2010 Aralık Anneleri

panik atak olmak üzere olan birisi daha benim gibi bende tek başıma banyo yaptıramıyorum ben daha suda tutmaya bile cesaret edemiyorum babası tutuyor ben yıkıyorum suyu bşzde seviyoruz hatta çıkınca kıyametleri kopartıyoruz kıyafetlerini zor giydiriyorum ağlamasından avuta avuta giydiriyorum :)

Bizimkii de sudan çıkınca başlıyor ağlamaya Soyarken birşey yok yıkanırken yok ama kurulanmak ve giyinmek zor oluyor :))

şimdi kızı yatırdım geldim.
bugün hiç giremedim. babası gelene kadar okuldan 12ye kadar ara ara uyanarak uyuduk kızımla.
sonra misafirler gelicez dediler.
hazırlıktı yemekti hiç vaktim olmadı.
kızımın seneye giyeceği çok cici bi elbisesi daha oldu. ne ara giyecek bukadar elbiseyiş bilmem
annsi bi yandan almaya devam ediyo misafirlerin getirdikelri bi yandan
hala da teyzemizden elbise istiyoruz bi de diyoruz aşağısı kurtarmaz zara da zara diye.
benim kzıım artık emerken çok kıpraşıyo ya.
durmak bilmio yerimde. acayip şekillerde emişiyoruz.
sizinkiler nasıl

Bizimkii de sudan çıkınca başlıyor ağlamaya Soyarken birşey yok yıkanırken yok ama kurulanmak ve giyinmek zor oluyor :))

herşey o kadar zorki 35 yaşında anne olunca gerçekten zor oluyor hem ruhsal hemde fiziksel olarak fiziksel zorluklar gideriliyorda ruhsal zorlukları ne yapacağımı bilemiyorum gerçekten panik atak olmak üzereyim sanırım bebeğimin her hareketinden bir anlam çıkarmaya çalışıyorum ama hep olumsuz düşünüyorum nedense ve bunu değiştirmezsem ruh sağlığım ne olur bilemem

gunaydın kızlar nerde kalmışdık.
sanırım kv de konuyu kapatalım dicem ama akşam yıne bır olayımız oldu ben sınırden harap oldum.cocuğum memeden vazgececek neerdeyse yaa ..kucağa alışmış bide oturunca sanki biyerini sıkmışsın gibi basıyor yaygarayı,ayağa kalkıp gezince bişey yok bide oturup tv izliyor..yicem onu ben yaa..

günaydın canım. boşver fazla takılma kv olayına. benim kızı da tv ye alıştırmışlar o kadar dedim alıştırmayın diye ama dinleyen kim. dün akşam eve gittim kucağıma aldım ağlamaya başladı bu kız beni unutuyomu acaba. akşamları ne zaman alsam kucağıma ağlıyo. kv alıyo kucağına susuyo
kv kızımı kucağımdan almaya kalktı dedim sizin mesainiz bitti artık çocuğuma ben bakarım. ama nerdyse oturup ağlıcaktım sabır ALLAH sabır

gecen akşam buna benzer bır olayıda ben yasadım.eve geldim kızımı sevmeye hazırlanıyourm karsısında maymuna dondum ama benim sıpa-gettim bana değide babannesine bakıyor beniimde o an için zoruma gıttı ama .inan anne gibi olmaz kimze takılma..gerekli ilgili gosterince..

Ben 2 aylikken bakiciya verilmisim mecburen.2 yasina girmeden de krese.yani ben ne unuttum ne de unuttururum annecigimiAdaptasyon sureci biraz sancili olur ama anne kokusunu hicbir bebis unutmaz uzulmeyin

Bugun gozu kararttim oglusumla yuruyerek kizilaya inecegim.hem spor olacak hem ananeyi gorecegiz.insallah yagmuryagmaz

bende dün akşam bi baktım oğlum babasının göğsünde yüzüstü kaldırmış kafayı tv izliyor. kafayı tvden diğer tarafa döndürünce mızmızlanmaya başlıyor. zaten ya televizyon yada tavanı izliyor hatta her tavanı izlediğinde gülücükler atıyor. bende önüne geçip şaklabanlık yapıyorum bana bakıyor sonra yine tavana bakıp gülüyor.

yerim onu ben yaa.hep aynı bunlar demek..ufacık seyler bizi parmaklarında oynatıyolar helal olsun valla

oh inş canım yağmaz yağmurda gezersiniz..keşke bizimde anneannemiz yakın olsa...yaz gelsin istiyorummmmmm.

havaya bakıp duruyorum ve görünüş çok fena:18:bizim gezi iptal olacak sanırım.yaz gelse ben çocukla her gün dışardayım zaten...hiç şansı yok,kendim gibi gezenti yapacağım oğlanı

çalışmıyosun sanırım suan.hangi ildesin

benim o iş biraz karışık.ben evden çalışıyordum ama bebek olunca işleri askıya aldım vaktim olmayacağını biliyordum çünkü.yani resmi olarak mart ayı ortasından itibaren evimin kadını çocuğumun anası olacağım tam zamanlı:)) ankaradayım canım

oh oh ne guzel.bende evimin kadını cocuğumun anası olmak için gun sayıyıorum hakkımızda hayırlısı..

valla becerebilsem raporla falan uzatırdım bu süreyi ama gözüm kesmedi.annemim bir elemanı çocuğunu 2 yaşına getirdi raporla

süpermiş valla benim öle bir şansım yok oğlumla ben bu gerçeği kabullenmek zorundayız maalesef. ben bir iş kadınıyım oda bir iş kadını çocuğu.

süpermiş valla benim öle bir şansım yok oğlumla ben bu gerçeği kabullenmek zorundayız maalesef. ben bir iş kadınıyım oda bir iş kadını çocuğu.

ben de çalışan bir annenin çocuğuyum üstelik işkolik bir annenin.herhangi bir ruhsal travma sahibi falan olmadımbenim durumum biraz farklıydı o yüzden işe ara vermem daha uygun oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…