2010 Aralık Anneleri

geçmiş olsun canım ben facede yokum ama artık hep burdayım iş hayatı başlayınca net artık elimin altında

estamp burcu face de yazmıs amelıyatı basarılı gecmıs aynı gun de evlerıne donmusler ogluda normal hayatına dondu yazmıs. ıns sızde sorunsuz atlatırsınız bır an once sende rahatlarsınnn..

Canım geçmiş olsun.Burcu arkadışımızın oğluşu oğlu şükür iyi geçmiş.Sende üzme kendini canım.HEmencik iyileşir annesi.Tekrardan geçmiş olsun canım.Allah sağlık sıhat versin.

estamp canım geçmiş olsun, endişelenme Burcunun Umut Kaanı da oldu, gayet iyiymiş şükürler olsun, senin kızın da inşallah hemencik atlatır. Allah yardımcınız olsun...

estamp canım sanırım burcunun umut kaanıda ameliyat olucakmış facede gordum yeni..hatta olmuş cuma gunu.korkma tatlım.Allah beterinden saklasın

canım çok geçmiş olsun en kısa sürede bebişin iyileşir inşallah sende içini fersh tut pozitif düşün iyi olsun sonra bebişinde strese girer aman .....

kızlar çok sağolun ,hepinize teşekkürler...bizim ameliyat 1 hafta ertelendi,dün kan tahlillerimiz yapıldıktan sonra bugün sabah ameliyat olucaktık ama tahlil sonucunda SPOT denilen bi değer yüksek çıktı,karaciğerle alakalı bişeymiş,kulağındaki enfeksiyon için kullandığımız antibiyotik yükseltmiş,1 hafta boyunca düşmesini bekliycez...tıp fakültesinde bi prof. ameliyatı yapıcak ,baya araştırdık,içim rahat..
ama huysuzluk dizboyu...
bu arada ilk ayımızda 1 kg almıştık,bu sefer 3 haftada 500 gr almışız,biraz az geldi ama,kuzucuğumun hastalığından kaynaklanıyo galiba ...
herkesin bebişini öptümmm

canım çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur bebişin .. kilo alımı çok düşük değil bence .. ayda 600 grdan itibaren normal demişti bize dr.

walla ben pendik şifaya götüürdüm ama memnun kalmadım çocuk servisinden
kadın doğum iyiydi ama
:) walla ne güzel olur sen de bana gelirisn :))

canım çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur bebişin .. kilo alımı çok düşük değil bence .. ayda 600 grdan itibaren normal demişti bize dr.

canım çok sağoll,ilk ay 1 kilo alınca ondan az almış gibi geldi,bide zaten fıtık nedeniyle çok huzursuz,uykusuda çok kötüleşti,doktor ondan dolayıda kilo alamaz dedi...
bu arada hoşgeldin,epeydir yoktun galiba:130:

büyük büyük geçmiş olsun canım. inşallah hayırlısıyla başarılı bi operasyonla atlatacaksınız bu günleri. Allah yardımcın olsun

büyük büyük geçmiş olsun canım. inşallah hayırlısıyla başarılı bi operasyonla atlatacaksınız bu günleri. Allah yardımcın olsun

canım çok teşekkürler,inşllah hiç böyle şeylerle uğraşmadan sağlıklı bi şekilde büyütürüz bebişlerimizi...Allah hepimizin yardımcısı olsun...
ama hakikaten annelik çok zormuşş...dün bebişimin elinin üzerinden kan alırlarken daha iyi anladım...

ben hala emziğe alıştıramadım neler yapıyorum istemiyor bir alışsa çok rahat edeceğim ama

benim ki de almadı bende gaz ilacına batırdım emziği öyle öyle yavaş yavaş aldı. gaz ilacı tatlı ya hoşuna gitti ama zorlamadım da. mesela ilk başlarda 10 dk aldı attı. sonra vermedim yavaş yavaş ama cidden işe yarıyor çocuğu sakinleştiriyor zaten 3 ay olunca çocuk düzene giriyor.

of sen ne diyorsun oğlum hastene de yattıda bi hafta damarını bulamadılar, delik deşik ettiler yavrumu. en son çare kafasından açtılar damar yolunu. aksilik bu ya oğlum emdikçe beni başı terliyor bant tutmaz oluyordu bir gece benim ufaklıkta hareketli dönmek isterken sökülen bantın kenarı bana takıldı iğne kafasından çıktı. oğlumu bi çevirdim başından kan geliyor sen bendeki feryadı gör elim ayağım tutmadı koştum hemşirelerin yanına o an onlarıda bulamadım sağolsun yanımdaki kız ben afallayıp bi sağa bi sola yapınca buldu onları. ama sen bana sor neler hissettim o an. sonra ne mi oldu başa sardık damar yolu bulma olayını. sonuç oğlumun delik deşik olan elleri ve ayakları + kafası boşuna delinmiş oldu çünkü damar yolu bulanamadı benim köftede ağızdan aldı ilacını.

Kizlar bebisleriniz kakalanmis kiyafetlerini nasil temizliyorsunuz? Benim oglanin bir bodysindeki kaka lekesi ne yaptimsa cikmiyor:84:Ne koslasi kaldi ne kaynatmasi.cikmam da cikmam diye tutturdu bu kaka,ne bicim kakaymis yahu:95:

silsew diye bir site var. orda leke çıkarıcı var. 7 TLmi ne. ben ondan aldım. kıyafetlerindeki tüm lekeleri nokta bırakmıcak şekilde temizliyor. yıpratmadan hemde.

benim oğlumda almadı baştan sonra bakkal emziğiyle alıştırdım oda yetmedi arkadaşın kızınıda alıştırdım oda yetmedi aynı arkadaşın kardeşinin oğlunuda bakkal emziğine alıştırdım. ama şimdi arkadaşın kızı 7 aylık ve emziğe o kadar alışmış ki gece ağzından emzik her düştüğünde uyanıp ağlıyormuş. sanırım kötü bişiy yaptım

slm kızlar
ya şu bakkal emzziği dediğiniz ne oluyo bi de onu deneyim markası felan var mı?ben chicco dan bi emzik aldım en son tamamen kaucuk sılıkonu almadı hanımefendi,bir sürü paralar vedim emziklere almayack galiba bi de şu bakkal emziğini deneyelim...

bildiğin bakkaldan alınmış emzik ne emzikler aldım arkadaşımda aynı bi dünya para verdim yazık diyordu. markası bile var fatoş
dene derim zaten biraz kullanınca deforme oluyor hemen o zaman değiştirirsin. fatoşu hatırlıyorum kardeşimi bile büyütcek kadar eski bi marka. dene bişiy kaybetmezsin

arkadaşlar bi sorum olacak ben de aralıkda anne olmak istiyorum.bunun için martta adet olmamam mı gerekiyor yoksa nisanda mı?bu aralar yumurtlama dönemim bu ay başlamalımıyım sizce??

cnm bizim oğlan da almıyordu 10 tane farklı emzik aldık bana mısın demedi
en son bakkal emziğini aldı.Bakkaldan aldık.Bizimkinin markası fatoş:)

Bakkal emziğine alıştıktan sonra bir daha vermedim.Bana göre çok sağlıklı değil.Şuan da aventın emziğini kullanıyoruz.

tugbasi cnm çok geçmiş osun.Rabbim kuzuna biran önce şifalar versin inş annesi..
Anlattıklarını okuynca içim sızladı kıyamam ben ona yaa

arkadaşlar bi sorum olacak ben de aralıkda anne olmak istiyorum.bunun için martta adet olmamam mı gerekiyor yoksa nisanda mı?bu aralar yumurtlama dönemim bu ay başlamalımıyım sizce??

canım son adet tarihin mart olmalı diye düşünüyorum. yani nisanda olmayacaksın sanırsam galiba bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…