biz aşı olalı 18 gün oluyor ilk aşı olduğu zaman iştahı gitmiştisonra düzeldi sayılır ama emiyordu gene ama şu 1 haftadır ne emmek istiyor nede biberonla süt içmek aç olduğunu biliyoruz ama öyle bi inat ediyoki görmelsiniz çığlık atıyo bişeyiçmicekmiş nasıl şey anlamadım ya zorla ağlaya ağlaya içiriyoruz sütü
biberona alışmış olsa biberonuda orla alıyor bideyeni huy edindi hem biberonu hem beni alıyodu ben işe başlayalı 20 gün olcak peroblem yokdu aşıdan sonra bide son 1 haftadı hep böyle yapıyor.sabah emzirmeye çalışıyorum 7,30 gibi emmezse uyuyo 10akadar sonra k.v süt verio öğlen ben gidiyorum 12,30 gibi eve tekrar emzirmeye çalışyorum normal zamanda emen çocuk sabah ve öğlen şimdi istemiyor emmek.ben biberonla vermenin çözümünü buldum sende dene uyurken ver biberonu ozaman farketmio ne kadar içtiğini biz uyanıkken içmeyince öyle yapmaya başladık allaha şükür öle içiyo bide emmesini düzeltebilseydik çok üzülüyorum valla

(
sonra düzeldimi emmesi ya benim yapmadığım şaklabanlık kalmıyo gezerek emiyoz durmuyo yoksa bizde şarkı sölüyoz ninni sölüyoz başka odaları dolaşıyoruz yatarak emzirmeyi deniyorum karanlık odaya geçiyorum valla o kadar şey deniyorum ki memeyi bırakmasın diye ben strese gidim belki 5-10 dk ağlıyo emmemek için sonrada pes edip az yada çok emiyor bu durumda beni üzüyor kiminin sütü olmaz bebek emmek ister kiminin sütü akar bebek emmek istemez dövcem ben bu inatçı keçiyi yahu

zaten k.v stresi yetiyor bana mama verelim demeye başlıcak.aslında inat etmek lazım çünki artık aklıllar erdikçe patron kim yarışı başlıyor bakalım bu kavgadan kim galipgelecek