benim bebeğim 5 haftalık kasık ağrılarım devam ediyo.bazen çok rahatsız oluyorum. sizde de aynı ağrılar oluyor mu.
benim bebeğim 5 haftalık kasık ağrılarım devam ediyo.bazen çok rahatsız oluyorum. sizde de aynı ağrılar oluyor mu.
Kızlar çin takvimine bakanlar oldumu ben bakıyım dedim erkek çıktı acaba doğrumudur
İnşallah canımm hamilesindirrr ve buraya gelirsinndün benim ama kahverengi şekilde damla damla akıntım gelmiş gelmiş diyorum çünkü ben sonradan farkettim bunu.Eşime söz verdim yapmayacağım diye ama bende çok merakla ve heyecanla bekliyorum bakalım.inş.hamişimdirde burdan beraber karşlılarız artık herşeyimizi
Banada kızımda erkek çıkmıştıı ama kızım olduumerhabalaaar:)
2009 aralık annesi olarak takip ediyorum burayı
bu sorunu ben yanıtlayayım
çin takvimine göre bana kız çıkmıştı oğlum oldu canım :)
hmm demek çle zaten inanmamıştım ama ne biliyim herkes çin takvimi deyince
doğrumudur acaba diye düşünmüştüm
bende de erkek çıktı ama inanmamıştım
orays canım senin çizelgende niye 61 hafta 4 gün gözüküyo yaparken sanırım beklenen doğum tarihi yerine son satını girdi o yüzden doğruyu göstermiyor canım düzelt istersen.
selamlar eğer tutarsa bende bu yıl aralık annesi olacağım nasip kısmet herşeyden önemlisi kesin sonuç için nisanı bekliyorum ne olur bana dua edin....
satım 11 mart
sat 11mart doğumum 16aralık :)
15 nisanda kendim testle öğrenmiştim hamile olduğumu:)
ne çabuk geçti 1 yıl!
iiiiiinşallah karnındadır meleğin canımmmmm
Ay benim de sat 22 mart 21 nisanda öğrenmiştim çok güzel heyecanlı şeyler bunlar ya.haydi kızlar sizin kadar heyecanla bekliyorum dolsun taşsın bu topik.biz 100ü geçmiştik liste yapmıştık da ordan biliyorum.darısı başınıza inş.bir de çin takvimi bende tuttu oğlum oldu.ama aslında bence de saçma zaten%50 şansın var.kan a göre hesaplama tutmadı bizde..
ben bugün akşamm çokk yoğun hissettim kasık ağrısıbenim bebeğim 5 haftalık kasık ağrılarım devam ediyo.bazen çok rahatsız oluyorum. sizde de aynı ağrılar oluyor mu.
merhaba arkadaslar.araniza yeni katildim 6 haftalik..sat 24 subat..ben de acayip kasik agrisi var sanki her an adet olacagim bazen belli etmiyorum ama korkuyorum.yarin doktora gidecegiz bakalim.ins sagliklidir..siz neler yaptiniz.doktora gittnizmi kalp atislarini duydunuz mu..
Çok sağol canımmm benimmmm bizimkilerde sizinkiler kadar olur inşallahayyayyy 2010lar gelmiş hihoyyyt
hoşgeldini,iiz
yeni bebekler yeni anneler
aralık bebekleri çook güzel oluyor kış bebekleri güzel olurmuş zaten hehekaydirigubbakcemile3
ayy bi hoş oldum görünceee :çok üzgünüm:
gecen sene bizde bu heyecanları yaşıyordukl zaman nasılda hızlı geçiyor kızım şuan 4 aylık oldu vayy bee
10 marttı sat tarihim ayy ikili testi 3lü testi şekeri kilosu boyu ayy zayıfmı hastamı aman off derken kucağımda buluverdim kızımı darısı sizlere yeni anne adayları sağlıklı sıhhatli bir hamilelik dönemöi geçiirir ve evşlatlarınızı kucaklarsdınız inş opuyorumnanaktan
kontrollerinizi sütünüzü eksik etmeyin aman son aylarda kansızlık olabiliyor bnm kanım çok düşmüştü mesela içebilyosanız pekmez falan için şimdiden
bol ceviz semiz otu yiyin sade maden suyu mineral açısından ahh ahh boshayallersmile
aklınıza takılan bişey olursa buyrun 2009 topiğine bütün arkadaşlarımız yardımcı olurlar sizlere opuyorumnanaktan
hee bi de çin takvimine falan inanmöayın yalannnnnnnnnnn :teytey:
bana oğlan dedi kızım oldu :CüvCüv:
allah sağlıklı sıhhatli evlat versin hepinize
evet canım hamilesin gözünaydın tebrik ederimGünaydın kızlar dün akşam ben test yaptım ikinci çizgiyi silikte olsa gördüm
sizce hamişmiyimdir.eyvahedigeldismile
Günaydın kızlar dün akşam ben test yaptım ikinci çizgiyi silikte olsa gördüm
sizce hamişmiyimdir.eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?