• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık Anneleri

benim bebeğim 5 haftalık kasık ağrılarım devam ediyo.bazen çok rahatsız oluyorum. sizde de aynı ağrılar oluyor mu.

benim bebeğim 5 haftalık kasık ağrılarım devam ediyo.bazen çok rahatsız oluyorum. sizde de aynı ağrılar oluyor mu.

bende 2009 aralık annesiyim. hayırlı olsun bebişleriniz. benim kasık ağrılarım 3 ay devam etmişti sonra geçti ve doğuma kadar ağrımadı.

bende netten baktığım zaman 5 haftalık diyor evet bende de var kasık ağrısı ve aşırı derecede uyku oluyor karnım şişiyor çok fazla onu anlamadım herkesdemi oluyor acaba bende zaten hafif göbek vardı sanki hamile olduğumu öğrenince dahada byüdü gibime geliyor yada psikoljik anlamadım

merhaba arkadaslar.araniza yeni katildim 6 haftalik..sat 24 subat..ben de acayip kasik agrisi var sanki her an adet olacagim bazen belli etmiyorum ama korkuyorum.yarin doktora gidecegiz bakalim.ins sagliklidir..siz neler yaptiniz.doktora gittnizmi kalp atislarini duydunuz mu..

dün benim ama kahverengi şekilde damla damla akıntım gelmiş gelmiş diyorum çünkü ben sonradan farkettim bunu.Eşime söz verdim yapmayacağım diye ama bende çok merakla ve heyecanla bekliyorum bakalım.inş.hamişimdirde burdan beraber karşlılarız artık herşeyimizi
İnşallah canımm hamilesindirrr ve buraya gelirsinn
ama kesin hamilesin bana göre

orays canım senin çizelgende niye 61 hafta 4 gün gözüküyo yaparken sanırım beklenen doğum tarihi yerine son satını girdi o yüzden doğruyu göstermiyor canım düzelt istersen.

aaaaaaaaaaa bende yapayımm çizelgeee
çizelgen hayırlı olsun

selamlar eğer tutarsa bende bu yıl aralık annesi olacağım nasip kısmet herşeyden önemlisi kesin sonuç için nisanı bekliyorum ne olur bana dua edin....

İnşallah canım inşallah tutarda gelirsinnn ,beklene gün 10 gün kaldıı hadi hayırlısı ile gelirsinn
Ben bu ay hiç ümitlenmediğim zmanda geldi bebiş

sat 11mart doğumum 16aralık :)
15 nisanda kendim testle öğrenmiştim hamile olduğumu:)
ne çabuk geçti 1 yıl!
iiiiiinşallah karnındadır meleğin canımmmmm

Ay benim de sat 22 mart 21 nisanda öğrenmiştim çok güzel heyecanlı şeyler bunlar ya.haydi kızlar sizin kadar heyecanla bekliyorum dolsun taşsın bu topik.biz 100ü geçmiştik liste yapmıştık da ordan biliyorum.darısı başınıza inş.bir de çin takvimi bende tuttu oğlum oldu.ama aslında bence de saçma zaten%50 şansın var.kan a göre hesaplama tutmadı bizde..

darısı bizlere büyütmekkkkkgamyoncuiremsu

ben bugün akşamm çokk yoğun hissettim kasık ağrısı
acaba gazmı kasık ağrısımı karar veremedimm nefesimi kestii resmenn ,
bende oluyoo ara ara
bende 5nci haftadayım
sat 1 marttı seninnn

merhaba arkadaslar.araniza yeni katildim 6 haftalik..sat 24 subat..ben de acayip kasik agrisi var sanki her an adet olacagim bazen belli etmiyorum ama korkuyorum.yarin doktora gidecegiz bakalim.ins sagliklidir..siz neler yaptiniz.doktora gittnizmi kalp atislarini duydunuz mu..

sende hoşgeldin aramızaaaa,sen bizden büyüksünn seninkii bizimkilerin ya ağbisi ya ablasıı olacak
yok canım bende 6 hafta bitsin gidecem

ayyayyy 2010lar gelmiş hihoyyyt
hoşgeldini,iiz
yeni bebekler yeni anneler :emir_bebek:
aralık bebekleri çook güzel oluyor kış bebekleri güzel olurmuş zaten hehe:Dkaydirigubbakcemile3
ayy bi hoş oldum görünceee :çok üzgünüm:

gecen sene bizde bu heyecanları yaşıyordukl zaman nasılda hızlı geçiyor kızım şuan 4 aylık oldu vayy bee

10 marttı sat tarihim ayy ikili testi 3lü testi şekeri kilosu boyu ayy zayıfmı hastamı aman off derken kucağımda buluverdim kızımı darısı sizlere yeni anne adayları sağlıklı sıhhatli bir hamilelik dönemöi geçiirir ve evşlatlarınızı kucaklarsdınız inş opuyorumnanaktan
kontrollerinizi sütünüzü eksik etmeyin aman son aylarda kansızlık olabiliyor bnm kanım çok düşmüştü mesela içebilyosanız pekmez falan için şimdiden
bol ceviz semiz otu yiyin sade maden suyu mineral açısından ahh ahh boshayallersmile

aklınıza takılan bişey olursa buyrun 2009 topiğine bütün arkadaşlarımız yardımcı olurlar sizlere opuyorumnanaktan

hee bi de çin takvimine falan inanmöayın yalannnnnnnnnnn :teytey:

bana oğlan dedi kızım oldu :CüvCüv:

allah sağlıklı sıhhatli evlat versin hepinize :nazar:

ayyayyy 2010lar gelmiş hihoyyyt
hoşgeldini,iiz
yeni bebekler yeni anneler :emir_bebek:
aralık bebekleri çook güzel oluyor kış bebekleri güzel olurmuş zaten hehe:Dkaydirigubbakcemile3
ayy bi hoş oldum görünceee :çok üzgünüm:

gecen sene bizde bu heyecanları yaşıyordukl zaman nasılda hızlı geçiyor kızım şuan 4 aylık oldu vayy bee

10 marttı sat tarihim ayy ikili testi 3lü testi şekeri kilosu boyu ayy zayıfmı hastamı aman off derken kucağımda buluverdim kızımı darısı sizlere yeni anne adayları sağlıklı sıhhatli bir hamilelik dönemöi geçiirir ve evşlatlarınızı kucaklarsdınız inş opuyorumnanaktan
kontrollerinizi sütünüzü eksik etmeyin aman son aylarda kansızlık olabiliyor bnm kanım çok düşmüştü mesela içebilyosanız pekmez falan için şimdiden
bol ceviz semiz otu yiyin sade maden suyu mineral açısından ahh ahh boshayallersmile

aklınıza takılan bişey olursa buyrun 2009 topiğine bütün arkadaşlarımız yardımcı olurlar sizlere opuyorumnanaktan

hee bi de çin takvimine falan inanmöayın yalannnnnnnnnnn :teytey:

bana oğlan dedi kızım oldu :CüvCüv:

allah sağlıklı sıhhatli evlat versin hepinize :nazar:
Çok sağol canımmm benimmmm bizimkilerde sizinkiler kadar olur inşallah

Günaydın kızlar dün akşam ben test yaptım ikinci çizgiyi silikte olsa gördüm
sizce hamişmiyimdir.eyvahedigeldismile

Back