2010 Aralık Anneleri

gunaydinnnn kızım yarım saat önce sat yedide uyandı emzirdim şimdi etrafa bakiniyoruz burda saat 7h30 daha karanlık gün doğmadı uykum vaaaaarrrr bu kızının uyuyuncagi yoookk:)

Kızım kolunu kaldırıyor acaip acaip eline bakıyor bu neyin nesi nerden geldi acaba :)) su anda da benim picamami inceliyor labaratuara gondercez yakında test edip damlanın annesinin picamasidir diye muhurliycez :))

oyy küçük kaşifin keşfedeceği daha çoooooook şey var :) bi yerlerden başlamak lazım dimi annesi bizimki de ellerine bakıyo, bi eliyle diğerini tutuyo filan, pek şeker, ama bi de huysuzkuğu olmasa, çok ağlak bi bebek benimkisi

bu arada kk ya döndüğünüze sevindim, kimsecikler olmuyodu buralarda. Burdaki muhabbet bencede çok daha güzel, orası soru cevap gibim oldu, muhabbet dönmüyo pek....

Kizlar bebisleriniz kakalanmis kiyafetlerini nasil temizliyorsunuz? Benim oglanin bir bodysindeki kaka lekesi ne yaptimsa cikmiyor:84:Ne koslasi kaldi ne kaynatmasi.cikmam da cikmam diye tutturdu bu kaka,ne bicim kakaymis yahu:95:

günaydın hatunlarrrr.
nasılız bakalım
sohbet kaynamış burda.
herkes bi dönse daha ii olucak da.
deiğimiz gibi pek sohbet dönmüo orda
soru cevap oluo genelde

benim kız beni bu gece uykuya hasret bıraktı. 2 saatte bir uyandı .
yatarkende mızır mızır
bende her kalktığında 1 saatte bile olsa emzirdim
onadada tam acıkmadığından az az emdi kucakta uyuyakaldı koydum
u sefer az emdiği için çabuk uayndı falan filan
sabaha kadar aynı fasılll
yani uykusuzum bugün
halbuki dün 12de yatıp sabah 7de uyanmıştı ne güzel.
sanırım biraz gazı da vardı rahatsız etti kuzumu.
cadı kıızımmmm

Kizlar bebisleriniz kakalanmis kiyafetlerini nasil temizliyorsunuz? Benim oglanin bir bodysindeki kaka lekesi ne yaptimsa cikmiyor:84:Ne koslasi kaldi ne kaynatmasi.cikmam da cikmam diye tutturdu bu kaka,ne bicim kakaymis yahu:95:

ben kakalı bölegeye ariel koydum 60dercede yıkadım geçmişti
ama geçen bekeldi biraz onalr tam çıkmadı.
bilmem nasıl geçicek
amannn canım bir tek abdiyse alt tarafı badi at gitsin çıkmıosa napalım

kilo konusunda istikrralı bi deryadan bahsedilmiş
o ben değilim dimi
çünkü ben değilim gerçektennnn
nerde ben nerde kilo vermek::)))))

kızlar moralim sıfır...
kızımın sürekli huzursuzluğunun sebebi sonunda anlaşıldı,kasığında fıtık oluşmuş...
dün akşam 10 gibi banyosunu yaptırdıktan sonra bezini takarken sağ kasığında hafif bi şişlik farkettim,buda nesi diye elimi dokununca çocuk resmen çıldırdı ve dışarıya kendi yumruğu büyüklüğünde bi şişlik fırladı,tabi bende aklımı kaçırdım nerdeyse... anneme babam haber verip en yakın hastaneye koştuk.koskoca büyükşehirde onlarca özel hastane var ama acillerinde ultrason yok,hastaneden enfeksiyon galiba denilip tıp fakültesine gönderildik...
orda hemen çocuk cerrahi profu muayene etti,ultrason çekildi, kadın bide beni korkutmazmı umarım yumurtalıklarını etkilememiştir diye...
ultrasonda yumurtalıkları zarar görmemiş dediler,acilen ameliyat olması lazımmış... bebeğimin muayeneler ve ultrason sırasında ağlarken sesi kısıldı,mahvoldu,tabi bende onunla....
netice itibariyle salı ameliyat oluyoruz,dualarınıza ihtiycım var,çok korkuyorum...
sabaha kadar uyuyamadım,ama kızım şimdi sakin Allahtan...
Hastanede bile kalmıycaksınız ,3-4 saatte taburcu ederiz ,çok kısa bi operasyon dedi,ama ne denirse densin olmuyor...
lütfen çevrenizde bu ameliyatı olanlar yada bu konuda bilgi sahibi olan varmı?..
sabaha kadar interneti hatmettim iyice kafam bulandı
lütfen bebeklerinize dikkat edin

kilo konusunda istikrralı bi deryadan bahsedilmiş
o ben değilim dimi
çünkü ben değilim gerçektennnn
nerde ben nerde kilo vermek::)))))

canım ben derya byz dan bahsetmıstım ama sende bır ara spora baslamak fılan ıstıodun eger baslamıssan tabıkı bu sende olabılırsın .. hakkını vermek lazım demı ama ...

canım cok gecmıs olsun tahmın edebılıyorum ne kadar acı cektıgını bı ıgne vuulurken bıle ne kadar uzuluyoruz kı kalmıs cocugun operasyon olması bıle ınsanı cok cookk uzerrrr.. allahh yardımcınız olsun forumda burcu ark da oglu da bu amelıyatı oldu ıstersen ona sor hatta dun oldu.. dualarımız senınle bebısıne ve sanna cok gecmıs olsunnn..

estamp geçmiş olsun canım ya. seni anlıyorum .duam seninle.RAbbim şifa verir inşallah.

ya kızlar ben de bişey sorucam.bugün farkettim.bebeğimin ön bıngıldağında sarı renkli deri oluşumu var.kabarık değil kii konak diyeyim.sadece sarı renk var.nedir acep?bilgisi olan var mı?

estamp burcu face de yazmıs amelıyatı basarılı gecmıs aynı gun de evlerıne donmusler ogluda normal hayatına dondu yazmıs. ıns sızde sorunsuz atlatırsınız bır an once sende rahatlarsınnn..

valla ben daha tazeyken soğuk suya tutuyorum.sabunluyorum.akıyor sarı sarı.sonra da 60 derecede yıkıyorum dalinin deterjanıyla.tertemiz oluyo.ama kaldımı yani kurudumu kaka çıkmıyor.

Canım geçmiş olsun.Burcu arkadışımızın oğluşu oğlu şükür iyi geçmiş.Sende üzme kendini canım.HEmencik iyileşir annesi.Tekrardan geçmiş olsun canım.Allah sağlık sıhat versin.

estamp canım geçmiş olsun, endişelenme Burcunun Umut Kaanı da oldu, gayet iyiymiş şükürler olsun, senin kızın da inşallah hemencik atlatır. Allah yardımcınız olsun...

Kızlar göğüs pompası almam gerekiyor çünkü işe başlıycam ama çok pahalı bişey de olsun istemiyorum, sonuçta 3 ay kullanıcam maksimum, ek besinlere geçince ara öğünlerde zaten anne sütüne gerek kalmayacak. Piyasa araştırması yaptım da en iyisi lansinoh 'un manuel göğüs pompası gibi geldi, yorumlarında pilli pompalardan ...bile iyi olduğunu yazmışlar, aranızda bunu kullanan var mı? Ya da siz ne marka kullanıyorsunuz? Memnun musunuz? Önerilerinizi bekliyorumm..

canım ya çok geçmiş olsun fıtık ameliyatı olan bebişlerimiz vardı anneleri cevap yazar belki tatlım sıkma canını moralini yüksek tut

amaaaan bende öle yapıverdim atmadımda kaldırdım kenara nerde bilmiyorum bile sırtında sarı sarı kaldı beyaz bady di bide küçülmüştür artık zaten

canim ben kullaniyorum ve cok memnunum
fiyatida uygun kullanimida cok rahat canim
esim arastirip bunu almaya karar verdiginde
kizmistim manuel pompa acitiyo diye
ama hicte acitmiyo
kizim daha cok acitiyo walla
gonul rahatligiyla alabilirsin esracim

Canım Eliz son 1 haftadır hep uyku modunda 1,5 saat uyanık anca kalıyor sonra uyuyor.Ama uyuma saatlaei aynı, öğlen uykusu uzun 3 saat sonra 13.30'da muhakkak öğlen uykusuna yatar sonra kalkar emer biraz uyanık kalır tekrar yatar.Önceden akşama kadar uyumazdı .Bizde gece uykusunua 23.00 yatıyoruz ondan önce 1-2 saat uyunık tutmaya çaşıyorum ki gece uzun uyusun diye.Artık uyutmak için bende çabalamıyorum : ) kendisi uyumak için can atıyor.Dün babası yatağına koyar koymaz uyumuş mesala : ) Düzeliyorlar artık.Sevündürük olalım

Ben ilk önce suda akıtıyorum.Sonra makineye atıyorum.Ama ben omo matik baby ve Dalin'in granül sabun detarjanını karıştırıp kullanıyorum, miss gibi çıkıyor tek bir leke bile kalmıyor.Önceden Dalin'in sıvı detarjanını kullanıyordum çıkarmıyordu.Artık kullanmıyorum.

Canım Allah şifa versin.çok üzüldüm.Minicikler daha yaa, hasta olmasın yavrularımız.Sende biraz cesaretli ol , bak aynı gün çıkartacaklarmış, Allah beterinden korusun.

Tatlım ben Kraft'ın elektürüklüsünü kullanıyorum çok memnunum.Fiyatı 80 tl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…