Aksam erken yatarsam (8-9) gece mutlaka uyanıyorum. Normalde 6 saat uyku bana yettiğinden herhalde bu sefer sabahı zor ediyorum. Abuk sabuk rüyalar görüyorum. Bazen de gaz sancısı uyandırıyor. 11 gibi yatarsam 5.30-6 gibi uyanıyorum. İse gitmek için zaten 6.30 da kalkıyorum.
Bizim bu 2. Tüp bebek denememiz. İlkinde benim annem-babam ve yakın arkadaslarım biliyordu. Rapor aldığım için işyerinde de ogrenmislerdi. Kayinvalidemler yaşlı ve onları bosuna umitlendirmek istememiştim. Olursa supriz yapmak istiyordum ama sonuc dış gebelik oldu
esim hemen haber verdi ve bosuna üzüldüler. 2 sene önceydi ve bizim sorunumuz olduğunu da öğrenmiş oldular. Bu sefer sadece benim annem-babam, kayinvalidemler ve müdürümün haberi vardı. Bir de bizimle aynı ay tüp bebek deneyen arkadaslarımız. bu sefer en yakın arkadaslarıma bile söylemedik. Sonucu alınca ben arkadaslarıma söyledim. Esim kardeşine söyledi sadece. Keseyi gördüğümüzde kayinpede kendi akrabalarına haber vermek istedi ama kalp atışını beklemelerini söyledim. İnsallah bu ctesi duyarız ve görürüz bebeğimin kalbini :)) o zaman esim de arkadaşlarına soyleyecek