2010 Aralık Anneleri

kızlar demeyin soyle ya bende burda ağlıyorum resmen.ben miniciğimin yanında değilim.sabahdan beri resimlerine bakıyourm.aşı sonrasıda yanında olamıyacam belkide siz boyle anlatınca içim gidiyo...off offf

ay canım doğru senin eşin de yanında değil daha da zor olmuştur sana
yardımları olmasa bile varlıkları yetio babaların ya
çok geçmiş olsun inşallah iyidir şimdi
çok saol sölediin için canım ya ben sadece koltuk altından bakardım ateşine walla
çok saol walla
kızlar demeyin soyle ya bende burda ağlıyorum resmen.ben miniciğimin yanında değilim.sabahdan beri resimlerine bakıyourm.aşı sonrasıda yanında olamıyacam belkide siz boyle anlatınca içim gidiyo...off offf

ay canım ya izin alamıo musun işten 1 günlük

benim iş karışık tatlım..daha sut iznim için bile konuşamadık...bide haftaya pazartesi aşımız perşembede usg cekimimiz ve doktor kontrolumuz var...iş yeride gece mesaisi yapıyor akşam iş saatı bıtımınde cıkmak için bile izin istiyorum...bu durumdada iizin istemek zor oluyor..ama cok sanslısınız kızlar ...suam bebğim sutunu göğsümden alsın diye neler vermzdım...ben burda kuytu koşelerde sağılıp duruyorum...(

pandam inşaALLAH ateşlenmez yavru kuşun.
sporstar sizede geçmiş olsun tekrar çıkmaz inşaALLAH ateşi
ezo bende işe başladım aklım hep evde bende resimlerine bakıp duruyorum.
meme emmesi gözümün önümde canlanıyo alışana kadar çok çekicez anlaşılan

canım benim ya
ufff üzdün ebni walla güzelim ya
ne diyelim Allah yardımcın olsun gerçekten

amin canım saol
yaaaaa aslında en az 6 ay olması gerekmio mu bu izinlerin yaaa
ne kadr vicdansızlar bizi böle ağlatıolar

ilk gun kafayı yıyodum ağla ağla helak oldum...konuşunca dıcem erken cıkıcam mesaiyede kalamam diye yoksa cıkış alıcam...aynen benimde gulmeleri gozumun onunde meme emmesi gider gitmez emdiriyorum zaten..of off

canım benim ya
ufff üzdün ebni walla güzelim ya
ne diyelim Allah yardımcın olsun gerçekten

uzulme canım benim napalım .ya bu deveyi gudecen yada bu dıyardan gidicen..Allah calışan annelerin yardımcısı olsun...akşam eve gidincede doğru duzgun vakit geciremiyosun bide o var iş guc kaptırdınmı kendini kendini yatağa zor atıyosun.gece yanyana uyumak kar kalıyor sadece...

haklısın canım ya
benim iznim da doluo martta ama ücretsiz izne ayrılcam inşallah
biraz sıkışcaz maddi olarak ama napım bakacak kimsem yok şimdilik zaten

amin canım saol
yaaaaa aslında en az 6 ay olması gerekmio mu bu izinlerin yaaa
ne kadr vicdansızlar bizi böle ağlatıolar

ay hiç söyleme canım çok zor anlatılmaz aklım hep evde ne yaptığımın işinin tadı var ne benim tadım var of of of
ilk gun kafayı yıyodum ağla ağla helak oldum...konuşunca dıcem erken cıkıcam mesaiyede kalamam diye yoksa cıkış alıcam...aynen benimde gulmeleri gozumun onunde meme emmesi gider gitmez emdiriyorum zaten..of off

bende emziriyorum canım ama çok kötü daha minnacık eve gider gitmez alıyorum kucağıma resimlerine bakarak duruyorum.

haklısın canım ya
benim iznim da doluo martta ama ücretsiz izne ayrılcam inşallah
biraz sıkışcaz maddi olarak ama napım bakacak kimsem yok şimdilik zaten

senin işinde zor Allah yardımcın olsun...hepimizin yardımcısı olsun.ama size cok imreniyorum.dediğin gibi çalışmadan da olmuyo of of.hakkımızda hayırlısı olsun inş..

canım benim ya,kv e iyi tembihleama canım sık sık baksın yavruya,sende moralini bozma cnm
ewet canım ilk kez yokluğunda çok zorlandım bişey yapamazdı ama keşke yanımda olabilseydi,şimdi habire emiyo işte kahvaltıyı bile çok zor ettim 5dk bişey yapadım emiyo kucağımda uyuyo koyunca azcık uyuyup uyanıyo dün çok uykusunu aldı sanırım bakalım şimdilik böyle,çok teşekkür ederim cnm

canım teşekkür ederim inşallah çıkmaz iyi olur biran önce sizde bozmayın moralinizi bizde üzülüyoruz valla siz böle dedikçe

kesin bizim çocuklar buyur bu izin gunlerini artırırlar şansımıza.neyse ben cıkıyourm hepinizi ve miniklerini opuyorum ALlaha emanet olun..

İnş cnm ya.Geçmiş olsun tekrar

ay kızlar stres oldum yarın aşılarımız var ne yapacaz zaten gün boyu çok uysal bir bebiş değil aşıdan sonra ne oluruz canı çok yanar ben iğneden nefret ederim minicik kızım ne yapsın umarım ateşimiz olmaz gitmeden calpol verecem dr miz öyle söylemişti:96:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…