2010 Aralık Anneleri

su bogazina kacirma meselesi bizimde cok basimiza geliyo maalesf
sinir oluyorum yaa
odum kopuyo o anda
bu arada grip oluyorum galba zaten bogazim kotuydu
balli limon ictim simdi

evde humana kımyonlu rezene var bende ıcemmm deneyemm bari...ben fasulye vs hıc bişi yemıom...

su bogazina kacirma meselesi bizimde cok basimiza geliyo maalesf
sinir oluyorum yaa
odum kopuyo o anda
bu arada grip oluyorum galba zaten bogazim kotuydu
balli limon ictim simdi

aman sakın olma canım biz bu hafta analı kızlı çok çektik nezleden günde 3 posta portakal sık valla

evde humana kımyonlu rezene var bende ıcemmm deneyemm bari...ben fasulye vs hıc bişi yemıom...

bende de humana var canım o çok süt yapıyor geceleri valla bana,su bardağına kadar yapıyorum hem bebeğimede yarıyor,canım onları ye ama çok önemli hem süt çok yapıyor hemde sütün kalitesini arttırıyor baklagiller,kızın az emse bile kilo alımı çok olur varsın gaz yapsın canım diğeri daha önemli

benımkı oglan kılomuz cok sukur ıyı gıdıyor o yuzdende 1 ay daha boyle devam edıyım dıyorum..

ya bır gun barbunya yemıstım o gun cezamı cok kotu cektım o gun tovbe ettım bulgur fasulye nohut yok hayatımda su an tum gaz yapan yıceklerı protesto edıyorum:84::84:

portakalda gaz yapioyomus diye yiyemiyorum sinemcim ya
kivi yedim c vitamini diye
bayaa sifayi kaptim gibi
hapsirmayada basladim su an

canım doktor bana portakal ve mandalına lımon ıcın gunde 1 den fazla yeme demıstı gazdan zıyade pısık yapıomus.. sen kıvı yemekle en ıyısını yapmıssınn

Ben günde iki bardak süt içiyorum şekerli şimdi yine içicem geceye hazırlık :)) Birde 2 bardak rezene içine az ıhlamur birde tane kimyon birazda limon :))) Süte iyimidir bilmem ama maşallah bende oğluşta gazdan yana rahatız.

CAnım baklagil yiycen zaman ıslattıktan sonra pişirmeden önce azcık haşla o suyu dök öyle pişir o zaman gaz yapmıyor.Ben öyle yapıp yiyorum hiç bişeycik olmuyor valla.

portakalda gaz yapioyomus diye yiyemiyorum sinemcim ya
kivi yedim c vitamini diye
bayaa sifayi kaptim gibi
hapsirmayada basladim su an
aaa ben onu bilmiyordum geçen hafta tükettiğim portakalın haddi hesabı yok canım hiçte masalım öle zorlanmadı değişik bi durumu olmadı yani,bugün bile 3kere sıktık canım günde 9portakal oluyor valla

sibelcim biliyorum canım ya,kızın yazdığımı bile farkında değilim oğlun olduğunu bilmezmiyim,kendiminkini mi düşündüm neden yazdıysam sen deyince farkeetim bende
kilosu iyiyse aman boşver ozaman bizim kız orta kararda o yüzden ayda 1100-1200 arası alıyorduk böylelikle,ama bu ay almaz okadar 2 haftada 250gr almış yazık yavrum hastalıktan,seninki nasıl iyi demi canım kilo alımı nasıldı hastalık döneminde tarttılarmı hiç,çocuk dr.una nereye gidiyorsun sen tatlım,ben yine doğum yaptığım hast.ede gidiyorum

CAnım baklagil yiycen zaman ıslattıktan sonra pişirmeden önce azcık haşla o suyu dök öyle pişir o zaman gaz yapmıyor.Ben öyle yapıp yiyorum hiç bişeycik olmuyor valla.

iyi olmazmı canım hem süte hemde gaza iyi bende rezene hep içiyorum benim kızda pek bi rahat en zorlandığı zaman bile 10dk kendine kendine uğraşıp çıkarıyor

bende haşlıyorum ve suyunu döküyorum ilk önce ondan pek gaz olmuyor sanırım birde yemeklerin içinede kimyon dökünce gaz yapmıyor kızlar ilk zaman yemeğin iççine döküyordum eşim seviyordu ama baymasın iyice diye yemeğe değilde kendi tabağıma dökmeye başladım sonra

bende onu sorcaktım gaz probemı bıten varmı? yada azalan...

Valla canım dilimi ıssırıyım maşallah diyim bizim genel bir gaz problemimiz olmadı.Sadece bir kere yeşil mercimek yedim bana değil oğluşa çok gaz yaptı.Onun dışında şükür iyiyiz.Ben içtiğim rezenelere bağlıyorum.GAz ilacı kullanmıyorum çünkü.BAşlarda kullandık bıraktık.

sibelcim biliyorum canım ya,kızın yazdığımı bile farkında değilim oğlun olduğunu bilmezmiyim,kendiminkini mi düşündüm neden yazdıysam sen deyince farkeetim bende
kilosu iyiyse aman boşver ozaman bizim kız orta kararda o yüzden ayda 1100-1200 arası alıyorduk böylelikle,ama bu ay almaz okadar 2 haftada 250gr almış yazık yavrum hastalıktan,seninki nasıl iyi demi canım kilo alımı nasıldı hastalık döneminde tarttılarmı hiç,çocuk dr.una nereye gidiyorsun sen tatlım,ben yine doğum yaptığım hast.ede gidiyorum
[/QUOTE]

canım kılomuz 5700 gr. hastanede kalırken kılosu degısmedı yanı kılo almadı ama o kadar emmemesıne ragmen ben kılo kaybetmedıgıne sukrettım..aslında bana bezlerken fılan bacakları ıncelmıs gelmıstı ama tartıda aynı cıkınca cok sevınmıstım.

bende dogum yaptıgım hastanede devam edıyorum doktorumuz buket hanım. memnunuz hatundan.

canım doktor bana portakal ve mandalına lımon ıcın gunde 1 den fazla yeme demıstı gazdan zıyade pısık yapıomus.. sen kıvı yemekle en ıyısını yapmıssınn

bunu hele hiç duymamıştım canım 1haftadır hergün günde 3keere yedim gerçekten ve 9 port. günde yani ama hiç pişikte olmadı belki tetikliyordur bilmiyorum ki masalla nezle olduğumuzda dr. bana sen birşey kullanamıyorsun o yüzden meyveyle doğal yolla geçir dedi,ıhlamur adaçayı portakal suyu falan demişti

bende 2-3 kere gaz ilacı kullandım okdar oda 20-25günlükken sonra karına masajlarla geçirmiştim o dönemi bitti gibi bişey şuara maşallah diyim bende

hepınıze ıyı geeceler kızlar ben yatıom bugun ası olduk gecenın nasıl geccegı bellı olmaz o yuzden fırsatı kacırmayayım (bu arada demın atesı 37.8 cıktı soydum oglanı calpol verdım dusurdu bıraz allahım tum meleklerımızı korusun

canım banada öle demişti dr. biz aşıdan sonra 2gün ateşlenip hemen ertesi gün nezle olunca 1 hafta ben çok kormuştum dr.ben ağır hastalıklarda kilo kaybı beklerim dedi senin düşmemiş hatta 11 günde 250gr almış dedi ama tabi normalde 2 haftada 600gr alıyordu moralini bozma sen çok pimpiriklenmişsin dedi benimkide 5250 :)
seninde eksiye düşmemesine sevindim canım,şimdi emme durumu nasıl biz toparladık maşallah

canıım çok geçmiş olsun çok dilkkat et valla mümkünse uyuma bugün ben aşıdan sonra çok çektim canım bizimde 38.2ye kadar çıktı 2gün calpolle anca düşürdümbirde ıslak mendil koy canım hep başına sık sık değiştir onu canım bize çok iyi gelmişti,acil hemşiremizde yapabilirsin öle demişti,inşallah bu kadarla kalır bide çıkmaz ateşi cnm

İyi geceler canım.İnşallah ateş çıkmadan rahat bir gece geçer canım.Bende kaçar benimde migrenim tuttu gidim mutfak toplayıp yatim.Herkese iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…