• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

günaydın fıstıklar nasılsınız bakalım.. biz biraz heyecanlıyız.. yarın kısmetse odamız geliyor.. bundan sonra zaman daha bir hızlı geçicek hatta yetmicek gibi geliyor bana.. biz oda konusunda biraz geç kaldık.. yerleştir et epey zamanımızı alıcak.. izne çıkmama da çok şükür 1 hafta kaldı.. sonrasında bana kalan zaman en olumlusunu düşünürsek 3 hafta.. bakalım epey yorulcaz gibi..
günaydın sevgicim. merak etme bende sendenim geç kaldım diye çok telaşlanmaya başladım. şimdiye kadar nerdeyse çook önümda zaman varmış gibiydi şimdi ise yetişemiyekmişim gibi telaş sardı benide. halbuki oda dışında herşeyimiz hazır. benimde 2 haftam var izne. bakalım ondan sonra bebişlerimiz acele etmez ise evdeki zaman içerisinde herşeyi yetiştiririz inşallah... ayy tatlı telaşlar diye buna denir herhalde:))

günaydın güzel anneler ve bebişleri...hepinize hayırlı cumalar....biz bugünden itibaren tatiliiiizzz...Allaha şükür 37.haftama kadar sorunsuz çalışabildim gerçi bugünde gelmesem gelmezdim ama hadi dedim haftanın son günü gidiyim dedim,yarından itibaren kızımda işe gitmekten kurtulacak:))) evde dinlenicez inşallah bakalım küçük hanım ne zaman gelicek ayın 10 undamı daha öncemi hayırlısı inşallah

Hepinize tekrar günaydın kızlar
xtatlıkızcığım hiç bilmiyorum ki bu sıvı nedir neden olur işte o yüzden diyorum ilk hamilelikte insan ne kadar cahil oluyor diye..

Sevgiciğim o oda gelince içindekileri yapmak yerleştirmek 2 gün bile sürmüyor canım kendini zaman geçecek diye avutma acı gerçekleri söyleyeyim sana öyle bir hevesle yapıyorsun ki bi bakmışsın bitmiş

Hem korkma doğumuma max 2 hafta var kızımın burda dolabı var benim dolabımı kullanıcakta yalovadaki odası hala bitmedi kendi işin olunca böyle oluyor araya müşteri işleri giriyor ve aksayabiliyor ama artık bana bir hal geldi kızım erken gelir korkusuyla hareket falan etmiyorum herşey yetiştiği kadar walla

Slm kızlar.bendede oluyor o kasık ağrıları ve batmalar.geçen son kontrolümde akıntın artmıştır dedi dr bende evet dedim.bence o ıslaklıklar akıntı.iç çamaşırın ıslanıyodur günlük ped kullanabilirsin dedi.enfeksiyonlara engel olmak için iç çamaşırınıda günlük pedinide sık sık değiştir dedi.bende çok merak ettim kontrolüm ayın 3 ünde hiç açıklıkla ilgili bişey söylememişti.bi sorayım bakayım.ama bu ağrılar normal bence.gece karamplarınız başladımı bende hala yok.erkenmi daha acaba.çevremdeki herkez gece kramplardan uyuyamayacaksın diyodu ama daha öle bişe olmadı.şişliklere gelince hamileliğin başlarında ayaklarımda şişmeler vardı.onlar geçti zamanla.suanda fazla yok.heleki dinlenince hiç kalmıyo.ellerimde parmaklarımda şişmeler var.yanlız sizde oldumu bilmem ama bende vücudumda özellikle göğüsümde ve boynumda küçük küçük et benleri çıktı.sayısıda oldukça fazla.dr sordum.hamilelikle alakalı hormonal dedi.

Kızlar olası bir acil durumda eşimin kullandığı arabada gitmek istemedim ben telaş yapar hızlı gitmek ister diye biz istanbulun bir ucundayız hastane bir ucunda diye babam tek elle araba kullanamıyor abim zaten yok işi gece olduğu için bende dedim ambulans hizmetlerinin fiyatını sorayım medline bakırköyden göztepeye 390 tl ye götürüyormuşşş way be dedim tam teşekküllü falan ama yinede bu kadar pahalı olacağını düşünmezdim...

günaydın fıstıklar nasılsınız bakalım.. Biz biraz heyecanlıyız.. Yarın kısmetse odamız geliyor.. Bundan sonra zaman daha bir hızlı geçicek hatta yetmicek gibi geliyor bana.. Biz oda konusunda biraz geç kaldık.. Yerleştir et epey zamanımızı alıcak.. Izne çıkmama da çok şükür 1 hafta kaldı.. Sonrasında bana kalan zaman en olumlusunu düşünürsek 3 hafta.. Bakalım epey yorulcaz gibi..

canım senin 34+2 nası 1 hafta sonra izne çıkıyosun.dr.1 hafta vermiş olsa 35+2 olur yine 1 haftadan fazla.

e yuh o ne ya.. 390 milyon mu.. yok gülüm sen kocana güven. hiç birşey olmaz merak etme allahın izniyle..

Slm kızlar.bendede oluyor o kasık ağrıları ve batmalar.geçen son kontrolümde akıntın artmıştır dedi dr bende evet dedim.bence o ıslaklıklar akıntı.iç çamaşırın ıslanıyodur günlük ped kullanabilirsin dedi.enfeksiyonlara engel olmak için iç çamaşırınıda günlük pedinide sık sık değiştir dedi.bende çok merak ettim kontrolüm ayın 3 ünde hiç açıklıkla ilgili bişey söylememişti.bi sorayım bakayım.ama bu ağrılar normal bence.gece karamplarınız başladımı bende hala yok.erkenmi daha acaba.çevremdeki herkez gece kramplardan uyuyamayacaksın diyodu ama daha öle bişe olmadı.şişliklere gelince hamileliğin başlarında ayaklarımda şişmeler vardı.onlar geçti zamanla.suanda fazla yok.heleki dinlenince hiç kalmıyo.ellerimde parmaklarımda şişmeler var.yanlız sizde oldumu bilmem ama bende vücudumda özellikle göğüsümde ve boynumda küçük küçük et benleri çıktı.sayısıda oldukça fazla.dr sordum.hamilelikle alakalı hormonal dedi.

Canım benim dediğim akıntı değil idrarla karıtırılmayacak sefaf ve saydam bir sıvı yoğun yada a zyoğun bile değil bildiğin içme suyu gibi dediğim gibide her akıntı açıklık olacak anlamına gelmiyor...
Bu arada onlardan bende de var tam ben gibi değilde kırmızı ten rengi lekeler aa diyorum bu daha önce yoktu vs birde minik kırmızı bir lekem vardı toplu iğne başı kadar tam gırtlağımın ortasında bu zamana kadar kimse sormamıştı o kadar minik yani ama artık herkes zoruyor ne oldu diye büyümüş biraz doktorununda dediği gibi hormonlarla alakalı bir durum geçermiş doğumdan sonra benim esas canımı sıkan şu kullarımın üst kısmının arkasında olan fısırtılar cips kola yiyince oluyordu ama şimdiki sebebi sanırım hormonal

günaydın tatlım bu arada her kese hayırlı cumlar kızlarrrrrrr
esradan haber alan yokmu ne oldu dogum nasıl geçti bilen yokmu ya valla bu gece uyudum uyandım hep aklımdaydıı inş bir sorun olmamıştır akşama bize yzacagını söylemişti

gunaydın en guzel ANNELERRRRRRRR
CUMANIZ MUBAREK OLSN INŞŞŞŞŞ:nazar::nazar::nazar:

Sizlerinde cuması mübarek olsun kızlar

Ya bu esradan ciddi ciddi haber yok iyimser olmaya çalışıyorum ve dün akşam gelen giden yüzünden fısart bulup giremedi diye düşünüyorum yada laptopu yanına almayı unuttu

8 aralıkta bitiyo 36.haftam normalde. 37.haftam haftam bitiyo gibi gösterdik.. o yüzden de çıkıyorum işte..

8 aralıkta bitiyo 36.haftam normalde. 37.haftam haftam bitiyo gibi gösterdik.. o yüzden de çıkıyorum işte..

ay sevgi bende öle yaptım ya resmi makamlarda öle gözüküyor geçen sağlık ocağına gittim kaç haftalık hamilesiniz dediler şimdi dedim sgk ya gönderiyor bunlarda bilgileri yahu ben kaç haftalık oluyorum kafam karıştı ilk sorunca tabi aklıma gelmedi normal zamanı söledim sonra jeton düşt ay dedim böle böle doğuma az kalmış diyo kız evet diyorum 2-3 hafta kız diyor 1-2 hafta ay dedim siz bana bakmayın bnm kafa heycandan yerinde değil e siz o zaman çantanızı hazırlayın kafa yerinde değilse unutmadan hazırlayın dedi insanın aklıda karışıyor ben kaç haftalıktım resmiyette kaç hafta vs diye

Günaydın Kızlaaar
İzine çıkan arkadaşlaar, hadi hayırlı olsuun:)))) Bundan sonra evde zaman zor geçecek, hazırlıklı olun:))))

Biz dün çok sancılandık.. neredeyse yarım saatte bir gelen kasık ağrılarım oldu, tam çıkıp gitmeyi aklıma koydum, son bir saat daha bekleyeyim dedim, çok şükür geçti...
Sonra gece ishal başladı, saaat gece 4 den beri 6 kez tuvalete gittim, hiç düzelme yok.. Akşam dr randevumuz var zaten. Sıkacağım dişimi:)))

Son düzenleme:
ya kızlar benim bu oğlanı alıp tekrar içime sokasım var :) siz de yaşayacaksınız, bambaşka bir şey bu, anlatılmaz yaşanır :66:

canım ya boyle dıyosun canımız cekıo bızım yerımızede sımsıkı sarıl kokla beişini
amanın kuzular sabırsızlandı mı ne
canım bende de açılma ve rahim ağzında yumuşama var aynı senin yaşadıklarını yaşıyorum sen gözünü seveyim yat hep dinlen olur mu

cnm valla bi kaç gündür dr git gel pel istirahat edemedim korktum valla yaa dr sölesem alttan bakarmı açılma varmı diye bu sefer sölerim olmazsa
elvinaz en korkuyorum dıye alttan baktı dr elle muayene ettı merak etme acılman fılan yok dedı bıraz rahatladım ama cok acıttı yaaaa
canım benim dediğim akıntı değil idrarla karıtırılmayacak sefaf ve saydam bir sıvı yoğun yada a zyoğun bile değil bildiğin içme suyu gibi dediğim gibide her akıntı açıklık olacak anlamına gelmiyor...
Bu arada onlardan bende de var tam ben gibi değilde kırmızı ten rengi lekeler aa diyorum bu daha önce yoktu vs birde minik kırmızı bir lekem vardı toplu iğne başı kadar tam gırtlağımın ortasında bu zamana kadar kimse sormamıştı o kadar minik yani ama artık herkes zoruyor ne oldu diye büyümüş biraz doktorununda dediği gibi hormonlarla alakalı bir durum geçermiş doğumdan sonra benim esas canımı sıkan şu kullarımın üst kısmının arkasında olan fısırtılar cips kola yiyince oluyordu ama şimdiki sebebi sanırım hormonal

mervecım senın dedıgın akıntı bendede vardı dr fıtıl vermıstı akıntı senın anlattıgın gıbı saf suya dondu baya bı iç çamasırımı ıslatıyo bıraz once dr aradım dedıkı su gelmesı bacak arandan akacak kadar dıılse korkma o akıntıdan eya fıtılden oluyodur dedı vee belımdekı agrıyı sordum bı nstye gırsen ıı olur dedı devam ederse gıdıcem cunku aynı adet baslangıcındakı sancı gıbı oluyo dun baya bı zorlamıstı bakalım bugun nasıl olcaz bıde ya bebk hareketlerını nasıl takıp edıyorsunuz

Bende 38.hafta içerisinde doğum yapacağım için 31 iken 32 raporu aldım.benim 3 haftam var daha izne ayrılmama.sizler doğum yaptığınızda ben hala çalışıyor olacağım.ayy ne kötü ya.15 aralıkta başlıyor iznim.

Back