Kızlar ben ne yapayım nerelere gideyim benim kızda emmiyor biberonu çok ac olduğu zaman. En fazla 60 alıyor bir hafta oncesine kadar çok ac olduğu zaman en az 120 ictigi halde şimdi tık yok.. Oksuruyor burnu tıkanıyor ben serum fizyolojik kullanıyorum 4-5 saatte bir sivi sumugu akıyor ama çok değil.. Sabah emszirdim 7 de onbirde bagirdi acikti ama 60 aldı sonra azcik emdi şimdi uyuyor vallahi ne yapacağımı şaşırdım Dr U arayacaz bakalım öksürükten mı?? Burnu tikali olunca istahsiz olurmu kızlar,? Beni emıyor ama yetmediğini düşünüyorum ben mama takviyesi yapiyoru
sadece bir ogünde bir göğsümü emıyor digerine gelince diliyle ittiriyor yüzünü burusturuyor cilveli kızım :))0
Bebeğinizin burnu tıkalıysa bunu kullanın kızlar (link aşağıda) ben hergün kullanıyorum.Bana doktor yazmıştı, süper bir şey bebeğiniz rahat eder, yoksa hemen edinin.Eczanelerde bulabilirsiniz.
Otribebe Nazal Aspiratr - EczaLink.com / Online Salk, Kozmetik, Gzellik Alveri Sitesi
cnm ya benim anlamadığım şey burnuna bakınca bişey gözükmüyo ama burnu tıkalı senin bebişindede mi öyle
poposunu ısıracıkma saati gelince uyut uykuda ver ada uyku sersemiyken ver ozaman içiyorlar seninli kaç aylık oldu cnm
galiba çoğu anneler bu dertten yakınıyolar. benim bebişimde son 1 haftadır çok iştahsız sabah 7 den akşam 7 ye kadar 300 ml süt içmiş ne kadar az geldi bana neden böyle oldu ki.
öncesinde çok güzel emiyordu anlamadım gitti. demek ki tek sorun benim kızımda değilmiş. of of
Hemen hemen aynı haftalarda bebeğimiz 4-5 gün var aralarında ne bilim herkesin bebegi bir dönemler böyle istahsiz oluyor mü bense demin yazacaktım bizim kızda 250 ml icmemistir sabahtan aksama kadar
Benim oğlumun burnuda çok tıkalı özellikle gece berbat oluyor.
Tonimer damla kullanıyorduk o bile yetersiz kaldı doktorumuzda Tonimer'in bebekler için olan burun spreyini yazdı çok şükür o işe yarıyor.
Spreyi sıktıktan sonra birkaç kez hapşuruyor ve pislik hemen öne doğru geliyor bende alıyorum bebişimde rahatlıyor.
Burun aspiratörümüz var ama eğer burnunun içi kuru ise asla bi işe yaramıyor aspiratörün işe yaraması için burnunun biraz nemli olması laızm.
Benim oğlumun burnuda çok tıkalı özellikle gece berbat oluyor.
Tonimer damla kullanıyorduk o bile yetersiz kaldı doktorumuzda Tonimer'in bebekler için olan burun spreyini yazdı çok şükür o işe yarıyor.
Spreyi sıktıktan sonra birkaç kez hapşuruyor ve pislik hemen öne doğru geliyor bende alıyorum bebişimde rahatlıyor.
Burun aspiratörümüz var ama eğer burnunun içi kuru ise asla bi işe yaramıyor aspiratörün işe yaraması için burnunun biraz nemli olması laızm.
Kızlar ben ne yapayım nerelere gideyim benim kızda emmiyor biberonu çok ac olduğu zaman. En fazla 60 alıyor bir hafta oncesine kadar çok ac olduğu zaman en az 120 ictigi halde şimdi tık yok.. Oksuruyor burnu tıkanıyor ben serum fizyolojik kullanıyorum 4-5 saatte bir sivi sumugu akıyor ama çok değil.. Sabah emszirdim 7 de onbirde bagirdi acikti ama 60 aldı sonra azcik emdi şimdi uyuyor vallahi ne yapacağımı şaşırdım Dr U arayacaz bakalım öksürükten mı?? Burnu tikali olunca istahsiz olurmu kızlar,? Beni emıyor ama yetmediğini düşünüyorum ben mama takviyesi yapiyoru
sadece bir ogünde bir göğsümü emıyor digerine gelince diliyle ittiriyor yüzünü burusturuyor cilveli kızım :))0
sadece bizde problem yokmuş inşaALLAH geçici bir durumdur canım ya değilse çok strese girdim ben.
burun tıkanıklığının sebeb, odanın ısısıymış. bebeklerin bulunduğu odanın ısısı 18 dereceyi geçmemesi gerekiyormuş. yoksa bebeklerin burnunda ki bir kemik şişme yapıp tıkanıklığa ve bebeğin huzursuz olmasına sebep oluyormuş. Bende o yüzden 18-20 dereceyi geçirmemeye çalışıyorum. Evin içinde çok kalın da giydirmiyorum. Ayrıca ben bir katalogdan 7 TL.ye oda nemlendiricisi aldım. Kalorifer peteğine takıyorum. Kuzum şimdi daha rahat. Burnu da ara sıra tıkanır. Ona da arada burun damlası sıkarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?