Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben hamilelikte süte boğulmuştum resmen ama masaldan sonra haftada 1 içiyor gibi bişeyim,nohuttan fasülyeden hiçbirşeyden kısmıyorum amasüt feci gaz yapıyor gibi kızıma,bende gaz için içiyordum rezeneyi sütten masalada geçer hem diye anam bir baktım geceleri göğüslerim taş gibi olmaya başladı,humana steel tea nin içinde de rezene var ya zaten,demekki süt olmasında katkılı gerçekten
su bogazina kacirma meselesi bizimde cok basimiza geliyo maalesf
sinir oluyorum yaa
odum kopuyo o anda
bu arada grip oluyorum galba zaten bogazim kotuydu
balli limon ictim simdi
evde humana kımyonlu rezene var bende ıcemmm deneyemm bari...ben fasulye vs hıc bişi yemıom...![]()
aman sakın olma canım biz bu hafta analı kızlı çok çektik nezleden günde 3 posta portakal sık valla
bende de humana var canım o çok süt yapıyor geceleri valla bana,su bardağına kadar yapıyorum hem bebeğimede yarıyor,canım onları ye ama çok önemli hem süt çok yapıyor hemde sütün kalitesini arttırıyor baklagiller,kızın az emse bile kilo alımı çok olur varsın gaz yapsın canım diğeri daha önemli
portakalda gaz yapioyomus diye yiyemiyorum sinemcim ya
kivi yedim c vitamini diye
bayaa sifayi kaptim gibi
hapsirmayada basladim su an
benımkı oglankılomuz cok sukur ıyı gıdıyor o yuzdende 1 ay daha boyle devam edıyım dıyorum..
ya bır gun barbunya yemıstım o gun cezamı cok kotu cektım o gun tovbe ettım bulgur fasulye nohut yok hayatımda su an tum gaz yapan yıceklerı protesto edıyorum:84::84:
aaa ben onu bilmiyordum geçen hafta tükettiğim portakalın haddi hesabı yok canım hiçte masalım öle zorlanmadı değişik bi durumu olmadı yani,bugün bile 3kere sıktık canım günde 9portakal oluyor vallaportakalda gaz yapioyomus diye yiyemiyorum sinemcim ya
kivi yedim c vitamini diye
bayaa sifayi kaptim gibi
hapsirmayada basladim su an
benımkı oglankılomuz cok sukur ıyı gıdıyor o yuzdende 1 ay daha boyle devam edıyım dıyorum..
ya bır gun barbunya yemıstım o gun cezamı cok kotu cektım o gun tovbe ettım bulgur fasulye nohut yok hayatımda su an tum gaz yapan yıceklerı protesto edıyorum:84::84:
CAnım baklagil yiycen zaman ıslattıktan sonra pişirmeden önce azcık haşla o suyu dök öyle pişir o zaman gaz yapmıyor.Ben öyle yapıp yiyorum hiç bişeycik olmuyor valla.
Ben günde iki bardak süt içiyorum şekerli şimdi yine içicem geceye hazırlık :)) Birde 2 bardak rezene içine az ıhlamur birde tane kimyon birazda limon :))) Süte iyimidir bilmem ama maşallah bende oğluşta gazdan yana rahatız.![]()
CAnım baklagil yiycen zaman ıslattıktan sonra pişirmeden önce azcık haşla o suyu dök öyle pişir o zaman gaz yapmıyor.Ben öyle yapıp yiyorum hiç bişeycik olmuyor valla.
bende onu sorcaktım gaz probemı bıten varmı? yada azalan...
bende onu sorcaktım gaz probemı bıten varmı? yada azalan...
canım doktor bana portakal ve mandalına lımon ıcın gunde 1 den fazla yeme demıstı gazdan zıyade pısık yapıomus.. sen kıvı yemekle en ıyısını yapmıssınn
canım kılomuz 5700 gr. hastanede kalırken kılosu degısmedı yanı kılo almadı ama o kadar emmemesıne ragmen ben kılo kaybetmedıgıne sukrettım..aslında bana bezlerken fılan bacakları ıncelmıs gelmıstı ama tartıda aynı cıkınca cok sevınmıstım.
bende dogum yaptıgım hastanede devam edıyorum doktorumuz buket hanım. memnunuz hatundan.
hepınıze ıyı geeceler kızlar ben yatıom bugun ası olduk gecenın nasıl geccegı bellı olmaz o yuzden fırsatı kacırmayayım (bu arada demın atesı 37.8 cıktı soydum oglanı calpol verdım dusurdu bıraz allahım tum meleklerımızı korusun
hepınıze ıyı geeceler kızlar ben yatıom bugun ası olduk gecenın nasıl geccegı bellı olmaz o yuzden fırsatı kacırmayayım (bu arada demın atesı 37.8 cıktı soydum oglanı calpol verdım dusurdu bıraz allahım tum meleklerımızı korusun