2010 Aralık Anneleri

iyide benim oğlum şimdiden 6 kg oldu bile :26:

bundan sonra artık öle 1-1.5kg almıcaklarki ayda busene kullanabileceğimiz bişey öle ömürlük değil yani benimkide 6civarlarında dır yazın kullanayım yeter bana kışa zaten yürümeye başlıcaklar kısmetse

cnm sizinkide yakindir gulmeye kizimda gecen haftaya kadar ruyasinda kahkayala guluyordu simdi gunde bir iki sefer oyle guler ama cok degil
bence melekler ruyasinda ogretiyorlar dunyaya alismayi iki gundurde parmklarini acip kapatiyor onlara baqkiyor

benim sipa
beline kadar poo etmis banyoya sokucam havlusunu isitiyorum
bezi kucuk geldiginden mi beline cikiyor acaba?

benim sipa
beline kadar poo etmis banyoya sokucam havlusunu isitiyorum
bezi kucuk geldiginden mi beline cikiyor acaba?

Kolay gelsin biz de yarim saat once yaptik o isiben bezi gevsek baglamisim oynasirken heryerimiz kaka oldu ben 3 numara kullaniyorum daha 1 ay falan kullanirim gibi geliyor

portbebe zor olmaya başladı usur dıye hep onla cıkarıyorum yakın yerlere yoksa arabası ile ama kaguru daha rahat olur gibi geliyor bilemedim.

ay kızlar maşallah ne kadr artmış sayfalar oku oku bitiremedimmmm :))
kvler çekiştirilmiş yine ayyy ben de çekiştrcem ama neyse çınlatmıyayım kulaklarını hem sinirlerim bozulur şimdi
haftaya doluyo iznim 9 martta
10 martta göreve başlıcam hemen ücretsiz izne ayrılcam yaza kadr inşallah
ama izne ayrılma süreci falan oofff bisürü iş

Kolay gelsin biz de yarim saat once yaptik o isiben bezi gevsek baglamisim oynasirken heryerimiz kaka oldu ben 3 numara kullaniyorum daha 1 ay falan kullanirim gibi geliyor

canim biz 2 numaradan uc paket almistik icinde 60 ar tane son paket kaldi onu kullaniyorum
yedekte 3 numarali 3 paket daha var sanirim kucuk geliyor ma 10_15 tane daha var bitsin diye ugrasiyorum:18::18:

canim biz 2 numaradan uc paket almistik icinde 60 ar tane son paket kaldi onu kullaniyorum
yedekte 3 numarali 3 paket daha var sanirim kucuk geliyor ma 10_15 tane daha var bitsin diye ugrasiyorum:18::18:

bizede bez pasta gelmişti hediye bizde ondaki 2 nolu bezleri bitirmeye çalışıyoruz. çünkü cırt cırtları tam kavuşmuyor uclarından tutuyor resmen

slm anneler

kızmın başına bebeyagı suruyorum konak için fayda ettı gıbı.. eşim konak için şampuanı dun alamamiş. artık bugun alırsa belkı faydası olur..

bezde bız bır süredir 4 numara kullanıyoruz.. hatta evde hiç açılmamiş 2 numara bez kaldı.. markette göturup degiştirecegım.. bırde bez stogu yap dıyorlardı. stok yaptıklarım hep elımde patladı

huggies kullaniyorum ama son aldigim bezler pampers(3) bende birakiyim 2 numarayi bu gidisle 3 numaralarda kalcak gcen gun actim denemek icin 3 numaralar tam oluyordu.

bende pampers aldim iki alirsan ucuncu bedavaydi ne akillli kadinim
ama elimde kalirsa ne yapcam

Ben 3 numara kullanıyorum prima premiumdu paket azaldı bugün almaya gidicez hatta 3numara aktif bebk alıcam bende.Arkadaştan bir tane denedim beğendim :) Bir paket daha 3 numara bitirelim bakalım gerçi bizim 9 kiloya ulaşmamıza baya var :)

yavaş yavaş başlamışız buraya dönmeye sevindim kızlar. Aşımızı olduk geldik,tetikteyim umarım ateşi çıkmaz. Bende aktif bebek kullanıyorum tam oluyor şu anda. Kilosu 6.600 oldu yakındır 4 numaraya geçmemiz. Evim fena halde dağınık,muhtar gelsede toplasa...

masallah canim kuzuna tam 3 aylik mi oldu
canim ben toplayayim moralim bozuk olunca kendimi ise veriyorum bizim ev bitti yapaca is ariyorum

ben molfix 3 numara kullanıorum gayette memnunum
canbebedeb hiç memnun kalmadım bir sefer aldım pişman oldum
ama molfix kuru tutuo emio güzel bi şekilde

Biz bez ne bulursak onu aldik.huggies' in apis arasi cok kalin.oglusum parantez bacak olmasin diye almayacagimMolfix fena degildi,hic sizdirma falan yapmadi.premium care cok koku veriyor.bizim oglan gaz cikardiginda bile kokuyor,begenmedim.prima aktif bebek genelde kullandigim marka ve memnunum.

masallah canim kuzuna tam 3 aylik mi oldu
canim ben toplayayim moralim bozuk olunca kendimi ise veriyorum bizim ev bitti yapaca is ariyorum

Yok canım ya 2.5 aylığız daha. 2 aylık aşımızı ancak olduk. Vallahi ben ev işlerini iyice saldım. Taşıncam zaten,kendi haline bıraktım :)

pelincim çocuk doktoruna kartala mı gidiosun sağlık ocağına mı

Yok tatlım umutun çocuk doktorunu sevmedim pek. İlk 3 gün emmedi ya Poyraz gıcık etti adam beni. Emer emer dedi durdu,çözüm üretmedi. Gerçi nitekim emdi ama biraz empati yapabilirdi. Eimin karlısında maltepe bölge hastanesi var oraya gideceğim yarın. Henüz hiç hastane doktoruna götürmedim. Bir sıkıntımız olmadı şimdiye dek çok şükür. Yarın da kontrole götüreceğim. Sen nereye götürüyorsun. Uğurmumcuya taşınma ihtimalim varigelirsin artık bana :)

selam kızlar, nasılsınız görüşmeyeli umarım herkesler iyidir , kk da kimselere rastlayamıyordum nezamandır, baktım facede kk dayız yazılmış bakiim hemen dedim ..
bugün havalardanmıdır nedir hiç keyfim yok yarında annemin arkadaşları (teyzeler grubu:) ) bebek tebriğine gelicek hazır gelicekler bide mevlüt yapiim dedim mini birde mevlüdümüz olucak allah kısmet ederse .. geçen haftada da omurgamdaki kırıklar için mr çektirdim çok önemli birşey yok dedi doktor röntgendeki bikaç kırık çıkmış mr da da .. arada sırt ağrım tutuyo hala annemle bakıyorum kızımada biraz bunaldım sanki ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…