yaz gelsin istiyorum hafta sonları kızımla gecirmek istiyorum dışarlarda.

bende doğumdan sonra hala kontrol olmadım bu gidişlede olmıcam gibi...bu dediğinide ilk duyuyorum sadece normal muayene olunmuyormu

o ne ya?hiç duymadıM.Sen gelince bize de anlatırsın artık.ha,geçen yazdım yine yazayım.site yeni kural çıkarmış,100 mesaj olmadan özel atılmıyormuş.ondan yazamıyorum sana.bilgin olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…