2010 Aralık Anneleri

millet neler beceriyor yaa helal olsun bravo.

önce sağlık bakanlığında kızakta da olsa yukarılardan bir koca bulacaksın,sonra çok kıymetli bir çocuk doğuracaksınbizim veletler saldım çayıra büyüyebilir ya!!!herkesin bebeği kıymetli ama adamın varsa her şey yapılır bu memlekette

walla bn ızın alırken bile utanıyorum işyerimden annen rapor bitimi işden cıkarsa bile onun işine gelri tazmınat işsizlik parası vs..iş biraz arka sağlamlığı adama boyle rahat davranma hakkı veriyor.doğru bu ulkede dayınvarsa yukardan senden iiyisi yok

annem devlet memuru hayatım ama yine de o dairenin belki tüm dairelerin tarihinde bir ilki başardı kadın
arkadaşlar bebekleriniz sesli gülücükler atmaya başladımı?

bizimki başladıama kahkaha ile ıyk sesi arasında bir ses

günaydın kızlar. bakıyorum da kv ler çekiştirilmişş.
işe başlanmış tabi sizin için zorluklar başlamış.
bebeğini paylaşamama.
ben bazen kızım babasına bile fazla gülücük atınca kıskanıyorum
sonra aaaa saçmalama diyorum.
en çok beni sevmeli çünkü onu en çok ben seviyorum duygusu bu galiba.

neyse dün akşam misafirlerim var demiştim
şu etimekli tatlıyı yaptım
bayıldlar
ikincileri istediler.
ama son dakika yetiştirdim

bizimki gülüo da öle kahkaha şeklinde değil henüz.
ama biz bişi söleyince cevap verio resmen.
öle zevkli oluyoki konuşması
bayılıyorum o çıkrdığı seslere.
onalrı uzatıyo seğişik sesler.
ama rüyasında bi kez kahkahayla güldü resmen ve öle güzelki kızlar.
sanrıım onlar başlayınca her dakika yanalrında olucaz hiçbirini kaçırmamamk için

kesinlikle deryacım.benim acıp goğsume sokasım geliyor benle heryere gelsin istiyorum ama maleseff((

sen böyle anlatınca acaba benim kızda sorunmu var diyorum sıpa canı isterse azcık yandan gülüyo o kadar gerisi yok

benim oğluşumda duduşlarını uzatıyor heyecanlı heyecanlı garip garip sesler çıkartıyor bazen birden bağırıyor şahlanır gibi bide yutkunuyor konuşmaya çalışınca ağzında geveliyor sanki kelimeleri.
bende bi kez şahit oldum sesli gülmesine oda telefonda benle konuşmaya çalışıyordu.annem dedi duydun mu diye ben telde şok olmuştum tabi. eve gittimmi onunla konuşmak güldürmek için öle çok uğraşıyorum ki annem aç değilsin galiba diyor. unutuyorum napimm

bizimkide kıkır kıkır gülüyor maşallah
bende dün aldım kızımı kangurumuzla 15dk yayan gezdik
sonra bindim dolmuşa 30dk lık mesafede anneme gittik
dolmuştan inincede 10dk geze geze gittim anneme
eee bi yerden başlamak lazımdı
cesaretlendim valla
evden çıkınca 5dk.ya uyudu kızım
taa annemin evine yaklaşana kadarr
bundan sonra sık sık yaparım ama
hareketsizlikten baldırlarım ağrıdı bugün
bu hallere düşcek insanmıydık
biz

en guzelini yapmışsın sinemcim kanguru ben almadım alsammı dıye dusunuyorm kilo aldıkca tasımasıda zor olucak .kaç kiloya kadar taşınıyormuş kanguruda bigin varmı?

iyi cesaretlenmişsin gerçekten bizde ananeye çok gittik ama ilk zamanlar portbebede şimdide bebek arabamızla gidiyoruz

en guzelini yapmışsın sinemcim kanguru ben almadım alsammı dıye dusunuyorm kilo aldıkca tasımasıda zor olucak .kaç kiloya kadar taşınıyormuş kanguruda bigin varmı?

canım benim aldığım 9kg ya kadar ama 11kg kadar olanıda var ama 11kg.da taşımak zor olur gibi geliyor bana
ben çok memnun kaldım bütün yaz böle idare edebilirim
ama hamlıktan bacaklar bugün sızlıyo sorma bide spor yapmış insanım
hiç böle olduğumu bilmem 1senedir yatınca böle oluyomuş demek

iyi cesaretlenmişsin gerçekten bizde ananeye çok gittik ama ilk zamanlar portbebede şimdide bebek arabamızla gidiyoruz

evet canım ya bende gezdim baya ama yayan 2. çıkışım ilkinde babamla çıkmıştık dün tektim
ayy benim tek korkum yollarda acıkırsa ağlarsa ne yaparım diyedi
onuda hemen emzirdim öle çıktım halloldu
mama vermiyorum sağmıyorumda öle elimi kolumu bağlıyo işte

iyide benim oğlum şimdiden 6 kg oldu bile :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…