canım çok geçmiş olsun inşallah hemencecik atlatır bebiş...bakma nete aklını karıstırma dıcem ama bı sey olunca bende hemen arastırmaya baslıom valla.....
ya ben madela nın kını kullanıom elektırıklı bıraz pahalı ama 10 dkka da ısımı halledıom okulda,calısırken ınsan sters yapıo hemen bıtırıp cıkmak ıstıosun rahat edemıon evındekı gıbı olmuyor bence elektırıklı al ılerde belkı bebeıse kardes felan olur ona da kullanırsın dursun bı kosede,yınede sen bılırsın...
aman da aman yesınler onu benım kızda boyle parmaklarını acıyor sonra ellerını bırlestırıp bakıo,bazen de sankı bı baskasının vucuduna bakıomus gıbı bakıo ellerıne,ya da beni ilk defa görüomuş gibi bakıo,hele gecenlerde kafasını kaldırıp kaldırıp tavanlaı seyretti..ben korktum gecenın bı tarısı ne goruo bu cocuk dedim
ben kakalıları hemen muslugun altında akıtıyorum şu dalan ın detarjanıyla,sonra da küçük bi kova nın içine bastırıyorum,zaten 2 gunde 1 makine calsıtırıoz,makıneye sıkıp atıom kalmıo bı sey....
ayy valla haklısın canım,benim kv de de kızım uyanınca hemen damlıo yanıma bende yalnız kalmak ıstıyorum kızımla..hem benımkı genc 45 yasında felan, gayette herseyın farkında yani..eminim senin kvden de anlayısla karsılasamıstır ınsan cocugunu kımseye vermek ıstemıyor ıste...acaba ılk cocugumuz oldugu ıcın mı ne kı bebeğimi baskasının kucagında gormeye dayanamıyorum

hele de ole tıkansa felan bende senın gıbı olurdum heralde....