cnm bencede eşine haksızlık etme.diyorumya hele bi herşey yoluna girsin rutine girsin.hele birde karnımız çıkmaya başlayınca o zaman daha net idrak edecekler.daha ben bile idrak edemiyorum. bazen unutuyorum. bence hep bi kaybetme korkusu var içimizde yani bende var ondan hala tam olarak sevinemedim. kısmetse 7. haftaya giricez.inşallah bulantı olmaz hiç birinmizde.benimde böle böle devam etsin ben razıyım. sigaradan,yemek kokusundan tiksinme filan yok henüz.ama onlarda 7. haftanın ortasında oluyomuş. belkide hiç olmaz.
bsp cnm bende işyerime sölemicektim ama başka yerden rapor alamadım transfer sonrası tüp bebek merkezinin raporunu yolladım işyerime mecburen herkes duydu. hala herkes netice ne diye soruyo. bende artık sölüyorum hamileyim ama riskli diye.
canım sende brükselde yaptırmıştın di mi?bende raporu brükselin raporun devlette geçmediği için yıllardır gittiğim doktoruma rica ettim sağolsun ethica'dan ayarladı gerçi yine kadın doğum ile ilgili olduğu için malum yaşımda olduğu için insanlar hemen bebeğe yoruyo onun için mi diye kist mist diye geçiştirdim ama kim ne kadar yiyosa artık hem nasıl isterlerse öyle düşünsünler en nihayetin de çok uğraştık bu bebişler için ne istersek yapmak hakkımız di mi ama kızlarrr?bi de bende hamile olduğumu unutuyorum tam bi hareket yapıyorum aklıma geliyo aman haa diyorum kendi kendime dikkat diyeklava: