2010 Aralık Anneleri

bu arada kızlar benim kızın gazı tam gaz devam doğalgaz borusu gibiyiz valla...kızlar bu süt olayı bence genetik...valla gelmiyosa ne yaparsan yap gelmio...bu arada süt sağmayı da öğrendim meğersem ben kızımı emzirdikten sonra sağıyordum ondan bi şey cıkmıomus...

Son düzenleme:

ne alemsin sen :))gaz olayıda genetik olabilir belki canım ben hiç dikkat etmiyorum ama artık gazını yapıyor kızım

öldürdün beni gülmekten,insanı nasılda hak yoluna sokuyorlar demi

ne alemsin sen :))gaz olayıda genetik olabilir belki canım ben hiç dikkat etmiyorum ama artık gazını yapıyor kızım

valla kv ile yasayınca ınsan Allaha sıgınıyor ıste...aslında kar zarar hesaplaması yapıom arada kızım ağır basıo ondan sesimi cıkarmıom hani Allah için öle cok da problem yaratmıo kv ama arada da cıldırtıo beni:84:şöyle acasım gelio ağzımı geri susuom ...

Son düzenleme:

Slm kızlar sizin sat kaç balem benim reglim 8 Mart'ta geldi 13 unde bitmişti 8 araliktada dogum yaptım :)) belki pandamla bir gün var doğumda senle de fazla yoktur o zaman valla yay burcu doğurdum kızımı yukselenide yay ne yapcam bilmiyorum yay burçlarını da pek secvem çok antipatik oluyorlar yay burcu olanlar üzerine alınmasın bir iki arkadasım varda ondan soyliyorum.. sagı solu belli olmuyor.. Diyorumda onlara ananız başka ayda niye doğurmadı sizi diye:)) basıma geldi :)) kurban olurum ben böyle burca şimdi

boşver açma,açsan busefer yenii şeyler doğcak onlarıda kafana takcan bari tek şeyi kafana tak daha iyi,hem yaşlı başlı insan boşver sen terbiyeni bozma,o düşünsün yaptıklarını,
bende geçen kv ye ters yaptım biraz sonra çok üzüldüm
masal hastayken çok öksürüp kusuyordu ya kızım başladı öksürmeye bende hemen kucağıma aldım
ama yüzü bana dönük
kv de baktım kalktı ayağa almaya çalışıyo kucağımdan napıyonuz siz dedim kızım öle tutma ağzıuna gelirse kusamaz dedi
tamam 1dk ben yaparım dedim hala almaya çalışıyo 1dk ya müsade edermisiniz dedim
sen çok korkuyosun korkm a bişey olmaz dedi kusup tıkanıyo ama dedim korkma korkma dedi hayret bişey ya dedim bende ama kadın gık demedi ya
sonra çok utandım 65 yaşında kadın yani,çok ayıp ettim sonra bende öle akşama telefon ettim napıyonuz demek için gönlünü almış oldum :)) yazık yani normalde yapmam işte ama korkudan kadını azarladım azıcık haksız yere,ama olsun yine olsa yine öle davranırdım heralde o panikle

benimde 13 marttı cnm 11 aralıka doğum yaptım bende,ayy benimde ilk defa yay burcu bi yakınım oluyor bizde kış doğumlu pek yok bakalımla kızımla öğrencem bu burcun özelliklerini

benimde 13 marttı cnm 11 aralıka doğum yaptım bende,ayy benimde ilk defa yay burcu bi yakınım oluyor bizde kış doğumlu pek yok bakalımla kızımla öğrencem bu burcun özelliklerini

sınem m tam 1 hafta var aramızda hem sat hemde dogum tarııhı 20 mart sat 18 aralık dogummm...tam 39 hafta dımı senınde...

bu arada kv yı bosver hem gonlunude almıssın zaten .. ya bu kv ler neden sınır bozmak ıcın varlar bılmıom... banada gecen bebgın gozune lımon ddamlattınmı dıe sordular : ıyıkı uzaktalar bende allaha kosanlardan olurdum heralde...

evet canım tam 39da doğum yaptım ben,ya ben kv le çok iyiyimdir hiç böyle bir dialog bile geçmedi 7yıldır aramızda ben sert yaptım biraz kadın hiçbişey yapmadı aslında ama napabilirim morallerim bozuktu :)) öle deyip teselli ediyorum kendimi buarada niye limon sıkılırmışki

ağzına sağlık canım aynı bizim düzeni anlatmışsın... ya ben geceleri uyanırken zorlanmıyorum ama sabah 6*8 arası zorlanıyorum.. uyku çok talı oluyor... ama bakınca da bebeğim daha tatlıııı

gozlerı parlak olsun dıe lımon sıkılırmıs.. ayol varsn parlak olmasın ben lımonla canını yakacagıma ... ufacık yaramıza bıle degse lımon nasıl acıo goze nasıl damlatam mınnacık bebegınnn . dedım hastanede mıkrplar ıcın dmlasını yaptılar zaten dedım kapadıım konuyu

bende uyanık kalmadığımız için hiç zorlanmıyorum canım ama ilk zaman emzirirken hep başım düşüyordu valla uyukluyordum,ama ozaman çok zırt pırt kalkıyorduk tabi rahatladık biraz ohhh

aa ilk defa duydum canım herkes bişeyler diyor zaten herbirininkini yapmaya kalksan bebekler helak olur valla iyi demişsin,parlamayan gözmü olurmuşki ayrıca

Slm kızlar kızım uyudu sonunda.. Yarın esım calismiyor ins gezeriz biraz gs macı varmis 15h. 00 de o zamana kadar gezzek yeter :)) ama daha söylemedim dışarı çıkalım diye. Baba kız uyuyorlar bende tel den giriyorum herzaman ki gibi .. Canım çikolata istiyor yaa.. hayır diyemedigm cikolatlar bana kilo aldirmaktan başka zararı yok .. Hamileliğimde bu kadar istemedim yaa..

Kiloları veriyormusunuz ben bir aydır ayniyim 59 ama 60 diyecek artık gece yatmadan önce 60 gorunuyorm malesef (

yok yok birkaç istisna dışında kg veren yok cnm merak etme sen bende öle kala kaldım 2 aydır aynı aman ben yaza saklıyorum bunları,yazın nereye saklıcam onu bilmiyorum

dondukk kk ya burda sohbet daha guzel yaa bıde konu konuyu acıyor ılerlıyor ama facede ole degıl.

ay yınemı kılo konusu acmayınnnn uleynnnn bıtek derya var azımlı baska da duymadım...haaa bıde ben varım rekora kosuyorummmmm:84::84:

off ya uykum var fecı kocam yenı geldı banyo yapabılcem sonunda oglanın ıyıce dalmasını beklıyorum .. bıde bısı sorcam banyoya gırmeden once sutunuzu sagıomusunuz? ben sagmazsam az sut bıle oolsa damlıo yerlere bende ole bır cozum buldum sagıp gırıyorum . rahatca yapıom banyomu ...bıtek sorun bendemı acaba ....

ben bir posta banyoda sağıyorum bir de çıktıktan sonra.banyodan sonra süt kanalları genişlemiş oluyor,çok güzel süt çıkıyor.uyanıksa da bebişin ağzına tıkıyorum hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…