kv ile 16.gün; Allah ım sanaaa geliyorum yarabbim....
bu arada kızlar benim kızın gazı tam gaz devam doğalgaz borusu gibiyiz valla...kızlar bu süt olayı bence genetik...valla gelmiyosa ne yaparsan yap gelmio...bu arada süt sağmayı da öğrendim meğersem ben kızımı emzirdikten sonra sağıyordum ondan bi şey cıkmıomus...
öldürdün beni gülmekten,insanı nasılda hak yoluna sokuyorlar demi
ne alemsin sen :))gaz olayıda genetik olabilir belki canım ben hiç dikkat etmiyorum ama artık gazını yapıyor kızım
ondan demek 3-4gündür harika uyuyoruz masalla memeler taş gibi çocuk ağızıyla tutamıyor yumşak değil ya bende makas yapamıyorum,yoksa yiceklerimde bi değişiklik yok ama uykumuz güzel,bende 2-3gün gaz ilacı kullandım okadar bizimde pek sorunumuz olmadı maşallah şimdide bitti yani tabi istisna durumlar olabiliyor arada
üzülme canım hem sütün azalır ama allah korusun kesilebilirde,bişey dikkat ettim bizim satlarda da 2 gün fark vardı aramızda canım doğumda öle olmuş
valla kv ile yasayınca ınsan Allaha sıgınıyor ıste...aslında kar zarar hesaplaması yapıom arada kızım ağır basıo ondan sesimi cıkarmıom hani Allah için öle cok da problem yaratmıo kv ama arada da cıldırtıo beni:84:şöyle acasım gelio ağzımı geri susuom ...
Slm kızlar sizin sat kaç balem benim reglim 8 Mart'ta geldi 13 unde bitmişti 8 araliktada dogum yaptım :)) belki pandamla bir gün var doğumda senle de fazla yoktur o zaman valla yay burcu doğurdum kızımı yukselenide yay ne yapcam bilmiyorum yay burçlarını da pek secvem çok antipatik oluyorlar yay burcu olanlar üzerine alınmasın bir iki arkadasım varda ondan soyliyorum.. sagı solu belli olmuyor.. Diyorumda onlara ananız başka ayda niye doğurmadı sizi diye:)) basıma geldi :)) kurban olurum ben böyle burca şimdi
benimde 13 marttı cnm 11 aralıka doğum yaptım bende,ayy benimde ilk defa yay burcu bi yakınım oluyor bizde kış doğumlu pek yok bakalımla kızımla öğrencem bu burcun özelliklerini
ayy canım olsun onada şükür eskiden neydi o öle 1.5 saatte bir uyanıyoduk bizim gece uykumuz bayadır oturmuştu ama şimdi saatleri uzadı 10-30da yatıyo ben o uyanmadan 12lerde emziriyorumki yatayım rahat rahat diye 4le 5 arası uyanıyor hiç gözünü bile açmıyor nerdeyse emiyor uyuyor kakasını yaptıysa açıyorum altını ama o yine öle 1-2 bakınıp uyuya kalıyo altını açarken sonra uyanmalarımız 2 saate düşüyor ama yada 2,5 sabah 10a kadar uyuyor böyle gündüzde 3-4 kere 1-1,5 saat uyuyor kalanlarda da oyun oynuyoruz falan,gündüz daha uzun uyanık tutmaya çalış canım gündüz nasıl uyuyor eliz,gece masalı istesem uyandıramıyorum yani memede bile uyanmıyor(maşallah diyim ben kendim)
yalnız biz bişey geliştirdik gayet istemsiz oldu nasıl olduğunu bile anlamıyorum 1 haftadır her uyumasında beşiğine koyuyorum kendisi uyuyor,dönencesini açıyorum ona bakıp dinlerken uyuyor,kucağımda uyumak istemiyor bile mız mızlanıyor meme bittikten sonra, ayy okadar rahatlattıki bu beni anlatamam yeri geliyor 1 saat uyutcam diye uğraşıyordum gündüzleri kollarım tittriyordu,diyorum hastayken çok üzdü çok yordu bu kız beni gönlümü almaya çalışıyor
evet canım tam 39da doğum yaptım ben,ya ben kv le çok iyiyimdir hiç böyle bir dialog bile geçmedi 7yıldır aramızda ben sert yaptım biraz kadın hiçbişey yapmadı aslında ama napabilirim morallerim bozuktu :)) öle deyip teselli ediyorum kendimi buarada niye limon sıkılırmışki
bende uyanık kalmadığımız için hiç zorlanmıyorum canım ama ilk zaman emzirirken hep başım düşüyordu valla uyukluyordum,ama ozaman çok zırt pırt kalkıyorduk tabi rahatladık biraz ohhhağzına sağlık canım aynı bizim düzeni anlatmışsın... ya ben geceleri uyanırken zorlanmıyorum ama sabah 6*8 arası zorlanıyorum.. uyku çok talı oluyor... ama bakınca da bebeğim daha tatlıııı
gozlerı parlak olsun dıe lımon sıkılırmıs.. ayol varsn parlak olmasın ben lımonla canını yakacagıma ... ufacık yaramıza bıle degse lımon nasıl acıo goze nasıl damlatam mınnacık bebegınnn . dedım hastanede mıkrplar ıcın dmlasını yaptılar zaten dedım kapadıım konuyu
Slm kızlar kızım uyudu sonunda.. Yarın esım calismiyor ins gezeriz biraz gs macı varmis 15h. 00 de o zamana kadar gezzek yeter :)) ama daha söylemedim dışarı çıkalım diye. Baba kız uyuyorlar bende tel den giriyorum herzaman ki gibi .. Canım çikolata istiyor yaa.. hayır diyemedigm cikolatlar bana kilo aldirmaktan başka zararı yok .. Hamileliğimde bu kadar istemedim yaa..
Kiloları veriyormusunuz ben bir aydır ayniyim 59 ama 60 diyecek artık gece yatmadan önce 60 gorunuyorm malesef(
off ya uykum var fecı kocam yenı geldı banyo yapabılcem sonunda oglanın ıyıce dalmasını beklıyorum .. bıde bısı sorcam banyoya gırmeden once sutunuzu sagıomusunuz? ben sagmazsam az sut bıle oolsa damlıo yerlere bende ole bır cozum buldum sagıp gırıyorum . rahatca yapıom banyomu ...bıtek sorun bendemı acaba ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?