aslında benden de iyi bakar ama ben dayanamıyorum.kvden daha iyi bakacağını dusunuyourm ama yınede aklım kalıyor.dediğin gibi yavaş hareket ediylar o cocuğu kucağına alıken aklım igidiyor.bide benim kız biberondan sut alırken boğulcakmış gibi oluyor..nasıl yediriyor aklım hep orda.gecen gunde kakasını cok yaptı dıye yıkamışlar .bide demezmı yıkarken az kalsın boğuluyordu morardı dıye aklım giti başımdan.burnundada tıkanıklık varya bizimkinin..sutu sağıyorum soyle verilcek diyorum ama o yıne bildiğini yapıyor sanki..ne bilim korkuyorum.yaşlı ama kendi işini kendi rahatlıkla gorebiliyor..ama malum yaşlılık hastalığı var..Allah korusun kadına bişey olsa haberimiz olmıcak cocuk yanında...ne bilim işte insan dusundukce bır suru sey buluyor kafaya takacak..zaten diyoki yurumeye emeklemeye baslayınca bakamam diye.peşinde dolanmak lazım onun dıye .ben işe devam edip ozaman bırakırım belki iş yeriyle anlaşırsak..krese çalışsamda çalışmasamda vermeyi dusunuyorum canım..
kizlar akdeniz bebeklerinin kalcasinda hafif bel tarafinda morluklar oluyormus dogdugunda sanki dort parmak izi gibi sizin bebeklerde de var mi dr um bana hangi ulkedensin dedi ben de turkiye diyince bu morluklar normal dedi fransizlarda yokmus sasisdimmmmmmm ama sonra geciyormus halen daha duruyor kizimda :)
kizlar akdeniz bebeklerinin kalcasinda hafif bel tarafinda morluklar oluyormus dogdugunda sanki dort parmak izi gibi sizin bebeklerde de var mi dr um bana hangi ulkedensin dedi ben de turkiye diyince bu morluklar normal dedi fransizlarda yokmus sasisdimmmmmmm ama sonra geciyormus halen daha duruyor kizimda :)
benımde kan toplamıstı emzırırken sana emzırmeden once ve sonra gogus ucunu sıkıp kendı sutunu gogus ucuna surmenı tavsıye ederım.bende ınanılmaz ıse yaradı ve gectı.ıns cabuk gecer.arkadaşlar mrb. Göğüs uçları yara olan var mı? Emzirirken çok acıyor. Siz neler yapıyosunuz geçmesi için
İnş cnm.Sürekli takip ediyorum zaten cnm da bir de sizlerin fikrinizi almak,tecrübelerinizden faydalanmak istemiştim.
Benim normalde günüm 25ocakta bitiyordu ancak erken doğumla 7aralıkta doğum yaptım.2,5kilo doğdu ğlum,şükürler olsun ki küvezde falan kalmadık hiç.Acaba erken doğmasının gülme konusunda ya da kendi kendine ses çıkarma açısından bir etkisi var mıdır?
gunaydın kızlar
sonunda dun akşam iş yeri ile konuşdum.benim olay yarım yamalak sonuca bağlandı.sut izni için konusduk normal sartlarda sorun olmazdı ama iş yeri mart sonu kapanıyor(inş).o doneme kadar gece mesai çalışmaları olursa seninde burda olman lazım gun içinde gıder doyurursun bebeğini dediler...eğer deikleri gibi olursa haftada bi kaç gun...yapabilirmiyim bılmıyourm kafam cok karışık.1-2 ay az bi sure sık dışını biraz dıyorum .sonrada diyorumki yanlışmı yapıyorum.bilemiyorum kızlar napsam akıl verin bana...mesai dediğimde bayağı gec saat mesela dun akşam 1de cıkmışlar..
gunaydın kızlar
sonunda dun akşam iş yeri ile konuşdum.benim olay yarım yamalak sonuca bağlandı.sut izni için konusduk normal sartlarda sorun olmazdı ama iş yeri mart sonu kapanıyor(inş).o doneme kadar gece mesai çalışmaları olursa seninde burda olman lazım gun içinde gıder doyurursun bebeğini dediler...eğer deikleri gibi olursa haftada bi kaç gun...yapabilirmiyim bılmıyourm kafam cok karışık.1-2 ay az bi sure sık dışını biraz dıyorum .sonrada diyorumki yanlışmı yapıyorum.bilemiyorum kızlar napsam akıl verin bana...mesai dediğimde bayağı gec saat mesela dun akşam 1de cıkmışlar..
gunaydın kızlar
evet canım mart sonu en gec bitirecez dediler.olmadı nisan sonra burası kapanıyor.başka bi yere(unye)goturmek istiyo sef ama ben pek sıcak bakmıyourm..ondan sonra evdeyim yeni iş bulana kadar..peki sadece marta kadar mı çalışmış olacaksın ondan sonra evdemisin canım?
ne kusuru canım.ben santıyede teknik elemanı makina ressamıyım..ya kusura bakmazsan ne iş yaptığını merak ettim.ona göre bi yorum yapılabilir.
inş dedim bebişime ben bakmak istediğim için.canım sonrasında bu firma burdaki şantiyesini kapatıcak..dolayısıyla bizde işten cıkarılcaz..bizim firmanın merkezi ankara da ihaleyle almışlar bu işi 15-16 sene once, iş ancak bitti..evet gec bi saat ama dediğin gibi 1-2 ay...sonrası yaz,tatil...:)))canım işyerinin kapanmasına inş demişsin ya sonra ne olacak evde misin?
1 de baya geç bir saatmiş canım ya...gerçi 1 ay da kısa bir süre ama bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?