Bugün kalçamın sağ tarafı sanki bir yere çarpmışım gibi ağrıyor. Hani masaya falan vurursunuz da kemiğiniz ağrır ya, öyle. Hiçbir yere çarpmadım tabi, bir anda başladı. Doğuma hazırlık çatıda genişleme olurmuş, ondan herhalde?
Ağırlaşmak buna deniyor Funda :)) Ben bir de işe geliyorum hala. Düşün yani. Sandalyeden kalkasım yok, tuvalete gitmeye bile üşeniyorum ama şu aralar tek adresim :)))
Evet sen bana söylemiştin Funda, o zaman yoktu öyle ağrılar. Bugün daha çok hissettim. Bir de bazen sanki bütün gün ata veya bisiklete binmişim gibi hissediyorum. Hamile kalmadan önce düzenli spor yapıyordum ben, pilates, yoga... herhalde ancak şimdi hissediyorum ağrıları. Hala çok çevik ve güçlü hissediyorum kendimi. tek sorun karnımdaki 3 kg'luk fazlalık kaydirigubbakcemile3
fundacım, pelincim o ağrı bende de var.. bizde cumartesi merveyle konuşurken benimde öyle deyince içim rahatlamıştı benim.. şimdi iyice rahatladı.. şu bisiklete binme örneğini sevdim.. benimkide aynen öyle.. resmen hemen bacağımın içinde kasık kemiklerim ağrıyo yürürken.. özellikle ilk kalktığımda.. hamilelerin neden paytak yürüdüklerini daha iyi anlıyorum şimdik.. :)
günaydınlar arkadaşlar aranıza yeni katıldım 26 haftalık hamileyim bir oğlum olacak inşallah doğumum 30ocak denildi hayırlısı bakalım. Şimdiden karnım baya büyüdü bazen nefes almakta zorluk çekiyorum çalışıyorum akşam eve gittiğimde oturduğum yerden kalkamıyorum çok korkuyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun
normal fundacığım artık zaman azaldı e yani bebeklerimiz ağırlaştı bizde yavaş yavaş ağırlaşıyoruz galibaYawf kıslaaar, ben her şeyi yapmaya üşenir oldum... Yemek yemeye üşeniyorum, basit işleri yapmaya üşeniyorum, hatta şimdi makinaya çamaşır atacağım, kalkıp onu bile yapmaya üşeniyoruuuum((((( Ve ben bu duruma sinir oluyorum ((((
:))))Ağırlaşmak buna deniyor Funda :)) Ben bir de işe geliyorum hala. Düşün yani. Sandalyeden kalkasım yok, tuvalete gitmeye bile üşeniyorum ama şu aralar tek adresim :)))
funda bu sendeki çatı genişleme ağrısı ise sen rahat rahat normal doğurucaksın bacım 15 cm olucak rn sonunda yahu...şaka bi yana kimsinde erken kimisinde geç başlıyor bu ağrılarO ağrı bende epeydir var Pelin... Hem kalça kemiğim, hem de vajinal bölgedeki kemiklerim ağrıyor... Sabahları yataktan kalkarken sanki saatlerce bacaklarımı açık bırakmışım da tutulmuş gibi ağrıyor... Tahminin doğru.. Doğuma hazırlık ağrısıymış bunlar. Ben doktoruma tarif etmiştim, öyle demişti.... Ben de oldukça erken başladı bu ağrılar... Anatomik yapıya bağlı olabilir tabi
günaydın kızlar.. dün baya bir kötüydüm.. epey ağrım vardı.. pazar günü yiğenimin çeyizini götürdük.. aslında hiçbirşey yapmadım.. ama çok ayakta durduğumdan olacak ki çok yoruldum.. akşamda misafir geldi yine dinlenemedim.. sonuç olarak ağrılarım arttı.. o yüzden sabah yerimden bile kalkamadım.. bütün gün yattım evde..
akşam bi bakiim dedim.. aralmanın yazdıklarını okudum.. çok canım sıkıldı.. ağlaya ağlaya kapattım bilgisayarı.. eşime anlatırken onun bile gözleri doldu.. hatta ağrım olduğunu bildiği için hemen ara yarın doktora gidelim dedi.. ne denir ne söylenir bilemiyorum.. gerçekten çok zor bir durum.. allah sabrını versin inşallah..
günaydınlar arkadaşlar aranıza yeni katıldım 26 haftalık hamileyim bir oğlum olacak inşallah doğumum 30ocak denildi hayırlısı bakalım. Şimdiden karnım baya büyüdü bazen nefes almakta zorluk çekiyorum çalışıyorum akşam eve gittiğimde oturduğum yerden kalkamıyorum çok korkuyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?