• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık Anneleri

selam kızlar, nasılsınız görüşmeyeli umarım herkesler iyidir , kk da kimselere rastlayamıyordum nezamandır, baktım facede kk dayız yazılmış bakiim hemen dedim ..
bugün havalardanmıdır nedir hiç keyfim yok yarında annemin arkadaşları (teyzeler grubu:) ) bebek tebriğine gelicek hazır gelicekler bide mevlüt yapiim dedim mini birde mevlüdümüz olucak allah kısmet ederse .. geçen haftada da omurgamdaki kırıklar için mr çektirdim çok önemli birşey yok dedi doktor röntgendeki bikaç kırık çıkmış mr da da :(.. arada sırt ağrım tutuyo hala annemle bakıyorum kızımada biraz bunaldım sanki ...

geçmiş olsun canım ben facede yokum ama artık hep burdayım:34: iş hayatı başlayınca net artık elimin altında

canım cok gecmıs olsun tahmın edebılıyorum ne kadar acı cektıgını bı ıgne vuulurken bıle ne kadar uzuluyoruz kı kalmıs cocugun operasyon olması bıle ınsanı cok cookk uzerrrr.. allahh yardımcınız olsun forumda burcu ark da oglu da bu amelıyatı oldu ıstersen ona sor hatta dun oldu.. dualarımız senınle bebısıne ve sanna cok gecmıs olsunnn..

estamp geçmiş olsun canım ya. seni anlıyorum .duam seninle.RAbbim şifa verir inşallah.

ya kızlar ben de bişey sorucam.bugün farkettim.bebeğimin ön bıngıldağında sarı renkli deri oluşumu var.kabarık değil kii konak diyeyim.sadece sarı renk var.nedir acep?bilgisi olan var mı?

estamp burcu face de yazmıs amelıyatı basarılı gecmıs:46::46: aynı gun de evlerıne donmusler ogluda normal hayatına dondu yazmıs. ıns sızde sorunsuz atlatırsınız bır an once sende rahatlarsınnn..

Canım geçmiş olsun.Burcu arkadışımızın oğluşu oğlu şükür iyi geçmiş.Sende üzme kendini canım.HEmencik iyileşir annesi.Tekrardan geçmiş olsun canım.Allah sağlık sıhat versin.

estamp canım geçmiş olsun, endişelenme Burcunun Umut Kaanı da oldu, gayet iyiymiş şükürler olsun, senin kızın da inşallah hemencik atlatır. Allah yardımcınız olsun...

canım ya çok geçmiş olsun fıtık ameliyatı olan bebişlerimiz vardı anneleri cevap yazar belki tatlım sıkma canını moralini yüksek tut

amaaaan bende öle yapıverdim atmadımda kaldırdım kenara nerde bilmiyorum bile sırtında sarı sarı kaldı beyaz bady di bide:9: küçülmüştür artık zaten :9:

canım benim cok gecmiş olsun.inş tez zamanda iyileşirsiniz..bizimde göbeğinde fıtık var dedi doktor.ama zamanla kayboldu bugun goturduk doktora cok az bişey kalmış dedi..inş sizde tez zamanda kurulursunuz..neden hemen ameliyat istedilerki buyumesini bekleselerde olmazmıydı acaba..neyseki tedavisi var canım cok sıkma canını...sonrasında bebğinin sana cok ihtiyacı olucak..

estamp canım sanırım burcunun umut kaanıda ameliyat olucakmış facede gordum yeni..hatta olmuş cuma gunu.korkma tatlım.Allah beterinden saklasın

canım çok geçmiş olsun en kısa sürede bebişin iyileşir inşallah sende içini fersh tut pozitif düşün iyi olsun sonra bebişinde strese girer aman .....

canım çok geçmiş olsun inşallah hemencecik atlatır bebiş...bakma nete aklını karıstırma dıcem ama bı sey olunca bende hemen arastırmaya baslıom valla.....

ya ben madela nın kını kullanıom elektırıklı bıraz pahalı ama 10 dkka da ısımı halledıom okulda,calısırken ınsan sters yapıo hemen bıtırıp cıkmak ıstıosun rahat edemıon evındekı gıbı olmuyor bence elektırıklı al ılerde belkı bebeıse kardes felan olur ona da kullanırsın dursun bı kosede,yınede sen bılırsın...

aman da aman yesınler onu benım kızda boyle parmaklarını acıyor sonra ellerını bırlestırıp bakıo,bazen de sankı bı baskasının vucuduna bakıomus gıbı bakıo ellerıne,ya da beni ilk defa görüomuş gibi bakıo,hele gecenlerde kafasını kaldırıp kaldırıp tavanlaı seyretti..ben korktum gecenın bı tarısı ne goruo bu cocuk dedim:9:

ben kakalıları hemen muslugun altında akıtıyorum şu dalan ın detarjanıyla,sonra da küçük bi kova nın içine bastırıyorum,zaten 2 gunde 1 makine calsıtırıoz,makıneye sıkıp atıom kalmıo bı sey....

ayy valla haklısın canım,benim kv de de kızım uyanınca hemen damlıo yanıma bende yalnız kalmak ıstıyorum kızımla..hem benımkı genc 45 yasında felan, gayette herseyın farkında yani..eminim senin kvden de anlayısla karsılasamıstır ınsan cocugunu kımseye vermek ıstemıyor ıste...acaba ılk cocugumuz oldugu ıcın mı ne kı bebeğimi baskasının kucagında gormeye dayanamıyorum:27:hele de ole tıkansa felan bende senın gıbı olurdum heralde....

Canım Eliz son 1 haftadır hep uyku modunda 1,5 saat uyanık anca kalıyor sonra uyuyor.Ama uyuma saatlaei aynı, öğlen uykusu uzun 3 saat sonra 13.30'da muhakkak öğlen uykusuna yatar sonra kalkar emer biraz uyanık kalır tekrar yatar.Önceden akşama kadar uyumazdı .Bizde gece uykusunua 23.00 yatıyoruz ondan önce 1-2 saat uyunık tutmaya çaşıyorum ki gece uzun uyusun diye.Artık uyutmak için bende çabalamıyorum : ) kendisi uyumak için can atıyor.Dün babası yatağına koyar koymaz uyumuş mesala : ) Düzeliyorlar artık.Sevündürük olalım :32:

Ben ilk önce suda akıtıyorum.Sonra makineye atıyorum.Ama ben omo matik baby ve Dalin'in granül sabun detarjanını karıştırıp kullanıyorum, miss gibi çıkıyor tek bir leke bile kalmıyor.Önceden Dalin'in sıvı detarjanını kullanıyordum çıkarmıyordu.Artık kullanmıyorum.

Canım Allah şifa versin.çok üzüldüm.Minicikler daha yaa, hasta olmasın yavrularımız.Sende biraz cesaretli ol , bak aynı gün çıkartacaklarmış, Allah beterinden korusun.

Tatlım ben Kraft'ın elektürüklüsünü kullanıyorum çok memnunum.Fiyatı 80 tl.

Estampcim bugun burcuyla fitik ameliyatini konustuk,onun bebisi cok rahat gecirmis.eminim sen ameliyathane kapisinda yuregin agzinda bekleyeceksin ama burcu ile bir konus istersen.hem bilgi alirsin hem ayni rahatsizligi yasamis bir annenin deneyimleri sana isik tutar.cok gecmis olsun tatlim,yuregini ferah tut nolur

canım benim üzülme lütfen. bunlar bebişlerin başına gelebilicek şeyler.
burcunun aoğluşu da oldu. ben bakamadım face de bak kızlar sölüyo güzel geçmiş
inşallah en yakın zmanda atlatır.dualrımız tabi sizinle. Allah şifa versin ttalım

yaaaaaaaaaa biliodummmm:))))
zaten üstüme alınamdım çünkü spor falan yapmıyorum.
pazartesi başlıyım diyorum
ama bu homili gırtlaklık halinden kurtulmam gerek.
aslına çok yemek yemiyorum normal yani. daha azını yesem aç kalmam demek
ama tatlıya hamurişine düşkünlük ne olucak
tatlısız olmuo

canım konak başlangıcı onalr.
benim kızımda da vardı
zeytinyağını sür bazen ben içine karbonat da koyyodum az miktarda
banyodan önce 2 saat kadar beklet.yumuşasın
tara ve banyo yaptır ama çok iyi durula.
bizim kalmadı

ayyy sorma sorma evde kala kala hepimiz kafayı yedik
deli ibi alışveriş yapmak istiosun yapamıosun
çıksan da bişi bulamıyosun
ben sinir olup gelmiştim.
şimdi bir d eyeniz sezon herşey çok pahalı
alıcam pahalı pahalaı belki kilo evricem ki hiç umudum yok sonra at kenara giyeöicem
ben eldekilerle idare etmeye çalışıyorum
desemde yine almışım bişiler düşününce ama bluz badi hırka tarzı şeyler.
bende hep alışevriş siteelrine bakıyorum. markafoni vs.
ve geçen kendime hakim olamayıp bişiler sipariş ettim
ve bu ayakkabı.
kendime aldım hadi neyse eşimede aldım. hadi kızım ğzülmesin diye ona da aldım
deli gibi. bakalım olucakmı
inşallah olur
yoka kocişin dilinden kurtulamam
ben demedimmi diye
dalga geçer artık

evet yapıldı canım bizimki minik yara olmuş sanki.aşı yapılan yeri belliydi yani

kızlar çok sağolun ,hepinize teşekkürler...bizim ameliyat 1 hafta ertelendi,dün kan tahlillerimiz yapıldıktan sonra bugün sabah ameliyat olucaktık ama tahlil sonucunda SPOT denilen bi değer yüksek çıktı,karaciğerle alakalı bişeymiş,kulağındaki enfeksiyon için kullandığımız antibiyotik yükseltmiş,1 hafta boyunca düşmesini bekliycez...tıp fakültesinde bi prof. ameliyatı yapıcak ,baya araştırdık,içim rahat..
ama huysuzluk dizboyu...
bu arada ilk ayımızda 1 kg almıştık,bu sefer 3 haftada 500 gr almışız,biraz az geldi ama,kuzucuğumun hastalığından kaynaklanıyo galiba ...
herkesin bebişini öptümmm

kızlar çok sağolun ,hepinize teşekkürler...bizim ameliyat 1 hafta ertelendi,dün kan tahlillerimiz yapıldıktan sonra bugün sabah ameliyat olucaktık ama tahlil sonucunda SPOT denilen bi değer yüksek çıktı,karaciğerle alakalı bişeymiş,kulağındaki enfeksiyon için kullandığımız antibiyotik yükseltmiş,1 hafta boyunca düşmesini bekliycez...tıp fakültesinde bi prof. ameliyatı yapıcak ,baya araştırdık,içim rahat..
ama huysuzluk dizboyu...
bu arada ilk ayımızda 1 kg almıştık,bu sefer 3 haftada 500 gr almışız,biraz az geldi ama,kuzucuğumun hastalığından kaynaklanıyo galiba ...

canım çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur bebişin .. kilo alımı çok düşük değil bence .. ayda 600 grdan itibaren normal demişti bize dr.

Yok tatlım umutun çocuk doktorunu sevmedim pek. İlk 3 gün emmedi ya Poyraz gıcık etti adam beni. Emer emer dedi durdu,çözüm üretmedi. Gerçi nitekim emdi ama biraz empati yapabilirdi. Eimin karlısında maltepe bölge hastanesi var oraya gideceğim yarın. Henüz hiç hastane doktoruna götürmedim. Bir sıkıntımız olmadı şimdiye dek çok şükür. Yarın da kontrole götüreceğim. Sen nereye götürüyorsun. Uğurmumcuya taşınma ihtimalim varigelirsin artık bana :)

walla ben pendik şifaya götüürdüm ama memnun kalmadım çocuk servisinden
kadın doğum iyiydi ama
:) walla ne güzel olur sen de bana gelirisn :))

canım çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur bebişin .. kilo alımı çok düşük değil bence .. ayda 600 grdan itibaren normal demişti bize dr.

canım çok sağoll,ilk ay 1 kilo alınca ondan az almış gibi geldi,bide zaten fıtık nedeniyle çok huzursuz,uykusuda çok kötüleşti,doktor ondan dolayıda kilo alamaz dedi...
bu arada hoşgeldin,epeydir yoktun galiba:130:

ama huysuzluk dizboyu...

büyük büyük geçmiş olsun canım. inşallah hayırlısıyla başarılı bi operasyonla atlatacaksınız bu günleri. Allah yardımcın olsun

büyük büyük geçmiş olsun canım. inşallah hayırlısıyla başarılı bi operasyonla atlatacaksınız bu günleri. Allah yardımcın olsun

canım çok teşekkürler,inşllah hiç böyle şeylerle uğraşmadan sağlıklı bi şekilde büyütürüz bebişlerimizi...Allah hepimizin yardımcısı olsun...
ama hakikaten annelik çok zormuşş...dün bebişimin elinin üzerinden kan alırlarken daha iyi anladım...:50:

ben hala emziğe alıştıramadım neler yapıyorum istemiyor bir alışsa çok rahat edeceğim ama

benim ki de almadı bende gaz ilacına batırdım emziği öyle öyle yavaş yavaş aldı. gaz ilacı tatlı ya hoşuna gitti ama zorlamadım da. mesela ilk başlarda 10 dk aldı attı. sonra vermedim yavaş yavaş ama cidden işe yarıyor çocuğu sakinleştiriyor zaten 3 ay olunca çocuk düzene giriyor.

canım çok teşekkürler,inşllah hiç böyle şeylerle uğraşmadan sağlıklı bi şekilde büyütürüz bebişlerimizi...Allah hepimizin yardımcısı olsun...
ama hakikaten annelik çok zormuşş...dün bebişimin elinin üzerinden kan alırlarken daha iyi anladım...:50:

of sen ne diyorsun oğlum hastene de yattıda bi hafta damarını bulamadılar, delik deşik ettiler yavrumu. en son çare kafasından açtılar damar yolunu. aksilik bu ya oğlum emdikçe beni başı terliyor bant tutmaz oluyordu bir gece benim ufaklıkta hareketli dönmek isterken sökülen bantın kenarı bana takıldı iğne kafasından çıktı. oğlumu bi çevirdim başından kan geliyor sen bendeki feryadı gör elim ayağım tutmadı koştum hemşirelerin yanına o an onlarıda bulamadım sağolsun yanımdaki kız ben afallayıp bi sağa bi sola yapınca buldu onları. ama sen bana sor neler hissettim o an. sonra ne mi oldu başa sardık damar yolu bulma olayını. sonuç oğlumun delik deşik olan elleri ve ayakları + kafası boşuna delinmiş oldu çünkü damar yolu bulanamadı benim köftede ağızdan aldı ilacını.

Kizlar bebisleriniz kakalanmis kiyafetlerini nasil temizliyorsunuz? Benim oglanin bir bodysindeki kaka lekesi ne yaptimsa cikmiyor:84:Ne koslasi kaldi ne kaynatmasi.cikmam da cikmam diye tutturdu bu kaka,ne bicim kakaymis yahu:95:

silsew diye bir site var. orda leke çıkarıcı var. 7 TLmi ne. ben ondan aldım. kıyafetlerindeki tüm lekeleri nokta bırakmıcak şekilde temizliyor. yıpratmadan hemde.

benim ki de almadı bende gaz ilacına batırdım emziği öyle öyle yavaş yavaş aldı. gaz ilacı tatlı ya hoşuna gitti ama zorlamadım da. mesela ilk başlarda 10 dk aldı attı. sonra vermedim yavaş yavaş ama cidden işe yarıyor çocuğu sakinleştiriyor zaten 3 ay olunca çocuk düzene giriyor.

benim oğlumda almadı baştan sonra bakkal emziğiyle alıştırdım :9: oda yetmedi arkadaşın kızınıda alıştırdım oda yetmedi aynı arkadaşın kardeşinin oğlunuda bakkal emziğine alıştırdım. ama şimdi arkadaşın kızı 7 aylık ve emziğe o kadar alışmış ki gece ağzından emzik her düştüğünde uyanıp ağlıyormuş. sanırım kötü bişiy yaptım:27:

benim oğlumda almadı baştan sonra bakkal emziğiyle alıştırdım :9: oda yetmedi arkadaşın kızınıda alıştırdım oda yetmedi aynı arkadaşın kardeşinin oğlunuda bakkal emziğine alıştırdım. ama şimdi arkadaşın kızı 7 aylık ve emziğe o kadar alışmış ki gece ağzından emzik her düştüğünde uyanıp ağlıyormuş. sanırım kötü bişiy yaptım:27:

slm kızlar
ya şu bakkal emzziği dediğiniz ne oluyo bi de onu deneyim markası felan var mı?ben chicco dan bi emzik aldım en son tamamen kaucuk sılıkonu almadı hanımefendi,bir sürü paralar vedim emziklere almayack galiba bi de şu bakkal emziğini deneyelim...

slm kızlar
ya şu bakkal emzziği dediğiniz ne oluyo bi de onu deneyim markası felan var mı?ben chicco dan bi emzik aldım en son tamamen kaucuk sılıkonu almadı hanımefendi,bir sürü paralar vedim emziklere almayack galiba bi de şu bakkal emziğini deneyelim...

bildiğin bakkaldan alınmış emzik ne emzikler aldım arkadaşımda aynı bi dünya para verdim yazık diyordu. markası bile var fatoş :1:
dene derim zaten biraz kullanınca deforme oluyor hemen o zaman değiştirirsin. fatoşu hatırlıyorum kardeşimi bile büyütcek kadar eski bi marka. dene bişiy kaybetmezsin

arkadaşlar bi sorum olacak ben de aralıkda anne olmak istiyorum.bunun için martta adet olmamam mı gerekiyor yoksa nisanda mı?bu aralar yumurtlama dönemim bu ay başlamalımıyım sizce??

slm kızlar

cnm bizim oğlan da almıyordu 10 tane farklı emzik aldık bana mısın demedi
en son bakkal emziğini aldı.Bakkaldan aldık.Bizimkinin markası fatoş:)

Bakkal emziğine alıştıktan sonra bir daha vermedim.Bana göre çok sağlıklı değil.Şuan da aventın emziğini kullanıyoruz.

tugbasi cnm çok geçmiş osun.Rabbim kuzuna biran önce şifalar versin inş annesi..
Anlattıklarını okuynca içim sızladı kıyamam ben ona yaa

arkadaşlar bi sorum olacak ben de aralıkda anne olmak istiyorum.bunun için martta adet olmamam mı gerekiyor yoksa nisanda mı?bu aralar yumurtlama dönemim bu ay başlamalımıyım sizce??

canım son adet tarihin mart olmalı diye düşünüyorum. yani nisanda olmayacaksın sanırsam galiba bence:3:

Back
X