2010 Aralık Anneleri

benim bebeğim de emzik almıyo, nasıl başardınız tebrik ediyorum sizleri

benim kız çok bilmiş bende sizin gibi başarabilir miyim bilmiyorum

ayrıca rota aşısı yaptırdınız mi bebeklerinize?

arkadaşlar bi sorum olacak ben de aralıkda anne olmak istiyorum.bunun için martta adet olmamam mı gerekiyor yoksa nisanda mı?bu aralar yumurtlama dönemim bu ay başlamalımıyım sizce??

Canım benim bebis 29 Mart'ta oluşmaya başlamış . Yani siz 3. Ay calisirsaniz aralık'ta dogum olur( normal hesapta ama hesaplar bazen tutmaz) reglin en erken Şubat sonu en geç Mart'ın üçüncü haftası olması lazım .. Adetin ilk gunünden 9. Yada 15. Gün uvaluasyon oluyor bazen 21. Günde olabilir. Geç döllenme oluyor( ben gibi) 8 inde adet oldum biz kızımı 29 unda tutturmusuz . Dr normalde 21-22 Mart olur ama sizin geç döllenme ver dedi . Neyse seni genişçe bilgilendirin dedim:)) ne güzel bilinçli hamile kalmak istiyon.. biz 4 ay çalıştık anca tuttu:))

Son düzenleme:
Oh oh oh,muhabbet almış başını gitmiş..Tüh tüh tüh ben dahil olamamışım
Bu arada tugbasi ve estamp geçmiş olsun kızlar..Allah dermansız dert vermesin,

tugbasi zor günler geçirmişsin anladığım kadarıyla,insan evladına hiç kıyamıyor,Allah bir daha yaşatmasın..

estamp cım sizde hayırlısıyla kolayca atlatırsınız inşallah..Allah sağlık versin tüm yavrularımıza..

Neyse sonra yine gelirim,beni unutmayın anacım

slm kızlaaarrrr... uzuuunn bir aradan sonra sizlerleyim .. yani işe başladım .. ve gece vardiyası ile başladım .. nasipse gece 2 de evdeyim ... ben bir hafta gece bir hafta gündüz vardiyasında çalışıyordum hatırlarsanız .. yani hatırlayanlarınız vardır muhakkak.. bugün ilk iş günüm ve bebişimin resimlerini stokladım işe geldim .. bu ilk haftam olduğu için annemde kalacağım .. bebişimi önce ALLAH a sonra anneme emanet ettim .. sonraki haftalarda da annem ve evimiz arasında mekik dokuyacağız bebişimle.. yani anlayacağınız kızlar; bizi de artık zorlu günler bekliyor .. hayırlısı ile inşallah ... sizleri de çok özledim .. kim bilir neler neler kaçırdım .. ehh .. siz olmadıkça da geriye yönelik okurum artık .. hasta olanlara ALLAH tez zamanda şifa verir inşallah .. KIYAMAM BEN BEBİŞLERİNİZE VE SİZLERE ..

kesinlikle deryacım.benim acıp goğsume sokasım geliyor benle heryere gelsin istiyorum ama maleseff((

napıcaksın canım onun için çalışıyosun. alışılr da biraz zaman alır.
ayy keşke dimi. be yanında olucam Allah nasip ederse Eylüle kadar kızımla. sonra baya zor gelir heralde.

sen böyle anlatınca acaba benim kızda sorunmu var diyorum sıpa canı isterse azcık yandan gülüyo o kadar gerisi yok

yok be güzelim.
canı isterse her an tabikide değil.
hem her çocuk da aynı zmanda aynı şeyleri yaşıyacak değil,seninki direk kahkaya başalr bu gidişle

o günü sabırsızlıkla bekliyrum ozaman.
gülüşleri ansıl güzel
kimbilir kahkahalar nasıl güzel olur

iyi ypmışsın sinemcim ya
burda hava çok soğuk azıcık düzelse bende çıkarmayı çok istiyorum
kanguru derken şu boyna takılanalr dimi bacakalrı sallanıyo aşağıya doğru
nasıl rahat oldumu bari
zaten böle hep evde tutarsak hemen hasta olucakalr dıaşrı çıkarçıkmaz
alışması lazım bebişkoların

oyyy yerim ben onları ya
eevt bizimkide hep havaalra bakıp gülüyo
diyorum bende melekleere mi gülüosun diye

Allah kolaylık versin canım
özliyeceksin çok bebişi ama hayat bu çalışmak zorundayız

öyle bir geçer zamankiyi izlicemmmm
tatlımı da alıyım yanıma
Yğmurla öle uyudukki bugün gece uyursa iyidir.
bende gece yatmadan banyo yaptırıcam

canımcım hiç sıkma canını inş. fıtık konusu çözülünce güzel güzel alır bebişin kiloları .. ben arada giriyorum canım internete herzaman fırsatım olmuyo

Çok gecmis olsun cnm ins saglıgına çabucak kavuşur uç haftada 500 gr iyi 10 gün icinde 300-350 gr alır. Etti sana bir ayda 800-850 gr az değil cnm benim kızım bir ay sadece 700 gr almıştı .. Çok istahli değil bizimkide fazla uyanık oyunu muhabbeti seviyor ama iştahı fazla yok bir ayda bir kilo alırsa çok iyi bizim için

canım benim ne zor günler geçirmişsin çok çok geçmiş olsun allah sabrını veriyor gerçekten demekki yoksa nasıl dayanır insan ...

arkadaşlar bi sorum olacak ben de aralıkda anne olmak istiyorum.bunun için martta adet olmamam mı gerekiyor yoksa nisanda mı?bu aralar yumurtlama dönemim bu ay başlamalımıyım sizce??
canım önce hakkında hayırlısı olsun diyim , benimki tüp bebek olduğu için tam tarih veriyim sana 9 aralıkta doğum yaptım sezeryanla 1 nisanda 5.gün embriyosunu yerleştirdiler yani 10 mart - 15 mart arası adetimin bitişine denk geliyor ...

Benimde oğluşumla emzik alıştırma savaşım devam ediyor.
Bugün bir arkadaşım dedi onunda oğlu baya bir süre emzik istememiş ama Avent'in emziğini sevince kullanmış.
Bende ilk fırsatta bi de Avent'in emziğini alıp onu deneyeceğim bunuda kabul etmezse artık pes edeceğim.

Bu arada doktorumuza canım sıkıldı oğlumun doktoruna bir arkadaşım daha oğlunu götürüyor adam benim oğluşum için ne dese beğenirsiniz çok yediriyorlar obez bir bebek demiş sinir oldum.
Günde sadece bir kez mama veriyorum çünkü sütüm yetmiyor adam aylardır mama vermeyin diyor hemde 40 dakikadan fazla emzirmeyin diyor ee çocuk doymuyorsa napiyim ağlatayım mı ona göre hava hoş neymiş efendim meyve suyu, çay falan verip midesini şişirecekmişim.
Zaten mamayı tam ölçü vermiyorum yarısı su azı mama doktor beyfendi öyle dedi çocuk bir ayda 2 kilo alınca adam kuzumu obez yaptı hem sütün yarıyor diyor hemde obez diyor.
Çocuk 3 hafta erken gelip 3750 doğdu 40 haftada doğsa 5 kiloyu bulacaktı inşallah haftaya çarşamba gideceğim eğer yüzüme karşıda derse lafımı sakınmayacağım gerekirse doktorumuzu değiştireceğiz uyuz heriff akşam akşam sinir etti.

ben en son 20 martta adet olmuştum. Aralıktada doğum yaptım. Ama kışın tavsiye etmem doğum yapmayı. Hem sana zor olur hem bebeğe. Bebeğe kat kat giydirmeler, kapıyı bacayı sıkı sıkı kapamalar, üşüdümü üşümedimi diye telaşlar. hava soğuk diye bebek hava alamıyor doğru düzgün.dışarı çıkartamıyorsun. doğru düzggün banyosunu yaptıramıyorsun. ayrıca her kafadan bir ses çıkıyor. yok sıkı giydir yok bunu giydir. yok sen iyi giyinmedin. yok senden gaz geçti vs vs.en güzeli bahar da doğum yapmak.

ben weenin aynı emziğinden 2 tane aldım. ilkini almamıştı baştan öğürdü. 2.aya gelince gaz ilacına batırıp verdim aldı. ama yavaş yavaş aldı. zorlamadım. ilk gün 10 dk aldı sonra sonra aldı. gözlerini kapar kapamazda kendisi atıyor. uyku dışındada vermemeye özen gösteriyorum alışmasın diye. alışacağını da sanmıyorum. çünkü aramıyor emziği. verirsem alıyor vermezsem aramıyor. bence emzikte biitmiyor olay. gaz damlasına batır ver tatlı ya hoşuna gidiyor. ufak emziklerden ve damaklılardan al. wee nin emziği güzel mesela. ayrıca bir fincana karbonatlı su yap emziği çıkaınca ucunu ona batır kalsın. doktor dedi. dilinin pamukçuk olmasını engelliyor ve dudağında meme emmesinden kabarıklık olmamasını sağlıyor ayrıca dilindeki pamukçuğun memene geçmesini de engelliyor.

hehehe sana katılıyorum arkadaşım.Benim oğlum nisanın sonunda doğdu..Şu vakitlerde cıbıl cıbıl dolaşıyordu,evimizde çok sıcak olduğu için sadece badilerle geçirmiştik uzun bi zamanımızı..Ama kızımı hala battaniyelerle dolaştırıyoruz.her taraf mikrıoplu,2 kere hasta ettik yavrumu.hiç hasta olmayan babamıza bu sene ne olduysa, 4.soğuk algınlığını geçirdi daha yeni.uzun lafın kısası kış bebeği daha zor

ne kadar güzel anlatmışsın aynenn bende öyle oluyorumm gece emzirirkenn

walla ben pendik şifaya götüürdüm ama memnun kalmadım çocuk servisinden
kadın doğum iyiydi ama
:) walla ne güzel olur sen de bana gelirisn :))

İnşallah canım hadi bakalım.

Ya bende istiyorum şu bakkal emziğinden. Bulamadım ki. Sen nerede oturuyorsun bacım. Yakınsak bir güzellik yapıp göndersene bana :)))

Ya sorma 1 emziğe 20 lira verdim,ev emzik kaynıyor ama yok yooook.

Benim son adet tarihim 22 marttı. Yani nisanda adet olmaman gerekiyor.

iyi geceler kizlar
kizimi simdi uyuttum geldim
kvdeydik bugun
orda cok uslu duruyo eve gelince basiyo yaygarayi
anlamiyorum ya
her turlu eziyeti yapti bu aksam
kulagim cinliyo cigliklarindan su an
ana kucaginda uyuttum simdi
yerine koymaya korkuyorum uyancak diye

gunaydın kızlar
gununuz guzel olsun inş..bizim kızın burun tıkanıklığı tavan yapmış durumda yavrum doğruduzgun uyuyamıyor bıle derin dalamıyor gıbı ne yaptıysam olmuyor.son care yine burnuna hortum salmak olsun istemıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…