2010 Aralık Anneleri

hepınıze ıyı geeceler kızlar ben yatıom bugun ası olduk gecenın nasıl geccegı bellı olmaz o yuzden fırsatı kacırmayayım (bu arada demın atesı 37.8 cıktı soydum oglanı calpol verdım dusurdu bıraz allahım tum meleklerımızı korusun

cnım çok geçmiş olsun,inşallh bebişin en kısa sürede toparlar,hiçbişeyiniz kalmaz...bu günleride unutuuur gidersiniz...

kızlar merabalar...
gz i,çin eczanelerde zinco diye bi bitkisel yağ karışımı satılıyo,kullandınız mı bilgisi olan varmı?

kızlar merabalar...
gz i,çin eczanelerde zinco diye bi bitkisel yağ karışımı satılıyo,kullandınız mı bilgisi olan varmı?

Ben kullandim ama pek faydasini gormedim.aslinda hicbir gaz ilacinin gormedim yaBirsey kullanmiyorum uzun suredir,mete kendi kendine cikarmayi ogrendi

kızlar merabalar...

bizde kullandık ama bizdede işe yaramadı hatta sab simplex var onuda kullandık oda işe yaramadı muskatla atlattık biz. şimdide maşallah gaz sorunuzum yok kendi kendine atıyoruz

ya arkadaşlar ben bişiy daha sormak istiyorum az evvel işte olduğm için süt sağıyordum göğsüm çatlamış kenardan süte kan karıştı. normalde göğsüm yarayken de kan geliyordu ister istemez yutuyordu onu. dr öle diyormuş başkasından duydum. şimdi size sorum böle bişiyle karşı karşıya kaldınız mı sütüm çöp mü oldu?

canım hıc basıma gelmedı bılmıyorummm gecmıs olsun zeytın yaı sur bana ıyı gelmıstıı

canım gecmıs olsun benımde cok yara olmustu doktor verme yara olan gogsunu demıstı,çunku kızım bı kez kan kustu gogsumden hep emmıs kanı,bence verme o sütü...

Ben kullandim ama pek faydasini gormedim.aslinda hicbir gaz ilacinin gormedim yaBirsey kullanmiyorum uzun suredir,mete kendi kendine cikarmayi ogrendi

bizde kullandık ama bizdede işe yaramadı hatta sab simplex var onuda kullandık oda işe yaramadı muskatla atlattık biz. şimdide maşallah gaz sorunuzum yok kendi kendine atıyoruz

canım biz ilk önce onu kullandık ama işe yaramadı bize om-x iyi geldi
kızlar hepinize teşekkürler...

canım,lansinoh kullan çatlağın için, bana çok iyi gelmişti bu krem...
bu arada süte kan karışması çok azsa önemli diil,ama belli bir miktarı geçince tehlikei,mutlaka doktora danış ,geçmiş olsun canım.

ya görünce hemen çektim ama az kaçmış içine rengi hafif değişince anladım süte karıştığını.zaten sütüm az geliyor çok üzüldüm burdaki arkadaşlarda yok bişiy olmaz falan diyince, sizede sorim belki bir yaşayan yada bilgisi olan vardır diye düşündüm.

Ben de kupa dolusu cay icmeyi ozledim ama napalim bardakla koklaya koklaya istegimi gidermeye calisiyorum

Ben içiyorum valaha.İlk aylar günde 3 bardak ,içiyordum, hamilelikte tiksinmiştim.Şimdi günde 6 7 bardak siyah çay içiyorum.Ne yapıyım ama çok seviyorum : )Yanlış mı yapıyorum acaba.

Ben 2 haftadır yavaş yavaş baklagil yemeye başladım, salata yemiyordum artık yiyorum.Gaz yapan ne varsa hayatımdan çıkarmıştım, hayatım zehir oldu ama : ) Zaten gaz sorunumuz çok yoktu, şimdi de kendi kendine çıkarmaya başladı kızım.

Humana steel tee içmeyi bıraktım günde 2 fincan rezene içiyorum, süt yapıyor evet.Bulgur pilavı da bende süt yapıyor ve salata.Ama en güzel süt yapan şey -UYKU- : )

iLlk sağmaya başladığımda benimde 1 göğsümden kan geliyordu.Süt kanalların açılıyor , kanama bu yüzden bende bir kaç sağmadan sonra kan gelmemeye başlamıştı.

Son düzenleme:
walla kızlar ben ilk günden beri herşeyi yiyip içiorum
ekstra bişe yemeiorum içmiorum sütüm için
ama üzüldüğüm zaman azalıo sütüm 2 defa tecrübe ettim

ondan demek 3-4gündür harika uyuyoruz masalla memeler taş gibi çocuk ağızıyla tutamıyor yumşak değil ya bende makas yapamıyorum,yoksa yiceklerimde bi değişiklik yok ama uykumuz güzel,bende 2-3gün gaz ilacı kullandım okadar bizimde pek sorunumuz olmadı maşallah şimdide bitti yani tabi istisna durumlar olabiliyor arada

üzülme canım hem sütün azalır ama allah korusun kesilebilirde,bişey dikkat ettim bizim satlarda da 2 gün fark vardı aramızda canım doğumda öle olmuş

Kesinlikle bende azcık üzüleyim, stres yapayım azalıyor sütüm.Yemek içmek bahane moral ve uyku çok önemli.

Bizde artık uzun uyuyoruz.Biliyorsun 2 saat ara ile kalkıyordu şimdi 3,5 4 saat yatıyoruz .Uyanık kaldığımız zamanlar kısaldı.Gece ve gündüzü biliyor kızım.Ama artık ben uyuyamıyorum

Masal ne kadar uyuyor geceleri? uyandığı zaman hemen yatıyor mu peki? benim ki bazen 1,5 saat uyanık kalıyor : )

Son düzenleme:

ayy canım olsun onada şükür eskiden neydi o öle 1.5 saatte bir uyanıyoduk bizim gece uykumuz bayadır oturmuştu ama şimdi saatleri uzadı 10-30da yatıyo ben o uyanmadan 12lerde emziriyorumki yatayım rahat rahat diye 4le 5 arası uyanıyor hiç gözünü bile açmıyor nerdeyse emiyor uyuyor kakasını yaptıysa açıyorum altını ama o yine öle 1-2 bakınıp uyuya kalıyo altını açarken sonra uyanmalarımız 2 saate düşüyor ama yada 2,5 sabah 10a kadar uyuyor böyle gündüzde 3-4 kere 1-1,5 saat uyuyor kalanlarda da oyun oynuyoruz falan,gündüz daha uzun uyanık tutmaya çalış canım gündüz nasıl uyuyor eliz,gece masalı istesem uyandıramıyorum yani memede bile uyanmıyor(maşallah diyim ben kendim)
yalnız biz bişey geliştirdik gayet istemsiz oldu nasıl olduğunu bile anlamıyorum 1 haftadır her uyumasında beşiğine koyuyorum kendisi uyuyor,dönencesini açıyorum ona bakıp dinlerken uyuyor,kucağımda uyumak istemiyor bile mız mızlanıyor meme bittikten sonra, ayy okadar rahatlattıki bu beni anlatamam yeri geliyor 1 saat uyutcam diye uğraşıyordum gündüzleri kollarım tittriyordu,diyorum hastayken çok üzdü çok yordu bu kız beni gönlümü almaya çalışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…