2010 Aralık Anneleri

Seninde ALLAH bağışlasın canım,ben dün yaptım test sabah çizgi hemen çıktı aslında benn önümüzdekii ay istiyordummm bebekk ,kalmam diye beklerkenn kalmışımmm
1 mart tıı canım benim regl

Hamiş annelerimizz doktora nezaman gideceksinizz

Belki ayni zamanda dogum yapariz :1hug:

Ben persembeye randevu aldim canim sen nezaman gitcen?

Canım bende aynısıı olduu hatta bende az lekee geldii dedimm kesinn adet oluyorumm amaa gelen giden olmadıı
senin 5 gün geçmişş kesin hamilesinn
keşkee ezcaneden alsan yapsann merkata koyma biziii
ben bir gün kala yaptım çıktı

benimde halen kasıklarımda sancılarımm oluyoo belime ağrı giriyoo adte olacakmışım gibi

oh darısıı bize ARTIK

ben 27 nisanda gidicem test yaptırdıktan sonra görüşmüştüm dr umla 1 ay sonra gel demişti

bende 2 hafta sonra giderimm gitsem alltan bakarlarr kese var sadece

bende aralık annesiyim canım son sat 22 marttı oğlum büyüdü bile bizde gezmelere gitmeye başladık zaten kışın evden çok çıkılmıyo yazında evde durulmuyo biz bu yüzden şanslıyız galiba

Kızlar çin takvimine bakanlar oldumu ben bakıyım dedim erkek çıktı acaba doğrumudur

dün benim ama kahverengi şekilde damla damla akıntım gelmiş gelmiş diyorum çünkü ben sonradan farkettim bunu.Eşime söz verdim yapmayacağım diye ama bende çok merakla ve heyecanla bekliyorum bakalım.inş.hamişimdirde burdan beraber karşlılarız artık herşeyimizi

merhabalaaar:)
2009 aralık annesi olarak takip ediyorum burayı
bu sorunu ben yanıtlayayım
çin takvimine göre bana kız çıkmıştı oğlum oldu canım :)

hmm demek çle zaten inanmamıştım ama ne biliyim herkes çin takvimi deyince
doğrumudur acaba diye düşünmüştüm
bende de erkek çıktı ama inanmamıştım

orays canım senin çizelgende niye 61 hafta 4 gün gözüküyo yaparken sanırım beklenen doğum tarihi yerine son satını girdi o yüzden doğruyu göstermiyor canım düzelt istersen.

orays canım senin çizelgende niye 61 hafta 4 gün gözüküyo yaparken sanırım beklenen doğum tarihi yerine son satını girdi o yüzden doğruyu göstermiyor canım düzelt istersen.

ben çizelgemi hamile değilken ölesine yapmıştım sonrada değiştirmedim kaldı öle

selamlar eğer tutarsa bende bu yıl aralık annesi olacağım nasip kısmet herşeyden önemlisi kesin sonuç için nisanı bekliyorum ne olur bana dua edin....

selamlar eğer tutarsa bende bu yıl aralık annesi olacağım nasip kısmet herşeyden önemlisi kesin sonuç için nisanı bekliyorum ne olur bana dua edin....

sat 11mart doğumum 16aralık :)
15 nisanda kendim testle öğrenmiştim hamile olduğumu:)
ne çabuk geçti 1 yıl!
iiiiiinşallah karnındadır meleğin canımmmmm

Ay benim de sat 22 mart 21 nisanda öğrenmiştim çok güzel heyecanlı şeyler bunlar ya.haydi kızlar sizin kadar heyecanla bekliyorum dolsun taşsın bu topik.biz 100ü geçmiştik liste yapmıştık da ordan biliyorum.darısı başınıza inş.bir de çin takvimi bende tuttu oğlum oldu.ama aslında bence de saçma zaten%50 şansın var.kan a göre hesaplama tutmadı bizde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…