2010 Aralık Anneleri

CALISAN ANNELER SIZIN ADINIZA UZULDUM AMA BENDE CALSIMAK ISTIYORUMM CALSISSAN BIR TURLU CALSIMASSAN BIR TURLU

keske turkiyede de cocuk uc yasina gelene kadar maasinin bir kismini surekli verseler(ucretli)
uc yasina gelmeden bir cocuk daha yaptinmi ona da bakerken yine calismiyon sigorta oduyor parani ;;ta ki sen calsimayi isteyene kadar sonra isine devam ediyon normal maasini aliyorsun

ezo cum bizimkiz da biberon alirken bogazinda kaliyor kizariyor bazen yikarke dikkat etsinler agzina burnunu su kacirmassinlar bebekler kirli degildir ki sadece terlidir o da sampuan su ile cikar altini temizlesin kv den sonra ufak bir banyo agzina yuzune su tutmana gerek yok ufak yumusak bir bezle silsin yuzunu

kizlar akdeniz bebeklerinin kalcasinda hafif bel tarafinda morluklar oluyormus dogdugunda sanki dort parmak izi gibi sizin bebeklerde de var mi dr um bana hangi ulkedensin dedi ben de turkiye diyince bu morluklar normal dedi fransizlarda yokmus sasisdimmmmmmm ama sonra geciyormus halen daha duruyor kizimda :)

Son düzenleme:

senin için kv.dense kötünün iyisi olmuş boşver 6-8 ay idare etçen zaten emekler ozamanlar,boğulma durumu çok riskli canım ya allh göstrmesin,zaten tek yıkayamaz akşam seni beklesin en kötü ihtimal,bende 3te falan vericem canım kreşe çalışmasamda,sende bozma çok moralini canım napalım bisüre böle geççek artık

canım çoğu aralık bebeklerinde var merak etme,moğol lekesiymiş adı,netten araştır istersen,asya kökenli bebeklerde olurmuş geçermiş 1yaşına kadar merak etme

çok enteresan ilk kez duydum,benim kızda yok ama:))

kızlar nolur acilll yardım...
dün öğleden beri kızım o kadar az kaka yaptıki...
karnı doymadı desem değil emzirme düzenimiz aynı,ağlamıyor,çişini normal yapıyor,
bi kaç saat öncesine kadar bişeyi yoktu,fakat şu an kıvranıyo,kızarıyo ama ağlamıyorda garibim.
Gliserin fitillerinden koyan varmı?yada başka bi tavsiyesi olan???:26:

kizlar benim evimin hemen arkasinda anaokulu var
hemde cok sirin bir yer bahce icinde masal evi gibi:)
yazin minikler bahcede spor yapiyodu bende izleyip guluyodum hep:)
kizimi 4 yasinda oraya vercem insallah
camdan seyrederim arada bi:)

arkadaşlar mrb. Göğüs uçları yara olan var mı? Emzirirken çok acıyor. Siz neler yapıyosunuz geçmesi için
benımde kan toplamıstı emzırırken sana emzırmeden once ve sonra gogus ucunu sıkıp kendı sutunu gogus ucuna surmenı tavsıye ederım.bende ınanılmaz ıse yaradı ve gectı.ıns cabuk gecer.

prematür bebekler yaşıtlarını 2 yaşına kadar ancak yakalayabiliyorlar. bu nedenle endişe etme.. senin bebeğin 1,5 ay erken doğmuş. gelişimi de ona göre değerlendirilmeli. yani 3 aylıksa 1,5 ay gelişimi beklenmeli ona göre değerlendirilmeli..

Morluk degil ama kirmizilik var.ben de yattigi icin oluyor diye dusunmustum.cok enteresan:44:Bizimki de duruyor

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!şaştım kaldım vaalla.benim oğluşumun totosunda da var.hatta önce anlamadım acaba tutuşumdan dolayı mı morarttım diye düşündüm.baktım geçmiyo,dr.na sordum o da bi zaman sonra kendiliğinden geçer dedi.ondan mıymış?bak bi yaşıma daha girdim..

gunaydın kızlar
sonunda dun akşam iş yeri ile konuşdum.benim olay yarım yamalak sonuca bağlandı.sut izni için konusduk normal sartlarda sorun olmazdı ama iş yeri mart sonu kapanıyor(inş).o doneme kadar gece mesai çalışmaları olursa seninde burda olman lazım gun içinde gıder doyurursun bebeğini dediler...eğer deikleri gibi olursa haftada bi kaç gun...yapabilirmiyim bılmıyourm kafam cok karışık.1-2 ay az bi sure sık dışını biraz dıyorum .sonrada diyorumki yanlışmı yapıyorum.bilemiyorum kızlar napsam akıl verin bana...mesai dediğimde bayağı gec saat mesela dun akşam 1de cıkmışlar..

peki sadece marta kadar mı çalışmış olacaksın ondan sonra evdemisin canım?

süt izni ilk altı ay için 3 saate çıkartılmış. daha doğrusu bu torba yasanın içerisindeymiş. biz de bundan faydalanıcaz inş. böylece bebeklerimiz 6 aylarını doldurana kadar haftada 1 yerine 2 gün evde olucaz!

ya kusura bakmazsan ne iş yaptığını merak ettim.ona göre bi yorum yapılabilir.

canım işyerinin kapanmasına inş demişsin ya sonra ne olacak evde misin?
1 de baya geç bir saatmiş canım ya...gerçi 1 ay da kısa bir süre ama bilemedim.

peki sadece marta kadar mı çalışmış olacaksın ondan sonra evdemisin canım?
evet canım mart sonu en gec bitirecez dediler.olmadı nisan sonra burası kapanıyor.başka bi yere(unye)goturmek istiyo sef ama ben pek sıcak bakmıyourm..ondan sonra evdeyim yeni iş bulana kadar..

ya kusura bakmazsan ne iş yaptığını merak ettim.ona göre bi yorum yapılabilir.
ne kusuru canım.ben santıyede teknik elemanı makina ressamıyım..
canım işyerinin kapanmasına inş demişsin ya sonra ne olacak evde misin?
1 de baya geç bir saatmiş canım ya...gerçi 1 ay da kısa bir süre ama bilemedim.
inş dedim bebişime ben bakmak istediğim için.canım sonrasında bu firma burdaki şantiyesini kapatıcak..dolayısıyla bizde işten cıkarılcaz..bizim firmanın merkezi ankara da ihaleyle almışlar bu işi 15-16 sene once, iş ancak bitti..evet gec bi saat ama dediğin gibi 1-2 ay...sonrası yaz,tatil...:)))

kızlar nerdesiniz....
ben saat 17:30 da eve gittimyavrucumu emzirdim...işyerinde sağdığım sutu bırakdım.tekrar bu saat de işe geldim...eve bırakdığım sutu içerse.yarın için stoğum yok...oy oy oyle zor geldiki onu oyle bırakmaz..boyle giderse stok yapmak için bi kaç gun mama takviyesi yapıcam.stresden sutumde azldı..ay ben ne edim nereler gidim

Cnm kfana takma o kadar saglık olsun napcen motelini bozma olduğu kadar bugünlerde gecer bebekler kocaman olur çalışırken sütunu sag ezocum hem artar belki 3 saatte bir felan

kızlar BABİES diye bir film var,onu izleyin mutlaka..özellikle calısan anneler ne bilimm belki moral olur ben izledimde hani neler var dünyada,çeşitli ülkerde büyüyen cocuklardan bahsediyor film,.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…