kızlar nerdesiniz....
ben saat 17:30 da eve gittimyavrucumu emzirdim...işyerinde sağdığım sutu bırakdım.tekrar bu saat de işe geldim...eve bırakdığım sutu içerse.yarın için stoğum yok...oy oy oyle zor geldiki onu oyle bırakmaz..boyle giderse stok yapmak için bi kaç gun mama takviyesi yapıcam.stresden sutumde azldı..ay ben ne edim nereler gidim
kızlar ya benim kızımın aşıdan sonra huyu değişti 4 gündür emmeyi reddetiyor memeyi geveliyor acıtıyor oturdum üzüntüden ağlıcam şimdi zor tutuyorum kendimi sütüm kesilcek die korkuyorum.sizdede oluyormu emmeyi reddetmesi napcam ben düşünmekten kendi kendimi yedim bitirdim emmeyi bıraksın istemiyorum((
hiç mama yedi mi canım yani mamanın tadını biliyor mu? ya da biberonla bişey verdin mi ki?
yok mama vermedim.çalışıyorum ya biberonla sağdığım sütü içio.normalde bi sabah işe gitmden önce emzirirdim bide öğlen sonra işten geldiğim zaman hiç böyle yapmıyodu yeni yapmaya başladı(
kızlar ya benim kızımın aşıdan sonra huyu değişti 4 gündür emmeyi reddetiyor memeyi geveliyor acıtıyor oturdum üzüntüden ağlıcam şimdi zor tutuyorum kendimi sütüm kesilcek die korkuyorum.sizdede oluyormu emmeyi reddetmesi napcam ben düşünmekten kendi kendimi yedim bitirdim emmeyi bıraksın istemiyorum((
sanirim 2 gundur yasadigimiz buyume atagi denilen durum
Mahvediyorlar adami dimil
biz aşı olalı 18 gün oluyor ilk aşı olduğu zaman iştahı gitmiştisonra düzeldi sayılır ama emiyordu gene ama şu 1 haftadır ne emmek istiyor nede biberonla süt içmek aç olduğunu biliyoruz ama öyle bi inat ediyoki görmelsiniz çığlık atıyo bişeyiçmicekmiş nasıl şey anlamadım ya zorla ağlaya ağlaya içiriyoruz sütüCnm olabiliyor pztesi bizde ası olduk Salı gün ne biberon ne meme aldı zorla emzirdim ishalde oldu su kaybetmesinden korktuk Dr a gittik Dr korkmayın emmiyor diye dedi açılınca mecbur emecek dedi tartildiginda yine aynı kilodaydi gr almamıştı Çarşamba sabahı 120 gr yptm icti üstüne emzirdim öğlene kadar yine emmedi istahsizdi bugün biraz biraz iştahı normale dondü. Her bebeğin bünyesi değişik oluyor kızım 5000 gr di ve aşıdan uç gün sonrada yani evvelsi gün öksürmeye başladı dünde burnu tıkandı hepsi ası gunünden sonra oldu yaa grip olan cocuklar vardı Dr un kabinesinde onlarda da atlayabilir
Neyse benim diycem aksam da istahsizlasirsa Dr a götür ac olunca keyiflimi dürüyor yoksa huzursuz mü??
ve benim kız asının ertesi gunü biberonu acmış gibi sapur supur alıyor sonra çıkarıyor sanırım yan etkisi iştahsızlık Ateşi'ne de bak
biberona alışmış olsa biberonuda orla alıyor bideyeni huy edindi hem biberonu hem beni alıyodu ben işe başlayalı 20 gün olcak peroblem yokdu aşıdan sonra bide son 1 haftadı hep böyle yapıyor.sabah emzirmeye çalışıyorum 7,30 gibi emmezse uyuyo 10akadar sonra k.v süt verio öğlen ben gidiyorum 12,30 gibi eve tekrar emzirmeye çalışyorum normal zamanda emen çocuk sabah ve öğlen şimdi istemiyor emmek.ben biberonla vermenin çözümünü buldum sende dene uyurken ver biberonu ozaman farketmio ne kadar içtiğini biz uyanıkken içmeyince öyle yapmaya başladık allaha şükür öle içiyo bide emmesini düzeltebilseydik çok üzülüyorum vallasehri hüzün sabahtan öğlene kadar acmı kalıyordu acaba,kac saat emmiyor öglene kadar,o arada biberon mu alıyor,biberona mı alıstı,o yüzden seni emmiyor olabilir, sütünü sağıp biberondan vermeyi denesen...eee acıkmıyor mu bu cocuk ?ya bu bebişlerde valla bi tuhaf benim kızda biberonu almıyor ben gelene kadar kv bir saatte anca 50 cc ıcırıyormus,elıyle ıttırıyor bııberonu...bende cok uzuluyorum valla...
merhaba canım benim bebişde bi ara emmedi ve çok korktum bırakıcak diye ama sen nap et emzir ayakta aldı benimki ayakta emziriyorum bide büyüme atağından dolayıda emmiyor iştahsız oluyor lar
ama sen ondan inat ol ve emzir sakın pes etme
kızlar emmek için kucağıma yatırdığımda ağlamaya başlıyor acaba kulaklarımı ağrıyorki yada burnu tıkalı gibi onun içinmi emmiyor ki bir sürü olasılık var doktorada hiç gitmk istemiyorum az kilo almış diyip sinirimi bozuyo daha çok strese giriyorum. sizler bebişin burnunu nasıl temizliyorsunuz? görünürde bişide yok ama nie tıkanikki burnu
biz aşı olalı 18 gün oluyor ilk aşı olduğu zaman iştahı gitmiştisonra düzeldi sayılır ama emiyordu gene ama şu 1 haftadır ne emmek istiyor nede biberonla süt içmek aç olduğunu biliyoruz ama öyle bi inat ediyoki görmelsiniz çığlık atıyo bişeyiçmicekmiş nasıl şey anlamadım ya zorla ağlaya ağlaya içiriyoruz sütü
biberona alışmış olsa biberonuda orla alıyor bideyeni huy edindi hem biberonu hem beni alıyodu ben işe başlayalı 20 gün olcak peroblem yokdu aşıdan sonra bide son 1 haftadı hep böyle yapıyor.sabah emzirmeye çalışıyorum 7,30 gibi emmezse uyuyo 10akadar sonra k.v süt verio öğlen ben gidiyorum 12,30 gibi eve tekrar emzirmeye çalışyorum normal zamanda emen çocuk sabah ve öğlen şimdi istemiyor emmek.ben biberonla vermenin çözümünü buldum sende dene uyurken ver biberonu ozaman farketmio ne kadar içtiğini biz uyanıkken içmeyince öyle yapmaya başladık allaha şükür öle içiyo bide emmesini düzeltebilseydik çok üzülüyorum valla(
sonra düzeldimi emmesi ya benim yapmadığım şaklabanlık kalmıyo gezerek emiyoz durmuyo yoksa bizde şarkı sölüyoz ninni sölüyoz başka odaları dolaşıyoruz yatarak emzirmeyi deniyorum karanlık odaya geçiyorum valla o kadar şey deniyorum ki memeyi bırakmasın diye ben strese gidim belki 5-10 dk ağlıyo emmemek için sonrada pes edip az yada çok emiyor bu durumda beni üzüyor kiminin sütü olmaz bebek emmek ister kiminin sütü akar bebek emmek istemez dövcem ben bu inatçı keçiyi yahuzaten k.v stresi yetiyor bana mama verelim demeye başlıcak.aslında inat etmek lazım çünki artık aklıllar erdikçe patron kim yarışı başlıyor bakalım bu kavgadan kim galipgelecek
kızlar emmek için kucağıma yatırdığımda ağlamaya başlıyor acaba kulaklarımı ağrıyorki yada burnu tıkalı gibi onun içinmi emmiyor ki bir sürü olasılık var doktorada hiç gitmk istemiyorum az kilo almış diyip sinirimi bozuyo daha çok strese giriyorum. sizler bebişin burnunu nasıl temizliyorsunuz? görünürde bişide yok ama nie tıkanikki burnu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?