2010 Aralık Anneleri

canım bide sadece süte şeker atmayı dene bence orada süt yapan kahve değilde şeker olabilir sırf şekerli süt içsen bile süt yapar bence,neskafe yapsa bile o kafein bebeğede geçiyor ya iyi olmaz sanırım

Tek tek link alamadim...hasta bebislere sifa annelerine sabir ve metanet diliyorum.bebis hasta olunca dunya bir anda kapkara oluyor ama bebislerinize yardimci olmanin tek yolu guclu,sabirli ve dikkatli olmak sanirim

canım bide sadece süte şeker atmayı dene bence orada süt yapan kahve değilde şeker olabilir sırf şekerli süt içsen bile süt yapar bence,neskafe yapsa bile o kafein bebeğede geçiyor ya iyi olmaz sanırım

Bebis uyanik olur iste fena miSaka bir yana gunde 1 kahve yada 2 bardak cay keyfini de kendimize fazla gormeyelim yahu

bebeğe kayınvalidenmi bakıo ki canım bütün kahrını o çekio?sen çalışıomusun

canım benim yaaaa ne zor işin walla
ben bi gün kv gelince bile sinir krizi geçiriorum sen napıosun kimbilir
gerçi sneye eylülde kvye taşıncaz bebeğe bakması için o zman ben naparım kimbilir

kusura bakma ama gülecem heyyyy yarabbim yaaa
daral geldi beee
Allah kimseyi muhanete muhtaç etmesin diorum izninle qsu

ewet aselcim calısıom ben,sabah 7.30 da cıkıom öğlen 11.45 de gelıom,sagolsun mudurum anlayıslı da izinliyim 1 saat. gec gidiyorum...o kadarcık yani...

Amin pandam Allah kimseyi kimseye muhatc etmesin,zaten bebk de uyuyo ben yokken bi bi kez biberon verio sabah öyle yani...bence elinden geldiğince kv den uzaklasmaya baksu tasınma olayını bı daha dusun bak hafta sonları felan var...benim dustugum hataya sen dusme..

Hem icinde tein var ama en onemlisi cay icerken canim sigara istiyor:26:

sende bendensin anlaşılan,ben bi tek içiom okulda süt vermiyorum ya o ara

Son düzenleme:
oh beee kızlar kalabalıklasıyoruz yasasınnn..

artık calısmaya baslayanlar gıtgıde artıyorr bende ucretsız ızne ayrılmayı dusunuyorum ama kac ay ıdare edebılırı z bılmıyorum. bu arada bugun muhasebecı aradı ıznınız 12 subatta bıttı dıyor. dedım adam ne dıosun yaaaa ıcımden bugun ayın 24 u bu durumda ben 12 gundur ıse gıtmemıs oluyorum.. neyse sonra duzellttık konuyu ama yuh yanı......

canımcım yine de sütüne geçiyor sigaradaki tüm zehirler,içme bence benim gibi sık dişini

senin muhasebeci de benimki gibi şaşkınmış

Valla bende çaydan vazgeçemiyorum sabah kahvaltıda hiç değilse bi bardacık içiyorum.
Hatta hastanede doğumdan sonra canım kahve istediydi hemşire getirdiydi bi fincanla bişey olmaz dediydi.

aslında çok yazcaklarım var ama dilimi ısırayım nazar değdircem kızıma :))) geceleri 1bardak rezene bana çooook süt yapıyor kızlar aklınızda olsun,

rezeneyı gaz ıcın ıcıodum sınemcım denıcem ...bende bugun sute basladım bakalım ne olucakkk dızlerım agrıor yaaaaa.. oda sut yapıormus ya

gaz bombasına donusmez umarım oglus

Offf.........Rabbim kimseye evlat acısı çektirmesin.valla okurken çok üzüldüm ve biraz da korktum çünkü benim oğlumunda boğazında süt kalıyor çok kez.öksürüyor.bu ciğere kaçma olayını ilk defa duydum.inşallah bişey olmaz.
bebeğine de Allah'tan acil şifa diliyorum.

rezeneyı gaz ıcın ıcıodum sınemcım denıcem ...bende bugun sute basladım bakalım ne olucakkk dızlerım agrıor yaaaaa.. oda sut yapıormus ya

gaz bombasına donusmez umarım oglus

canım ben hamilelikte süte boğulmuştum resmen ama masaldan sonra haftada 1 içiyor gibi bişeyim,nohuttan fasülyeden hiçbirşeyden kısmıyorum amasüt feci gaz yapıyor gibi kızıma,bende gaz için içiyordum rezeneyi sütten masalada geçer hem diye anam bir baktım geceleri göğüslerim taş gibi olmaya başladı,humana steel tea nin içinde de rezene var ya zaten,demekki süt olmasında katkılı gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…