• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık Anneleri

canım benim ya,kv e iyi tembihleama canım sık sık baksın yavruya,sende moralini bozma cnm

ewet canım ilk kez yokluğunda çok zorlandım bişey yapamazdı ama keşke yanımda olabilseydi,şimdi habire emiyo işte kahvaltıyı bile çok zor ettim 5dk bişey yapadım emiyo kucağımda uyuyo koyunca azcık uyuyup uyanıyo dün çok uykusunu aldı sanırım bakalım şimdilik böyle,çok teşekkür ederim cnm

canım teşekkür ederim inşallah çıkmaz iyi olur biran önce sizde bozmayın moralinizi bizde üzülüyoruz valla siz böle dedikçe
deniyorum sinemcim..bebeğime kv bakmıyor.kcnın annesi bakıyor 75 yasında kadın.eski usul bildikleriyle buyutuyor..:((

dogum parası mı aldınız? aaaa ben almadım?normal maas aldım,ek derssiz ayrıca para mı alınıyomus?
ewt canım dilekçe ve doğum belgenle okula başvuruosun veriolar
benim eşim özelde çalışıo ona vermedikleri için ben aldım

pandamm yanlımıyorsan 148 lira yattı.

bana 154 yattı canım
dün ssklı bi arkadaş söledi ona 1800 civarı yatmış ama o izindeyken maaş alamamış
biz maaş da aldık

sagol canim oglum daha hastanede
cigerindeki virusun temizlenmesini bekliyoruz
sonrasinda ikinci ameliyatini olacak ikinci delik kucukmus ameliyati kolay dedi doktoru
2-3 hafta daha burda dedi
hayirlisi tek iyilessinde bugun durumu hakkinda bilgi verecek doktoru saat 3 bucukta gidecegiz.
Ha bu arada dun hala oldum subat annelerinden gorumcem ayni zamanda abimin esi surmeli dogum yapti simdi onun bebisiyle ugrasiyoruz.
bide benim oglum gelseydi eve 50 gundur hastanede.:59:

ayy canım, hayırlı olsun, doğuramadığı için üzülüyodu, yazmıştı burayada, çok sevindim gözünüz aydım. Bebeğine de Allah acil şifalar versin, çoğu gitmiş azı kalmış, inşallah ikinci ameliyatı da kolaycacık geçer, bir an önce evinizde cilveleşirsiniz oğluşunla... :16:

Dilemmmm çok sevindim tahlil sonuçlarınızın iyi çıkmasına, bak boşuna tasalanmışsın. Maşallah küçük kuzuya...

izine başlayanlar var, okuyunca içim parçalandı, benim iznimin bitmesine 1 ay kaldı, şimdi sizin yazdıklarınızı okuyunca iyiki dişimi sıkmışım da 37 ye kadar çalışmışım diyorum. 1 ay sonra bile bırakıp gitmek çok zor olacak, anneme emanet edeceğim halde :59:

izine başlayanlar var, okuyunca içim parçalandı, benim iznimin bitmesine 1 ay kaldı, şimdi sizin yazdıklarınızı okuyunca iyiki dişimi sıkmışım da 37 ye kadar çalışmışım diyorum. 1 ay sonra bile bırakıp gitmek çok zor olacak, anneme emanet edeceğim halde :59:

ne güzel annene bırakacakmışsın
benim öle bi şansım yok :(
kayınvalidemin bakmasını istio eşim ama ben istemiorum
seneye eylülde başlıcam ben işe nası olcak bilmiorum

ne güzel annene bırakacakmışsın
benim öle bi şansım yok :(
kayınvalidemin bakmasını istio eşim ama ben istemiorum
seneye eylülde başlıcam ben işe nası olcak bilmiorum

SEN YİNE BAYA BÜYÜMÜŞ OLURSUN CANIM. ALLAH YARDIMCIN OLSUN.

dün işten eve gittim kızımı kucağıma aldım içli içli bir ağlamaya başladı anlatamam. içim parçalandı resmen acaba özledimi diyorum. gözümün içine baka baka ağlıyor birde çok kötü oldum misafir olmasa utanmasam bende ağlıcaktım. :43::43::43::43::43:

dün işten eve gittim kızımı kucağıma aldım içli içli bir ağlamaya başladı anlatamam. içim parçalandı resmen acaba özledimi diyorum. gözümün içine baka baka ağlıyor birde çok kötü oldum misafir olmasa utanmasam bende ağlıcaktım. :43::43::43::43::43:

evt baya büyücek bebeğim ama sanki o zman ayrılmak daha zor gelcek gibi :(
canım ya kıyamam tabi bebeğin özlüodur seni
annesinin kokusunu sesini yüzünü biliodur kuzum yaa
oooy saliha ben bile çok kötü oldum yaaaaa

evt baya büyücek bebeğim ama sanki o zman ayrılmak daha zor gelcek gibi :(
canım ya kıyamam tabi bebeğin özlüodur seni
annesinin kokusunu sesini yüzünü biliodur kuzum yaa
oooy saliha ben bile çok kötü oldum yaaaaa

çok kötü canım ya neyse üzülme sende RABBİM büyük :38:

aşımızı olduk geldik
kzıım ağladı biraz ama şimdi iyi uyuyor yorgun düştü ağlamaktan sanırım
içim eridi iğne battıkça vücuduna benim canım yandı :(

Geçmiş olsun canım.Haftaya da bizim aşımız var, bakalım biz ne yapacağız.Çok korkuyorum offf .

canım çok teşekkür ederim inşallah olmasınlar hiç,sağlık ocağında aşı odasının camı açıktı ilk öle başladı sonrada serin tutalım derken üşüttük heralde ama bikaç saattir daha 1-2kere öksürdü hapşurdu bazen çok yoğun oluyo

canım dün masalda uyudu hep akşam üstü ateşi çıkmaya başladı gece tavan yaptı
öğlen calpol vermiştim gecede verdim 2kerede kustu zor durdum evde gitmemek için
hemşireyi aradım gece sınırda daha getirme kafasına ıslak bez koy dedi
bende hep ıslak mendil koydum öle öle indi busabah yine çıktı
1-2gün takip etcez hep artık
canım ben fitil daha etkili diye biliyorum pek bilmem ama şuruba gerek yok sanırım
inşallah bebeğinde olmaz canım 1.5saat anca uyudum onda da alarmı duymamışım nasıl korkuyla uyandım

Canım benim yaa.Valaha okudukça benim içim parçalanıyor.Bugünü de atlatırsan hayırlısıyla bir şey olmaz artık.Sen sadece şurup mu verdin Sinem.Ben ateşinin çıkmasını beklemeden fitil de vermeyi düşünüyorum.

Dilem canım seninde gözün aydın ne güzel tahlilleriniz temiz çıkmış, çok sevindim.Allah hepimizin yavrularını korusun.

Son düzenleme:

canım benim aynı seyleri bende yaşıyorum..akşam eve gittim bakdım beni gordu ben konuşdukca kafanısını cevirip beni arıyor guluyor...sabahda erken kalkıp emzirdim altını aldım...giyindim cıkıcam bakdım bana bakıp ağlıyor opup kokladım ama sanki beni kucağına al der gibi gozumun içine bakıyodu..kendimi zor attım dısarı asansorde ağladım bende...şimdi bile boğazım dugumlendi...:(((((cok zor bee

canım benim aynı seyleri bende yaşıyorum..akşam eve gittim bakdım beni gordu ben konuşdukca kafanısını cevirip beni arıyor guluyor...sabahda erken kalkıp emzirdim altını aldım...giyindim cıkıcam bakdım bana bakıp ağlıyor opup kokladım ama sanki beni kucağına al der gibi gozumun içine bakıyodu..kendimi zor attım dısarı asansorde ağladım bende...şimdi bile boğazım dugumlendi...:(((((cok zor bee

yaa.... kızlar benim içim parçalandı okurken yazdıklarınızı... bende eylülde bırakıcam bebişimi şimdiden içim daralıyo,çok zor... Allahım sabırlar versin hepimize ...

canım benim ya çok zor RABBİM sabrını versin.
yaa.... kızlar benim içim parçalandı okurken yazdıklarınızı... bende eylülde bırakıcam bebişimi şimdiden içim daralıyo,çok zor... Allahım sabırlar versin hepimize ...

Eylül e kadar bol bol oyna bebişinle kimseye verme sar kokla öp RABBİM çalışan annelere yardım etsin.

ben de ekim gibi işe başlayacağım şimdiden ne yapıcam bilmiyorum ne zor çalışan anne olmak

Geçmiş olsun canım.Haftaya da bizim aşımız var, bakalım biz ne yapacağız.Çok korkuyorum offf .

Canım benim yaa.Valaha okudukça benim içim parçalanıyor.Bugünü de atlatırsan hayırlısıyla bir şey olmaz artık.Sen sadece şurup mu verdin Sinem.Ben ateşinin çıkmasını beklemeden fitil de vermeyi düşünüyorum.

Dilem canım seninde gözün aydın ne güzel tahlilleriniz temiz çıkmış, çok sevindim.Allah hepimizin yavrularını korusun.
evet canım tek calpol verdim ilk gün aşıdan sonra bi öğlen bide gece verdim 2.günde aynen bugün 3.gün bi sabah karşı vardı ateşi 38di 3te yine şurup verdim şuan için yok şükür ama çok nezle oldu canım ya sürekli hapşuruyo öksürüyo,bi tutturamadık demek sıcaklık derecesini
canım valla bende tekrar yaptırıyo olsam önceden şurup fitil ne varsa verirdim 2gündür geceleri korkudan uyuyamadım hiç aşı ateşi çok önemli değilmiş ama ıslak medillerle incecik bi katla anca 38ede tutabiliyordum ateşi demekki daha da çıkcaktı,sen ver valla canım inşallah hiçbişeycik olmaz ben korkuyorum artık aşı olcak bebekleri duyunca valla

yaa çok üzülüyorum valla siz böyle konuştukca bende doğumdan önce bebeğim doğsun yaza girerim diyordum şimdi diğer yaz diyorum,bu gidişler tememlli çalışmaktan vazgeççem diye korkuyorum belki 2-3 yaşını beklerim off bilmiyorum insan uyurken bile özlüyor ya,allah sabır versin kızlar ama herşey onların iyiliği için sizde keyfinizden gitmiyorsunuz benim eşimde daha 1aylıkken yurt dışına gitti yok 3ay oda çok zorlandı hala yarıda bırakcam deyip duruyor ama bebişlerimizin iyiliği için bu eziyetler
deniyorum sinemcim..bebeğime kv bakmıyor.kcnın annesi bakıyor 75 yasında kadın.eski usul bildikleriyle buyutuyor..:((

ayy canım inan buna daha çok üzüldüm ama inşallah umduğum gibi değildir,benim babanem 80 yaşında şimdi ama 75 yaşındaykende hatırlıyorum daha yavaş hareket ediyorlar artık daha ağırlar dengeleri ellerinin ayarları daha bozuk ve en önemlisi usülleri ama sizinki belki iyi bakıyordur hep o mu bakıcak 3te falan kreşe ver istersen

evet canım tek calpol verdim ilk gün aşıdan sonra bi öğlen bide gece verdim 2.günde aynen bugün 3.gün bi sabah karşı vardı ateşi 38di 3te yine şurup verdim şuan için yok şükür ama çok nezle oldu canım ya sürekli hapşuruyo öksürüyo,bi tutturamadık demek sıcaklık derecesini
canım valla bende tekrar yaptırıyo olsam önceden şurup fitil ne varsa verirdim 2gündür geceleri korkudan uyuyamadım hiç aşı ateşi çok önemli değilmiş ama ıslak medillerle incecik bi katla anca 38ede tutabiliyordum ateşi demekki daha da çıkcaktı,sen ver valla canım inşallah hiçbişeycik olmaz ben korkuyorum artık aşı olcak bebekleri duyunca valla

yaa çok üzülüyorum valla siz böyle konuştukca bende doğumdan önce bebeğim doğsun yaza girerim diyordum şimdi diğer yaz diyorum,bu gidişler tememlli çalışmaktan vazgeççem diye korkuyorum belki 2-3 yaşını beklerim off bilmiyorum insan uyurken bile özlüyor ya,allah sabır versin kızlar ama herşey onların iyiliği için sizde keyfinizden gitmiyorsunuz benim eşimde daha 1aylıkken yurt dışına gitti yok 3ay oda çok zorlandı hala yarıda bırakcam deyip duruyor ama bebişlerimizin iyiliği için bu eziyetler

ayy canım inan buna daha çok üzüldüm ama inşallah umduğum gibi değildir,benim babanem 80 yaşında şimdi ama 75 yaşındaykende hatırlıyorum daha yavaş hareket ediyorlar artık daha ağırlar dengeleri ellerinin ayarları daha bozuk ve en önemlisi usülleri ama sizinki belki iyi bakıyordur hep o mu bakıcak 3te falan kreşe ver istersen
aslında benden de iyi bakar ama ben dayanamıyorum.kvden daha iyi bakacağını dusunuyourm ama yınede aklım kalıyor.dediğin gibi yavaş hareket ediylar o cocuğu kucağına alıken aklım igidiyor.bide benim kız biberondan sut alırken boğulcakmış gibi oluyor..nasıl yediriyor aklım hep orda.gecen gunde kakasını cok yaptı dıye yıkamışlar .bide demezmı yıkarken az kalsın boğuluyordu morardı dıye aklım giti başımdan.burnundada tıkanıklık varya bizimkinin..sutu sağıyorum soyle verilcek diyorum ama o yıne bildiğini yapıyor sanki..ne bilim korkuyorum.yaşlı ama kendi işini kendi rahatlıkla gorebiliyor..ama malum yaşlılık hastalığı var..Allah korusun kadına bişey olsa haberimiz olmıcak cocuk yanında...ne bilim işte insan dusundukce bır suru sey buluyor kafaya takacak..zaten diyoki yurumeye emeklemeye baslayınca bakamam diye.peşinde dolanmak lazım onun dıye .ben işe devam edip ozaman bırakırım belki iş yeriyle anlaşırsak..krese çalışsamda çalışmasamda vermeyi dusunuyorum canım..

Back
X