- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 408
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın sevgicim. merak etme bende sendenim geç kaldım diye çok telaşlanmaya başladım. şimdiye kadar nerdeyse çook önümda zaman varmış gibiydi şimdi ise yetişemiyekmişim gibi telaş sardı benide. halbuki oda dışında herşeyimiz hazır. benimde 2 haftam var izne. bakalım ondan sonra bebişlerimiz acele etmez ise evdeki zaman içerisinde herşeyi yetiştiririz inşallah... ayy tatlı telaşlar diye buna denir herhalde:))günaydın fıstıklar nasılsınız bakalım.. biz biraz heyecanlıyız.. yarın kısmetse odamız geliyor.. bundan sonra zaman daha bir hızlı geçicek hatta yetmicek gibi geliyor bana.. biz oda konusunda biraz geç kaldık.. yerleştir et epey zamanımızı alıcak.. izne çıkmama da çok şükür 1 hafta kaldı.. sonrasında bana kalan zaman en olumlusunu düşünürsek 3 hafta.. bakalım epey yorulcaz gibi..
günaydın fıstıklar nasılsınız bakalım.. Biz biraz heyecanlıyız.. Yarın kısmetse odamız geliyor.. Bundan sonra zaman daha bir hızlı geçicek hatta yetmicek gibi geliyor bana.. Biz oda konusunda biraz geç kaldık.. Yerleştir et epey zamanımızı alıcak.. Izne çıkmama da çok şükür 1 hafta kaldı.. Sonrasında bana kalan zaman en olumlusunu düşünürsek 3 hafta.. Bakalım epey yorulcaz gibi..
Slm kızlar.bendede oluyor o kasık ağrıları ve batmalar.geçen son kontrolümde akıntın artmıştır dedi dr bende evet dedim.bence o ıslaklıklar akıntı.iç çamaşırın ıslanıyodur günlük ped kullanabilirsin dedi.enfeksiyonlara engel olmak için iç çamaşırınıda günlük pedinide sık sık değiştir dedi.bende çok merak ettim kontrolüm ayın 3 ünde hiç açıklıkla ilgili bişey söylememişti.bi sorayım bakayım.ama bu ağrılar normal bence.gece karamplarınız başladımı bende hala yok.erkenmi daha acaba.çevremdeki herkez gece kramplardan uyuyamayacaksın diyodu ama daha öle bişe olmadı.şişliklere gelince hamileliğin başlarında ayaklarımda şişmeler vardı.onlar geçti zamanla.suanda fazla yok.heleki dinlenince hiç kalmıyo.ellerimde parmaklarımda şişmeler var.yanlız sizde oldumu bilmem ama bende vücudumda özellikle göğüsümde ve boynumda küçük küçük et benleri çıktı.sayısıda oldukça fazla.dr sordum.hamilelikle alakalı hormonal dedi.
e yuh o ne ya.. 390 milyon mu.. yok gülüm sen kocana güven. hiç birşey olmaz merak etme allahın izniyle..
canım senin 34+2 nası 1 hafta sonra izne çıkıyosun.dr.1 hafta vermiş olsa 35+2 olur yine 1 haftadan fazla.
günaydın tatlım bu arada her kese hayırlı cumlar kızlarrrrrrr
esradan haber alan yokmu ne oldu dogum nasıl geçti bilen yokmu ya valla bu gece uyudum uyandım hep aklımdaydıı inş bir sorun olmamıştır akşama bize yzacagını söylemişti
gunaydın en guzel ANNELERRRRRRRR
CUMANIZ MUBAREK OLSN INŞŞŞŞŞ
Bsp hayırlı olsun iznin tatlım.. Darısı nalanla benim başıma
8 aralıkta bitiyo 36.haftam normalde. 37.haftam haftam bitiyo gibi gösterdik.. o yüzden de çıkıyorum işte..
ya kızlar benim bu oğlanı alıp tekrar içime sokasım var :) siz de yaşayacaksınız, bambaşka bir şey bu, anlatılmaz yaşanır
elvinaz en korkuyorum dıye alttan baktı dr elle muayene ettı merak etme acılman fılan yok dedı bıraz rahatladım ama cok acıttı yaaaaamanın kuzular sabırsızlandı mı ne
canım bende de açılma ve rahim ağzında yumuşama var aynı senin yaşadıklarını yaşıyorum sen gözünü seveyim yat hep dinlen olur mu
cnm valla bi kaç gündür dr git gel pel istirahat edemedim korktum valla yaa dr sölesem alttan bakarmı açılma varmı diye bu sefer sölerim olmazsa
canım benim dediğim akıntı değil idrarla karıtırılmayacak sefaf ve saydam bir sıvı yoğun yada a zyoğun bile değil bildiğin içme suyu gibi dediğim gibide her akıntı açıklık olacak anlamına gelmiyor...
Bu arada onlardan bende de var tam ben gibi değilde kırmızı ten rengi lekeler aa diyorum bu daha önce yoktu vs birde minik kırmızı bir lekem vardı toplu iğne başı kadar tam gırtlağımın ortasında bu zamana kadar kimse sormamıştı o kadar minik yani ama artık herkes zoruyor ne oldu diye büyümüş biraz doktorununda dediği gibi hormonlarla alakalı bir durum geçermiş doğumdan sonra benim esas canımı sıkan şu kullarımın üst kısmının arkasında olan fısırtılar cips kola yiyince oluyordu ama şimdiki sebebi sanırım hormonal