• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

Sevgim çok güzel yaşmış
kitaplardan öğrenilmiyor bu iş BEBEĞİN BİR KİTAP ONU İYİ GÖZLEMLE VE İYİ OKU YETER
E YANINDA DA BİZLER BURDAYIZ CNM

yazdiklarinizdadan oyle duygulandimki simdi gidip oglumu uyandiracagim ope ope koklaya koklaya:)
ozlem nickini ilk bebegimi kaybettigim icin aldim, ona duydugum ozlemi dile getirmek icin. sonra ogluma hamile kalinca onu icimde korkularla buyuttum....sizlerin destegi korkularima en buyuk careydiu iyiki varsiniz kizlar sizler ve nisan topigindeki arkadaslarim.

Kardesligimizin birinci yili dolmus bile... Zamanin goreceliligi bu olsa gerek, yogun gecen zamani daha uzun algiliyor insan. Ben yillardir sizlerle birlikteyim gibi hissediyorum, sanki lisede dedikodulari birlikte yapmisiz, ilk kez birlikte asik olmusuz, dugun dernek heyecanlarini birlikte paylasmisiz, birlikte buyumus, cogalmis, olgunlasmis gibi geliyor. Bu kadar zamanda ustelik sadece net uzerinden boyle derin paylasimin ornegini gormedim, duysam da inanmazdim hatta. Iyi ki varsiniz, iyi ki variz, cunku hep birlikte daha da gucluyuz; hep birlikte en guzel anne aday adaylariydilk, sonra adayliga en son da annelige birlikte terfi ettik. Hayatimizin belki de bu en zor donemeclerini beraber aldik ve bu ugurdaki zorluklari birbirimiz icin el birligiyle hafiflettik. Son bir yil icinde surada paylasmadigim bir sevincim ya da bir uzuntum olmadi. Sizlerin sevinclerine kendi sevincimmis gibi sevindim, sizlerle birlikte agladim, ama sizinle hep daha guclu ve daha saglam hissettim kendimi.

Bebeklerimizle, sevgimizle, kardesligimizle daha nice senelere...

GÜNAYDIN KIZLAR..
özlemcim bizim yerimize de kokla meleğini.. test sonucunu beklediğimiz gün geldi de aklıma.. ay ne paniktik.. ne heyecanlı bir bekleyişti.. bir türlü vermemişlerdi sonucunu.. sinir olmuştukk. neyse ki sonu çok güzel oldu.. bir bebeğimiz daha annesine kavuştu.. allah bütün arkadaşlarımızın kucaklarını doldursun inşallah..

bakıcı problemimden face teki arkadaşlara bahsetmiştim.. 2 gündür bakıcımız değişti.. kızımdaki değişime inanamazsınız.. o kadar mutlu ki.. akşam ben kapıda gülerek karşılıyor, huzur dolu bir ifadeyle.. akşamları bıdı bıdı konuşuyor.. susmuyor bi türlü zilli.. sabahları 7de emmeye kalkıyor bir daha uyumuyor ama.. :)) beşiğinde gülücükler saçıyor.. onu bırakmaya kıyamıyorum.. zar zor hazırlanıyorum..
şu ülker maltana da sanırım işe yaradı.. bu sabah semsert göğüslerle uyandım.. bakalım bugün ki sağım nasıl bi netice verecek..
bizde durumlar böyle.. hepinizi çok seviyorum..

GÜNAYDIN KIZLAR..
özlemcim bizim yerimize de kokla meleğini.. test sonucunu beklediğimiz gün geldi de aklıma.. ay ne paniktik.. ne heyecanlı bir bekleyişti.. bir türlü vermemişlerdi sonucunu.. sinir olmuştukk. neyse ki sonu çok güzel oldu.. bir bebeğimiz daha annesine kavuştu.. allah bütün arkadaşlarımızın kucaklarını doldursun inşallah..

evet:)) ben hic inanamiyordum donmus ve bir suru hucre kaybetmis oglumun gelecegine sizler ozellikle gizemli tutarsa gorursun diyordu :1: ne guzel heyacanlardi:)
eee kizlar ikinci bebekleri ne zaman yapiyoruz:3:

bakici problemini bilmiyordum ama sonucun guzel olmasina cok sevindim :nazar:

evet:)) ben hic inanamiyordum donmus ve bir suru hucre kaybetmis oglumun gelecegine sizler ozellikle gizemli tutarsa gorursun diyordu :1: ne guzel heyacanlardi:)
eee kizlar ikinci bebekleri ne zaman yapiyoruz:3:

bakici problemini bilmiyordum ama sonucun guzel olmasina cok sevindim :nazar:

özlemcim sen facete hesap alıcaktın hani.. gel lütfen hem bizim bebişlerimizi görürsün, hemde biz senin prenseni.. orda ki muhabbette çok güzel..
2.bebekte nerden çıktı kız.. daha dur.. buna alışamadık.. :)):52:

özlemcim sen facete hesap alıcaktın hani.. gel lütfen hem bizim bebişlerimizi görürsün, hemde biz senin prenseni.. orda ki muhabbette çok güzel..
2.bebekte nerden çıktı kız.. daha dur.. buna alışamadık.. :)):52:

2.bebek fikri benide güldürdü..... daha kuzularımıza doymadan ikinci fikri uzak geliyor. ki benim ikinci şansm yok denecek kadar az zaten.

özlem benimde dondurulmuştu kızım:))))

sevgi sağmakla bitiremediğim sürekli taş gibi dolan göğsüm işe başladıktan sonra sanki eskisi gibi değil. birde kızım çok hızlı hızlı emen bir bebek. oyüzden ben yokken biberonun akışına alışıyor akşam emzirmek isteyince itiraz ediyor beni istemiyor. epey uğraştım inat ettim biberon vermiycem diye çok huysuz oldu yinede emmedi taki uyuyana kadar uyuyunca kandırıyorum emiyor. yaaa çok üzülüyorum doktorum zorla emzirmeye bak ama baktın emmiyor sağ biberonla ver diyor. bunu yaptım ohh biberonu birgüzel emiyor ama benim bu durum evdeyken hiç hoşuma gitmiyor oyüzden inatlaşıyorum sağıp vermiyorum... uykuluyken alıyor uyanıkken reddediyor yaaa neyapcam ben?????

kizlar ikinci bebek fikri aslinda ciddiyim neden derseniz ben alismisim bebek olmuyor nasil olucak ne zaman olur diye dusunmeye hamile kaldigimdan beri hic degismedi bu psikoloji resmen tedavilik haldeyim:) hala inanamiyorum kendimi surekli tedavi kaygisi icinde bukuyorum:))

kizlar sizin ilk bir ay saginca ne kadar sutunuz cikiyordu. sagdiktan sonra da memede hala sut oluyor bebek cekerse. simdi saginca 50_60 arasi cikiyor ve hic artmiyor aratar mi sizce? hala ustune mama veriyorum vermeyip iki saatte bir emzirsem mi ne dersiniz?

bir de erkek bebeklerin alt temizligini yaparken testisler altina pisik kremi surulur mu? bir de apis aralarina surulcek mi bu krem. dogal bir kremim var weleda badem yagi agirlikli icerigi.

yaa kizlar bir hesap alamadim gitti hep aklimda ama bakiyorum aksam olmus.
bir de zubeyde sordu fransada galactogil denen tozdan sut yapimi icin sizlere gonderebilir miyim diye tabii gonderirim de, bende hicbir ise yaramadi o toz. icinde malt var birkac madde daha ama asil malt yapiyormus sutu ama bende bana misin demiyor. isterseniz yine de gonderirim.

2.bebek fikri benide güldürdü..... daha kuzularımıza doymadan ikinci fikri uzak geliyor. ki benim ikinci şansm yok denecek kadar az zaten.

özlem benimde dondurulmuştu kızım:))))

sevgi sağmakla bitiremediğim sürekli taş gibi dolan göğsüm işe başladıktan sonra sanki eskisi gibi değil. birde kızım çok hızlı hızlı emen bir bebek. oyüzden ben yokken biberonun akışına alışıyor akşam emzirmek isteyince itiraz ediyor beni istemiyor. epey uğraştım inat ettim biberon vermiycem diye çok huysuz oldu yinede emmedi taki uyuyana kadar uyuyunca kandırıyorum emiyor. yaaa çok üzülüyorum doktorum zorla emzirmeye bak ama baktın emmiyor sağ biberonla ver diyor. bunu yaptım ohh biberonu birgüzel emiyor ama benim bu durum evdeyken hiç hoşuma gitmiyor oyüzden inatlaşıyorum sağıp vermiyorum... uykuluyken alıyor uyanıkken reddediyor yaaa neyapcam ben?????

canım ya.. nedir bu sütten çektiğimiz.. bebek gün içinde emmediği için sanırım hormonlarda eksik çalışıyor.. benim hiç taş gibi olmadı zaten.. 2 saatte 1 sağıyorum ben.. en fazla 60ml çıkıyor.. ama dilanın bir öğünü artık 100ml oldu. yani 4 sağma 2 öğün oluyor.. bibronda bir sıkıntı yaşamadım ben tatlım.. daha önceden birazcık alıştırmıştım sanırım o yüzden... akşamları meme veriyorum.. bir te gece yatmadan mama yapıyorum, gece aç kalmasın diye.. sen memeni inatla vermeye devam et bence.. gerekirse iyice acıkmasını bekle.. allah yardımızı olsun valla..

canım ya.. nedir bu sütten çektiğimiz.. bebek gün içinde emmediği için sanırım hormonlarda eksik çalışıyor.. benim hiç taş gibi olmadı zaten.. 2 saatte 1 sağıyorum ben.. en fazla 60ml çıkıyor.. ama dilanın bir öğünü artık 100ml oldu. yani 4 sağma 2 öğün oluyor.. bibronda bir sıkıntı yaşamadım ben tatlım.. daha önceden birazcık alıştırmıştım sanırım o yüzden... akşamları meme veriyorum.. bir te gece yatmadan mama yapıyorum, gece aç kalmasın diye.. sen memeni inatla vermeye devam et bence.. gerekirse iyice acıkmasını bekle.. allah yardımızı olsun valla..

canım elif 3 satte bir emiyor. . .
sabah kalktığında 7de emiyor sonra saat 10:00da emiyor, o evde emerken bende aynı dakkalarda işte sağıyorum 140ml çıkıyor. ve he 130u kadarını emiyormuş. sonra öğle arasında saat 13:00de ben evde oluyorum zorla emziriyorum. sonrada saat 16:00da sabah sağdığım sütü biberonla emiyor. oan işyerindede ben yine sağıyorum budefa 130ml ancak çıkıyor.
biberonuda ben doğduğu ilk zamanlar ara ara sağdığımı alıştırmak amaçlı veriyordum. ve ben lohusalıyken bile haftada birgün işe geldiğim için biberonla çok erken tanıştı hiç sorun yaşamam sanıyordum. ama anlamıyorum çok salyada akıtıyor acaba dişten dolayımı memeyi istemiyor diş için erken ama olabilirde tabi.. inan çözmüş değilim. dünde hep uyurken verdim gecede sabahta uyanıkken istemiyor enteresanyaa..

geçen sene bugün, tam da bu saatlerde kızımla ilk buluşmamız gerçekleşti..bir daha hiç ayrılmadık çok şükür.. allah ayırmasın inşallah...

$200649_10150128576117866_595297865_6437854_7785947_n.jpg

kızlar benim oğluşumun resmini paylaşmak istedim. 17 mart akşamı kavuştum ona Allah ayırmsın çoooooooook güzel bir duyguymuş Allah olmayanlarada tez zamanda yaşatsın..
Bu arada doğum günümüzde kutlu olsun .....

$canım.jpg $ben.jpg

Oğlum Demirin doğumdan sonraki ilk fotoğrafı ve benim yazın hamileliğimi ilk öğrendiğimzamanki fotoğrafım..
Topiğimizin doğum günlerinde paylaşmak istedim.. Yşadığım zorlu süreçleri teyzeleri bilir..Onları ve meleklerini çoooooook öpüyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

maşallah tosuncuk çok tatlıyaa. hayırlı uğurlu olsun oğluşun. aramıza hoşgeldin arkadaşım. gerçektende eşi benzeri olmayan hatta şimdiye kadar yaşamamışım dedirttirecek kadar güzel bir duygu. Allahım onların hep sağlıklı mutlu gülen yüzlerini göstersin bizlere.

oy canım benim çok şeker maşallah.. allah analı babalı büyütsün.. uzun ömürler versin inşallah..

Back